Който слушкал е през цялата година, подарък ще получи през комина :) Клюки 56

• 18 440
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • На остров
Риълче весели си  Hug!

Либ айде сега студено е  Crazy, в вашия град май се радвате на много хубав климат  bouquet!

# 481
Риълче весели си  Hug!

Либ айде сега студено е  Crazy, в вашия град май се радвате на много хубав климат  bouquet!
Даааа, 300 ветровити дни в годината.  Laughing

# 482
 smile3558 Честит петък! Само да не беше толкова студено newsm43

# 483
Къде го този студ? Аз чистих и седя на отворена врата да проветрявам и ми е таман.
Добър ден!

# 484
Риълче весели си  Hug!

Даааа, 300 ветровити дни в годината.  Laughing
Ветровити, ама хубави Wink.
Наистина ни е чудесен климатът, в сравнение с други градове в страната, Онче Simple Smile. По-малко вали, зимата е по-мека, лятото по-прохладно (да не говорим, че най-хубавите плажове са наоколо Wink). Не се оплаквам, просто мразя зимата Tired.

# 485
За мен зимата тук си е отврат. Ако няма вятър и на -15 се ходи с откопчано яке, а тука на +5, ама с тоя вятър си е мамата си джаса. Иначе лятото си мие  супер. Ако имаше как зимата да я проспя някак си. Въпреки, че сега задаващата се зима ми се струва, че няма да е лоша. Майката му е компания за забавления да има.  Laughing

# 486
  • На остров
Либ, Риълче аз съм решила, че някой ден ако се случи така да ме отвее вятъра към БГ ще се заселя или при вас или при Хепи Heart Eyes!

# 487
Либ, Риълче аз съм решила, че някой ден ако се случи така да ме отвее вятъра към БГ ще се заселя или при вас или при Хепи Heart Eyes!
Супер! Няма да сгрешиш.  Hug

# 488
  • На остров
Шамс видях те хайде ела разкажи как сте  Hug!

# 489
И на двете места няма да сбъркаш Laughing. При Хепи има мнооого преимущества също. Откъм климат ние сме по-добре, обаче Mr. Green. Изобщо... много съм влюбена аз в града си Crazy. И децата ми го обожават, въпреки че никога не съм го сравнявала с други градове пред тях. Освен в него съм живяла само в София и също я харесвам, но при последния опит да живея там ми идваше да хукна обратно с двеста Crazy. Мисля си, че като цяло бих имала проблем не да напусна България, а да напусна моя град, особено такъв, какъвто стана в последните години.

# 490
  • На остров
Либ пожелавам ти да живееш там където се чувстваш щастлива мястото няма значение  bouquet !

# 491
Онче , много слънчев аватар имаш , стоплих се като го видях !  bouquet
Вече усещам положителна промяна в настроението ти , браво ! Hug
Много ще се радвам ако дойдеш при мен ! Heart Eyes

И при Либчето е хубаво , особено заради морето , но градът е станал много красив !  bouquet

Либче , аз не изпадам в депресия , по-скоро в летаргия , нищо не ми се прави през зимата , ако можех да заспя зимен сън , щеше да е добре ! hahaha

Към нашата екскурзия няма никакъв интерес , само 2 деца са се записали , което е добре .
Така детето няма да се чувства ощетено заради БНД ! #Cussing out

# 492
Аз пък не мога да видя аватара на Ончето Confused. По-късно като се прибера може би ще успея.
Онче, много ти благодаря за пожеланието  bouquet! Аз действително живея там, където се чувствам щастлива. Пожелай ми пари, за да съм достатъчно стабилна финансово и да не се явяват други причини, заради които да се наложи да ходя другаде Laughing...иначе съм си екстра!

Хепи, предполагам, че сумата е голяма и за децата с по двама загрижени родители. Пък и рано им е още. Нека понаучат езика 1-2 години и тогава, хем със сигурност ще им бъде по-приятно Wink.

# 493
  • На остров
Хепи мерси  Hug !

Либ пожелавам ти много пари за да постигнеш тази финансова стабилност, от която имаш нужда   bouquet !

# 494
Либче , сумата наистина е голяма , а в крайна сметка се губи идеята за някакво обучение , защото си е просто екскурзия .
Има много по-евтини екскурзии .

Общи условия

Активация на акаунт