Който слушкал е през цялата година, подарък ще получи през комина :) Клюки 56

• 18 151
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Мери от мен притеснения недей да имаш. Всяка вика вземи го ти hahaha hahaha hahaha

# 31
купи си дръвца. те ще са ти по-необходими  Joy  надали си останала без обувки за зимата  newsm78
как да ти кажа че имам ,страхувам се да не изместя Бонговиците  Laughing
много лесно го казваш  : имам ботуши за зимата и толкоз. как и за какво ще изместиш Бонговиците  не мога да се сетя.  newsm78

# 32
Бонго ,нищо не каза за гладките крачета на Хепито.  Money И какво искаш ти от белобрадия старец. Ей,  един мъж си ни във форума и ще се избием за теб.  bouquet

# 33
аз не знам защо се натискате да се карате като ви е ясно че е мой

Бонго ти не ми ли изтъкна като причина липсата на дърва ? Е дърва си имам ся к'во ще измислиш

# 34
Бонго ,нищо не каза за гладките крачета на Хепито.  
ти видя ли ги че са и гладки ? щото аз не съм. и по тази причина не мога да кажа нищо  Laughing

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 20:39 от bongo_2007 ®

# 35
  • София
Хепи,  Hug Hug Hug за новата тема.
Аз вече съм си в коледно настроение направо  Joy Joy Joy
е, традиционно искам здраве, в това число изследванията на мама догодина да са добри.
Колкото до подаръците дето Надето иска, аз може ли нескромно да искам

И Риъл да не ми се смее за новата ми страст към немските коли  smile3534
Уф, и аз трябва ботуши да търся, ама ще пробвам да мина тази година без тях  Wink

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 20:27 от Morgana

# 36
Морги, вербувах те май за фенка на АудиОто  Laughing Laughing

# 37
  • София
М, намерих по-кефеща ме снимка, ама нещо не се справих като хората с постването, ама карай  Mr. Green

Риълче, аз и по-горе писах, че ме зариби...ма вече мечтая за една класа, дето..еееее, дяда Коледа доста ще се озори да ми я прати  Joy Joy Joy Joy

# 38
Мене миналата година дядо Коледа ми донесе апартаментче, та да не ставам нахална, таз година ще пасувам. Пък може някой да ми се самоподари  hahaha Ма гледам тука се заглеждате по чуждестранни коли, дали да не взема да се пробвам с някой чуждестранен мъж  Joy

# 39
  • София
Кат, аз северния принц всяка година го поръчвам и той си върви "по дифолт", ама нещо дядо Коледа се ослушва по въпроса  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 40
  • Ispania
, дали да не взема да се пробвам с някой чуждестранен мъж  Joy
... Пробвай, пробвай, лошо няма Mr. Green

# 41
Къде сте се скрили newsm78 Още един слънчев ден, но ми е нещо мързеливо днес. Tired
LOVE CAT имам две домашни котки и няма какво да ги правя. Искаш ли едната.  bouquet
Сериозно питам. Хайде успешен ден от мен.

# 42
аз искам котка но държа да е чисто бяла  Rolling Eyes

# 43
аз искам котка но държа да е чисто бяла  Rolling Eyes
Скоро гледах във фейса как бяха боядисали една бяла котка в розово, голяма гавра. Аз се чудя с кво да се лекувам, май ще ме хваща вирус, цялата съм схваната.

# 44
АЦЦ пих аз и сякаш ми помина , ама не знам може и от виното да е
Бррррррррр не ми се работи  Sick

Общи условия

Активация на акаунт