Който слушкал е през цялата година, подарък ще получи през комина :) Клюки 56

• 18 150
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Добър ден!
Слънчево, но хладно... Ама като за средата на ноември си е супер, няма да мрънкам Wink.

# 676
  • Пловдив
Ех...как искам и аз да е сънчево...ама няма. Хубав вторник на всички.

# 677
Здравейте и хубав ден и от мен!

I♥M♥V♥, принц ли имаме на хоризонта?  Wink Wink

Wink  да ти кажа за момента аз съм принцеса, не всъщност  hahaha кралица съм, пък да видим той колко принц ще излезе  tooth   или пък крал. Не смея много да се радвам, че напоследък бая ми понатрошиха остатъците от сърцето. Ако тоз юнак успее да ги събере и да им придаде прилична форма и релеф, отново да заприличат на едно цяло здраво и способно на чувства сърце... може и да го коронясам  Joy Но това само времето ще покаже Simple Smile

# 678

Wink  да ти кажа за момента аз съм принцеса, не всъщност  hahaha кралица съм, пък да видим той колко принц ще излезе  tooth   или пък крал. Не смея много да се радвам, че напоследък бая ми понатрошиха остатъците от сърцето. Ако тоз юнак успее да ги събере и да им придаде прилична форма и релеф, отново да заприличат на едно цяло здраво и способно на чувства сърце... може и да го коронясам  Joy Но това само времето ще покаже Simple Smile
Стискам палци. Много ще се радвам.  Hug

# 679
Абе къде е Бонго  Rolling Eyes

# 680
Само ти усети липсата му май hahaha hahaha hahaha

# 681
Само ти усети липсата му май hahaha hahaha hahaha

Whistling Whistling Whistling Whistling  hahaha  и Хепи 100%

# 682
Абе нали не ще да ме кани за НГ у тях , затова се крие ! hahaha hahaha hahaha

# 683
Божееееееееее сакън да не му изядеш яденето и да не му изпиеш пиенето  Joy

# 684
Божееееееееее сакън да не му изядеш яденето и да не му изпиеш пиенето  Joy

smile3521

Дано ти е на късмет ! Hug Praynig  bouquet

# 685
I♥M♥V♥, много се радвам, че се чувстваш добре и дано принца се окаже  принц  Peace  Heart Eyes
Хепи, толкова ли страшна си била, щом Бонго изплаши  Mr. Green
аз  дремя на бюрото, много ми е заспало днес, направих си кафе и правя последен опит да поработя   Crazy

# 686
Благодаря момичета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да ви се връща!

Според мен Бонго не се е покрил, а човека е потънал в приготовления по посрещането  Wink Все пак му личи че е изискан кавалер и няма да остави нещата недоизпипани  Flutter Мистър Бонго, няма да се изложи  Whistling

# 687
Ще видим ! Wink Wink Wink

Добре , че се разведряваме малко , че и аз като Кари , едвам гледам ! Blush

# 688
И на мен ми е доста сънливо Simple Smile Сигурно ме е хванала  hahaha зимната умора. Искам в другият си живот да съм мечка и да проспивам зимата  Mr. Green Пия трето кафе за деня, но резултатът е никакъв. Напоследък си лягам много късно след 12, а сутрин ставам ни жива ни умряла в 6,30. И много странно към 19-20 съм с такъв живец, че да ми се чуди човек, къде се е дянала дневната умора.  Дано до края на работният ден да се разбудя малко, че вечерното шофиране все още ме стресира и трябва да съм адекватна. И да ви кажа с нетърпение очаквам Коледните празници. От дете не съм ги очаквала така Simple Smile Почти две седмици почивка. Обещала съм си поне един от дните да спя цял ден  Crazy

# 689
И аз съм си планирала много сън по празниците ! Wink

Общи условия

Активация на акаунт