С мамите от ИБ бързо времето лети, в шеги,закачки и приказки сладки-тема 11

• 20 651
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
Честит рожден ден на Ради   bouquet Да е жив и здрав и да има детство изпълнено с усмивки   bouquet

# 466
Получих покана за вашата темичка.Да си призная бях забравила за нея.

Ето ни тук.Накратко на  8 дни вече.Слушкаме ,папкаме растем.Вчера ни падна пъпчета,въпреки че не е изсъхнало добре,но дано спирта го изсуши. Малко ни е по изпъкнало, но се надявам да се прибере.
Мама е добре в прекрасно състояние за след секцио с много жизнена и енергична.Днес следобед ще сваляме конеца/ите  newsm78 (май е един ).

До скоро!

# 467
  • В къщурката на хълма на феите
Лилка добре дошла! аз имах 7 шева, ма колко конеца са били .. бали ма'а му Mr. Green

п.с. можеш да си махнеш бременната лентичка Flutter

# 468
  • Сливен
Лилка, добре дошла при нас  Hug
Честита втора годинка на Ради - пожелавам му да е много здрав и весел, да има много щастие и късмет  в живота си  Simple Smile

# 469
О ,да Меци ще я махна мислих , но сигурно следобед или посред нощ повечко време  Mr. Green.Сега само отмарям за минутки и пак съм в действие.Моя шев го водят козметичен и е като тропоска режиш края и се дърпа от другия.Така беше и предното секцио и операцията на ПКЯ.

# 470
  • В къщурката на хълма на феите
начи само аз ще демонстрирам усмивка на корема Mr. Green

# 471
лилка добре дошла   bouquet Моят шев е същият, махнаха го на 9-ти ден, нищо не усетих.

# 472
  • shumen
Лилка,добре дошла.
Мечкони,честит рожден ден на Ради.Да е жив и здрав и много да ви слуша,а вие да го зарадвате с братче или сестриче.
Ние се разходихме,сега спинка и после пак.
Аз да Ви кажа му купих комплект за зимата,а мама днеска се обади,че му е купила още два, от продавалника за 20 лева,ама незнам какви са и ще можем да се въргаляме яко в снега.Утре ще ми ги прати и ще ги видя.

# 473
Момичета,благодаря ви.....ех,как се разчувствах..............

Качвам почерпката

и си пожелавам да е жив и здрав/както и всички дечица в темата Praynig Praynig
после ще разказвам Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 474
Либра, аз те бия на ваучерите - спестени досега 700 лв  Mr. Green /въпреки че това не е пестене, щото много от нещата сигурно нямаше да си ги взема, ако един вид не бяха на прИмоция  Mr. Green/
Деситке, супер еееееееееее, искам и аз такъв, жесток е, ще се зарадват много  Heart Eyes
Мече, честит ти рожденик, да е жив и здрав и много хубаво детство да има  Hug
Лилка, добре дошла   bouquet

# 475
  • Варна
Честит рожден ден на Ради и от мен, много здраве, усмивки, приятели и хубави емоции!

Тази първата оферта за календари на Либра ми хареса, в смисъл харесах си макет, обаче на мен ми трябват 5, а не 3 Whistling

# 476
Здравейте момичета ,
може ли и аз да се присъединя към вас. Идвам от другата темичка и влизам даже с едно въпросче, къде мога да прочета по колко мл трябва да ядат бебета по месеци , знам че всяко дете е различно , ама все пак искам малко да се ориентирам.

# 477
Здравей, Пепита. Добре дошла   bouquet Наистина за всяко дете си е индивидуално, има някои, които пият по 100 мл, други по 60 мл на тази възраст. http://www.purvite7.bg/articles/view/840/kolko_da_hranim_bebeto.html?rc=34. Казват, че трябва да остават няколко мл мляко в шишето, въпреки че моя син всичко си изпива  Crazy С времето ще се нагодите  Hug

# 478
Мечконче, честита втора годинка на пораснал Ради! Да ви е жив и здрав, да не боледува вече с тая ясла, че мама да си работи спокойно и не след дълго с тате да го направят бате! Hug

# 479
  • Габрово
Лилка, Пепита, добре дошли и честити бебоци.

Ме4кони и тук да честитя порастването на боеца. Весел празник  Hug.

Вава, това на календара твоята Пуканка ли е?

Общи условия

Активация на акаунт