Който слушкал е през цялата година, подарък ще получи през комина :) Клюки 56

• 18 163
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Добро утро на всички!  Hug Днес ми е едно такова радостно и аз незнам защо newsm78 Исках само да ви благодаря, че ви има  bouquet

# 721
Добро утро на всички!  Hug Днес ми е едно такова радостно и аз незнам защо newsm78 Исках само да ви благодаря, че ви има  bouquet
добро утро камъче на мен пък ми е смотано  и тъпо и заспало и умряло

Бонго да ще работим , ние и на Велик ден работихме  Confused
Хепи блазе Ви за отпуските ,на нас ако не ни ги дадат после никой не ни плаща дните  Confused

Последна редакция: ср, 20 ное 2013, 08:31 от Marry Djane

# 722
Добро утро!
Тая нощ пак безсънна  ooooh! един ден на ясла и вече адската кашлица! Лаеща и брутална със задух. Милите ми дечица се измъчиха. До понеделник сутринта бяха на антибиотик, това вече не ми  се вижда нормално  Tired Уморих се и аз и те! Дано премине бързо и без усложнения  Sad
Желая ви усмихнат ден!   bouquet

*LOVE CAT*   успех с новата тръпка!   Hug

# 723
I♥M♥V♥, правихте ли микробиология на малките? Ако не сте правили, трябва да изчакате 7 дни без антибиотик и тогава. Може и алергия да е. И мен направо тръпки ме побиват като чуя такава лаеща кашлица, без секрети, без нищо.  Tired

*LOVE CAT, и аз стискам палци за хубави моменти с новата тръпка.

И аз не оставям никаква никаква отпуска за догодина, защото я камилата, я камиларя. ВСичко се ползва до дупка.

Днес тук е доста по-студено.

# 724
REAL_WOMAN правиха МБ на секрет от носа, изолира се бактерия и се лекува без антибиограма  #Cussing out не знам що за кретен пулмолог е назначил изобщо това безсмислено изследване!!!! но... това е. Хремата така и не се излекува напълно. Кашлицата беше отшумяла. И тая нощ настъпи ад! Дадох противоалергични, които не знам дали повлияха защото правих и инхалации. Не знам вече изобщо какво да правя, къде да ги водя какво да искам като изследвания  Sad

# 725
 Hug  I♥M♥V♥, ужасно е, знам какво е детето ти да не може да си поеме дъх спокойно без да се закашля. Повръщала ми е на сън от кашлица и от напъване да кашля.  Sad Кошмар е.
Не мога да ти кажа какво помага(те докторите не знаят, та ние ли да знаем), освен израстването. Въпросът е единствено да не стане нещо по-сериозно, като асма. Иначе ще го израстнат. Последните две зими ги караме малко по-лесно. Не знам дали вече минава периода с боледуването или от това, което съм давала. Едната зима давах Саностол, другата Марсианци. Иначе съм давала какво ли не и от нищо нямаше ефект, даже с някои имуностимулатори имах чувството, че я доразболявах.

# 726
I♥M♥V♥ , много е трудно докато си изградят имунитет децата .
Моята дъщеря я спрях от яслите точно заради постоянното боледуване .
Но имаше кой да я гледа .
Ако нямаш избор - ще ходят , няма начин .
Дано се оправят по-бързо  Praynig , знам какво е да имаш болно дете , пък твоите са 2 ... Tired

Аз от Марсианците съм много доволна . Една година всички се изпоразболяха от варицела , само тя не .

И при нас е студено . Sad

# 727
Днес е Световен ден на детето.  bouquet Да са ни живи и здрави дечицата, по- малко да боледуват, много да ни радват, за да се гордеем с тях! bowuu
Хепи, ти си най- организирана, защо не ни спретнеш една срещичка?
Тъкмо ще го видим и Бонго толкова ли е страшен с тоя зъб hahaha

# 728
Добро утро (обяд де) Laughing!
Днес ми се спи и денят ми тръгна на криво. Малката едва стана сутринта и толкова мрънкаше, че е цяло чудо, че не отнесе някой шамар докато тръгнем. Закъснях за работа...(сефте), забравих нещо важно вкъщи и изобщо.,. ooooh!

# 729
Либче , пий една бира на обяд , да ти тръгне деня !  Grinning

Днес е Световен ден на детето.   bouquet Да са ни живи и здрави дечицата, по- малко да боледуват, много да ни радват, за да се гордеем с тях! bowuu
Хепи, ти си най- организирана, защо не ни спретнеш една срещичка?
Тъкмо ще го видим и Бонго толкова ли е страшен с тоя зъб hahaha

Да са живи и здрави децата !  bouquet
И по-малко да ни ядосват ! Sunglasses

камъче , в студа не ми се ходи никъде . Crazy
Виж за лятото - може . Hug

# 730
Оххххх ... ooooh!
Пак нова тема има детелинката ... Crazy

# 731
  • На остров
Love cat и от мен един голям успех отново да пожелая   bouquet !

Понеже виждам, че ви е криво нещо мило и сладко да ви накара да се усмихнете. Аз почти на 99 процента си избрах рокля за Коледа пък да видим дали ще я поръчам Crazy, много съм зле на тема покупки ама какво да се прави  Tired .

http://www.boredpanda.com/toddler-naps-with-puppy-theo-and-beau/ … on_ref_map=%5B%5D

# 732
Мислех , че роклята ще видим , Онче  - честито   bouquet , пък то бебета ! Heart Eyes
Това да си го запише Дядо Коледа и да изпълни поръчката ! Hug

# 733
  • На остров
Хепи то е ясно че ще си поръчаме на добрия старец, но в линка всъшност е сладка комбинацията между бебето и кученцето  Heart Eyes !

http://www.ellos.se/ellos-collection/klanning/407849?N=1z141n2Z1 … amp;Ns=RankValue6|1&Nao=1 това е роклята но не съм решила дали в червено или лилаво и съответно какво боелро отгоре.

# 734
Видях ги аз , сладурите , особено тези снимки с кучето по гръб ! Heart Eyes

За роклята - това лилаво е много претенциозно .
Аз имам един костюм в такъв цвят , подарък от БНД  Mr. Green , като кройка е супер , но цветът изобщо не е за мен , в съчетание с моята кожа - ужасно стои . Ако бях мургава , може би ...

Но ти си знаеш ! Hug
На мен и червено не ми отива , нито черно . Blush

Надето , да се яви по служба ! Wink
Темата свършва , тя не е пускала от миналата учебна година , цяла ваканция мързелува ! hahaha hahaha hahaha

Някой желаещ друг ако има - да действа по въпроса ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт