Който слушкал е през цялата година, подарък ще получи през комина :) Клюки 56

• 18 262
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
# 646
Мерито я прати да си прегледа мозъка, но не мисля, че това е обида Mr. Green. По-скоро като приятелски съвет бих го окачествила... Joy

hahaha hahaha hahaha най-много да ме баннат  #2gunfire
Не мисля, че има защо.

# 647
Мерито я прати да си прегледа мозъка, но не мисля, че това е обида Mr. Green. По-скоро като приятелски съвет бих го окачествила... Joy

hahaha hahaha hahaha най-много да ме баннат  #2gunfire

Споко , Мери , ще направим петиция в твоя защита ! Hug

# 648
Хепи и тебе е цитирала  Joy от темата за Семейния статус  hahaha , не мисля че съм я обиждала ама каквото е такова  Crossing Arms

# 649
А така, видяхте ли сега като разгневихте Исето какво стана  Joy

# 650
Хепи и тебе е цитирала  Joy от темата за Семейния статус  hahaha , не мисля че съм я обиждала ама каквото е такова  Crossing Arms

Аууу , сега видях ! Grinning

Ами правилно съм попитала - ето сега се е записала при вдовиците ?! Crossing Arms
Да каже какъв й е сем. статус .

# 651

Аууу , сега видях ! Grinning

Ами правилно съм попитала - ето сега се е записала при вдовиците ?! Crossing Arms
Да каже какъв й е сем. статус .
Хепи внимавай на мушка сме Исето ни погна

# 652
Мериsmile3505

# 653
# 654
# 655
 Joy Joy Joy Вече бях започнала да се притеснявам, че само мен не ме слуша главата. Чакай че току виж ме цитирала и мен. newsm43

# 656
камъче , обаче дори модераторите не могат да разберат от какво точно тя се оплаква ! Wink

# 657
Ами да пусне нова тема- белким я разберем най- накрая за какво се бори. hahaha hahaha hahaha

# 658
Ами да пусне нова тема- белким я разберем най- накрая за какво се бори. hahaha hahaha hahaha
Joy чакам с нетърпение нова тема  Joy

Момичета искам да кажа и на вас ,че никът ми не е такъв заради това че пуша трева, трева не пуша ,нито пък пия водката със същото име .Просто много харесвам Мери Джейн от Спайдър мен  Grinning
В друга тема ми казаха че мислят за мен че пуша трева  Laughing не с лоши чувства де

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 16:15 от Marry Djane

# 659
  • София
Хей, ама защо ядосвате така жената  Mr. Green Mr. Green Чак да се оплаква от вас  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт