Който слушкал е през цялата година, подарък ще получи през комина :) Клюки 56

• 18 685
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • На остров
Ох Бонго ужасен си

# 436
Между другото и аз като Кари бях в една дупка гадна крива и сива, но смяната на косата , ремонтчето вкъщи , добрите резултати на детето на градината и сега вземането на кучо ме вдигнаха и всичко ми е розово

Мери, промених косата, нов дом, основен ремонт, на детето резултатите - чудесни, само куче  нямаме, но не  вярвам да ме измъкне от  дупката  Confused, дано е  временно

# 437

Може да е скандално , но обичам кучетата повече от хората .

И аз съм от отбора на обичащите животните повече от хората.
+1, по тоя въпрос мъжо все казва че съм луда и преигравам - радвам се, че има и други като мен.
Айде, още една в отбора! Дори една колежка рече, че хората, които обичали кучета/котки толкова много изобщо не можели да обичат човеци....Ми то човеците за обичане ли са?  newsm78
Може ли и аз да се включа във вашия отбор  Laughing - и на мен ми е по-приятно да общувам с животните  Wink

# 438
lgdani , добре дошла ! Hug

Liubovvv , какъв беше този Надарен татко ? Rolling Eyes
Яви ли се някоя ? Whistling

# 439
lgdani , добре дошла ! Hug

Хепиииииииии от къде се сети за него  Mr. Green

# 440
lgdani

Един джентълмен,никога не би споделил подобни неща bowuu непристойно е както за самия него,така и за дамите с които е бил.  amiiii

# 441
  • Пловдив

# 442
Добро утро!

Како става вече в тази тема не знам... Rolling Eyes

При мен екшънът на работа продължава, иначе нищо интересно. Лек и хубав ден пожелавам на всички!

# 443
  • София
Добро утро!

При мен екшънът на работа продължава, иначе нищо интересно. Лек и хубав ден пожелавам на всички!

Привет на всички дами в този дъждовен ноемврийски ден! Носете слънцето в душите си! Heart Eyes
Имам нужда от съвет - моля кажете някой готин и по-завъртян подарък за мъжки РД? Мъжът до мен ще празнува скоро, но нямам идея какво да му купя - не носи часовници, не си пада по мъжка козметика, с дрехи се е заринал...Трудна работа е да му избера нещо, затова моля, помагайте.  bouquet

# 444
Добър ден скоро ще направя перфектна фигура  Mr. Green сутринта от 6 без 10 до 6 и 30 бягахме  Crazy

# 445
  • Пловдив
Добро утро!

Привет на всички дами в този дъждовен ноемврийски ден! Носете слънцето в душите си! Heart Eyes
Имам нужда от съвет - моля кажете някой готин и по-завъртян подарък за мъжки РД? Мъжът до мен ще празнува скоро, но нямам идея какво да му купя - не носи часовници, не си пада по мъжка козметика, с дрехи се е заринал...Трудна работа е да му избера нещо, затова моля, помагайте.  bouquet
Има ли някакво хоби, романтичен ли е - дай по-точни насоки.

# 446
  • София
Добро утро!

Има ли някакво хоби, романтичен ли е - дай по-точни насоки.

Ами хобито му е да се занимава с дърводелство. Но си има всички необходими инструменти...пък и аз не разбирам много много...За романтика, не е особено романтичен. Вече съм му правила колаж със снимки за друг РД...Костюми и вратовръзки не носи. Обича спорт и рок.

# 447
  • Пловдив
Може карта за фитнес, или билет за рок-концерт ако има скоро някъде. А от хобито му може да направиш страхотен календар за 2014г. от тези големите със страница за всеки месец - направи снимки на произведенията му /12бр/ оформи ги и дооправи във фотото и после ги реализирай като календар...мисля, че няма да остане безразличен. Ако ми хрумне и друго пак ще пиша.

# 448
Аз на моя му купувам техника - например  Блутут слушалка, за да кара спокойно, телефон с повече екстри /не, че съм много богата   Mr. Green - просто той винаги има по обикновен от моя телефон и на мен ми е съвестно  Embarassed/ - не капризен и затова мога да си го позволя. По-хубава и нова самобръсначка- няма мъж, който да не ползва самобръсначка. Хубав сребърен ланец или синджирче с подходяща висулка /ти най-добре знаеш на какво ще се зарадва/.  newsm78 май не се сещам за друго в момента.

# 449
  • Пловдив
Има мъже, които не ползват самобръсначка  Laughing - моя! Ходи си на бръснар и туй-то, не може го накараш сам да върши тази дейност.

Общи условия

Активация на акаунт