С мамите от ИБ бързо времето лети, в шеги,закачки и приказки сладки-тема 11

• 20 653
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
  • София
за плач без причина в болницата ми бяха казали да го обръщам по корем, при нас много помагаше.  Rolling Eyes

# 316
  • до едно тепе
Добър дееен.
Весе горе долу по това време и ние имахме седмично по 3-4 кошмарни дни.Започваше да реве неспирно следобедите.Понякога откарваше по 3-4 часа пищене,а колики нямаше.Понякога гушкането помагаше,друг път като го вземех почваше да пищи по-силно и оставех ли го в креватчето млъкваше.Така и не разбрах защо се случва всичко,но отмина до края на втория месец.Гушкай го,пей му.Аз така установих че със зайченцето бяло писъците секват в пъти по-бързо Laughing И сега обича да му пея само,че вече приглася hahaha
Дани кофти работа.Ще мине,но внимавай да не падаш така.
Оо Пете онзи ден минахме с чедото покрай офиса ви и се поогледахме ама ви нямаше.То и в тоя студ няма как да седите там а Hug
Уфф днес след 2 седмици вкъщи заведох зверчето на ясла и като влезе вътре ударти един рев. ooooh! сега пак наново ще свикваме явно Rolling Eyes

# 317
  • Варна
Здравейте, мамита   bouquet
Месечинке, Честит Рожден Ден, с малко закъснение  Embarassed Бъди много здрава, щастлива и много горда с Борето Simple Smile Нека всички покрай теб да са здрави и много да те обичат  Hug
Меци, Честит 1 - ви Рожден Ден на Ема - Мария ! Извини ме за голямото закъснение ! Нека да е много здравичка, винаги усмихната и само да ви радва  Hug
Извинете ме, не съм ви чела отдавна, но Насето е постоянно в ръцете ми и плаче истерично поне по 5-6 часа в денонощието, чак въздух не може да си поеме ... Млечницата при него уж мина, но при мен, не Sad Продължавам да се цедя с помпата и да му давам от шише. Днес е решил, че няма да яде и това е, направо ме побърква от сутринта. Един ден ако не излезем на разходка и после става ужасно крив, а коликите вече от нищо не минават, явно трябва просто да си ги израсте, но аз ще остана без ръце  Crazy
Хубав ден на всички, когато мога ще ви прочета и ще се включа по - подробно  Simple Smile

# 318
  • София
Благодаря за мненията. Да споделя какво стана.
След като цял ден нищо не помогна, а вечерта отказа и да яде се качихме на колата и право в Токуда. Определено не беше типично за него, беше супер превъзбуден. Педиатърката го прегледа много подробно, но не откри нищл обезпомоително, съвсем леко обострена перисталтика. Прати ни обаче за всеки случай до Пигогов на детски хирург, за да се изключи сериозен проблем. Там го прегледаха също подробно и изводът беше 'черва пълни с газове'. Каза да даваме капки със симетикон, обаче не знам дали да давам, защотл го запичат и ако не се изака до сутринта да помогнем с термометър. На прибиране заспа, но вкъщи пак плака. Успокои се към 4 чак. Направи 7 часова пауза от ядене. Аутринта беше акал и хапна. Сега е по-спокоен. Дано не се повтаря тая нощ!
И още един въпрос имам към мамите родили секцио и с възстановен цикъл. Как беше първият ви цикъл след раждането? Моят е супер обилен и продължава вече 10 дни. В понеделник съм при док, но да питам все пак.

# 319
  • до едно тепе
Весе значи все пак са колики.Със секцио или без цикъла си е цикъл.Моя дойде повече от година след раждането и първите 2-3 бяха голяма касапница,особено вечер след кърменето(тогава вече бяхме само на едно кърмене) превръзките не можеха да наваксат.И сега ако не пия вит Ц тече по 10 дена-не обилно,но е изнервящо определено  Peace

# 320
  • В къщурката на хълма на феите
Весе моя си беше по-обилен от обикновено, но пък като времетраене си беше както преди .. относно проблема ви - и при нас го имаше и беше голяяяяяяяяяяяям зор, аз на Деска преди време й обяснявах за масажа, който много ни помогна, ако искаш и на теб ще споделя .. ние прибягнахме до него, защото от еспумизана /който е със симетикон/ Ема имаше ужасяващи колики и не ни беше никак от помощ
Арвен благодаря за пожеланията Hug Hug

# 321
  • София
И аз почнах вит. С, че вече се уплаших. По колко можеше да пия?
Меци, ще се радвам да споделиш за масажа.

# 322
  • Сливен
Весе, ти за цикъл ли говориш или за т.нар. "лохии", защото много ме изненадваш с този цикъл на средата на втория месец след раждането. При мен кръвотечението след раждането продължи дълго, но май при родилите нормално е така, за секциото доколкото знам е по-кратко. Иначе цикъла и моя първи такъв след раждането беше много, ама много обилен /8-ия месец след раждането/, сега вече е нормален.

# 323
  • Варна
Весе,
само не помагай с термометър, моля те!

# 324
  • София
Цикъл си е, лохиите отдавна минаха. Може би защото не кърмя ми дойде рано.
Месечинке, и аз не искам...

# 325
  • shumen
Весе,моя вървеше много силно,но ми дойде на 3 или 4 месец след секциото.Аз също не го кърмих,защото нямам грам кърма.
Поспаланче,то добре,че детето спеше и не беше при мен,че ако бях паднала да ударя него.На баба му ще и мине,нищо и няма.Ама тя много обича да се жалва и да се превзема.Аз май вече няма къде да се спъна,защото накарах ММ да разкара фотьоила,че пак да не се пребие някой в него.

# 326
Весе-за МЦ-няколко месеца ще е така,не се тревожи Whistling
много неприятна ситуация,аз също си помислих,че са по-остри колики,и също съм много против този метод с термометъра,не съм Меца но да кажа-ние правихмемасаж на коремчето-леко с плавни движения по часовниковата страна и после обратно,може леко да присвиеш крачетата към коремчето така няколко пъти...пробвай,без страх и силово Hug

п.с-нямахме интернет, и чак сега се влючвам Blush

# 327
Арвенче вземи си слинг, на нас много ни помагаше, а сега го използвам като ни тормозят зъбите
Весе ето го Масажа, при нас много помагаше, че даже и миналата седмица му правих, защото ревна по незнайни причини и нямаше спирка, е с масажа се успокои. Недей да прибягваш до термометър, мушкато,сапунче и такива бабини неща.
Петеска какво казаха за ташунките ?

Аз нямам цикъл още, ама си измам бая болки от седмица някъде, по принцип не се и пазим де, последно на 01.11 съгрешихме и до сега лекувахме гъби  #2gunfire  ooooh! та последните дни ми се е загнездило в главата да си купя един тест ама все не намирам време.
И гърдите ми се напрегнати ха ха ха ха (това от кърменето де ама ми стана смешно като се прочетох и реших да го добавя)

# 328
  • В къщурката на хълма на феите
Весе освен това, което Ренди ти показа, мога да добавя и да редуваш този масаж, с потупване на коремчето на Анди на произволни места, освен това поставяш двете си ръце отстрани на коремчето, притискаш и започваш да го издърпваш нагоре, другото, което можеш да правиш е да поставяш Анди в акаща позиция позиция - в смисъл облягаш го на себе си, хващаш го под коленцата и му свиваш краченцата, да изглежда все едно е клекнал .. редувай тези упражнения по няколко пъти дневно и ще видиш значителен резултат .. освен това можеш да го поставяш и върху корема си, за да се стопли той, понеже затоплянето както успокоява коликите, така спомага и перисталтиката, а малките деца не могат да пръцкат на сън /защо е така не ме питайте Mr. Green / затова и проблемите свързани със стомаха се появяват по-често нощем ..

Ренди номер две ли правите? Flutter

# 329
В петък ще има 25 % намаление на всички стоки в Хиполенд  Crazy Приятно предколедно пазаруване  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт