Който слушкал е през цялата година, подарък ще получи през комина :) Клюки 56

• 18 324
  • 742
  •   1
Отговори
# 585

Абе някой гледали филма по Нова  Shocked аз го гледам и се опитвам от 1 час да разбера за какво става дума
Почнах ама го зарязах. Извратена работа.  Rolling Eyes Ще се депресирам, аз съм чувствителна...  Crazy

# 586
  • Ispania
Много хубави вашите ку4ета Laughing!
Моите както казва половинка прили4ат на прилепи.
И тази която по4ина миналата година си ми беше хубава, но според него и тя прили4ала на прилеп hahaha.
Инсинерирахме я, и сега се 4удим кьде то4но да ги разпилеем .

# 587
Риалче и аз го зарязвам наистина не разбрах тез к'ви  са и що трябва а се избиват  Rolling Eyes ми то няма нищо за гледане ще трябва да се спи

# 588
Риалче и аз го зарязвам наистина не разбрах тез к'ви  са и що трябва а се избиват  Rolling Eyes
Риалити предаване. Американците си правят кефа.  Shocked

# 589
  • Пловдив
Val, подсети ме - и моя приятел вика, че кучето ми прилича на изтривалка - рошава и груб косъм, но като си спомня, че ми се побираше на дланта и с капкомер сме я хранили, и на секундата става най-прекрасната за мен.

# 590
като си спомня, че ми се побираше на дланта и с капкомер сме я хранили, и на секундата става най-прекрасната за мен.
Така е. Когато започнеш да се грижиш за нещо, и го заобичваш.  Heart Eyes Много.

# 591
Риалче и аз го зарязвам наистина не разбрах тез к'ви  са и що трябва а се избиват  Rolling Eyes
Риалити предаване. Американците си правят кефа.  Shocked
боже сериозно ли риалити в което измират  Crazy

Val, подсети ме - и моя приятел вика, че кучето ми прилича на изтривалка - рошава и груб косъм, но като си спомня, че ми се побираше на дланта и с капкомер сме я хранили, и на секундата става най-прекрасната за мен.
ох божееее браво Деси че сте я спасили

# 592
Да, реалити е. И друг подобен филм съм гледала. Там пускаха осъдени на смърт и разни милионери си плащаха да ги гонят и да ги убиват.

# 593
Страхотни животинки!
Аз още не мога да се престраша да взема поне коте. Много ангажиращо ми се вижда, а и с нашата програма както почти не се прибираме през седмицата трябва постоянно да стои само горкото.

# 594
Страхотни животинки!
Аз още не мога да се престраша да взема поне коте. Много ангажиращо ми се вижда, а и с нашата програма както почти не се прибираме през седмицата трябва постоянно да стои само горкото.
Вземи две, да не е само.  Peace Laughing

# 595
Да, реалити е. И друг подобен филм съм гледала. Там пускаха осъдени на смърт и разни милионери си плащаха да ги гонят и да ги убиват.
Това е пълен абсурд да е наистина Wink. Просто няма как да стане, че и по телевизията да ти го пуснат Joy

# 596
Това е пълен абсурд да е наистина Wink. Просто няма как да стане, че и по телевизията да ти го пуснат Joy
Еми да, ама им идва на болните американски акъли да го направят на филм.
изключително рядко гледам каквито и да е филми, понякога не ги схващам даже, та за това така се впечатлявам.  Laughing Embarassed

# 597
# 598
Еми да, ама им идва на болните американски акъли да го направят на филм.
изключително рядко гледам каквито и да е филми, понякога не ги схващам даже, та за това така се впечатлявам.  Laughing Embarassed
Моля ти се, не се хващай като шаран на бастун! Laughing

# 599
  • Пловдив
По нова сега пуснах да видя какво дават - Игрите на глада - нямаше ли такава поредица книга?!? Или аз нещо се обърках?

Общи условия

Активация на акаунт