С мамите от ИБ бързо времето лети, в шеги,закачки и приказки сладки-тема 11

• 20 653
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
  • shumen
Фейт и аз го чух и мисля,ако не вали да отидем с Дени да видим дали ще му харесам нещо.

# 331
  • Варна
В петък ще има 25 % намаление на всички стоки в Хиполенд  Crazy Приятно предколедно пазаруване  Mr. Green

по скоро блъсканица  Tired обаче що пък не , ей тъй да се поблъскаме за спорта , аз имам здрави лакти  Crazy , ако отидем ще бъде по вечерному и най вероятно магазинът ще бъде празен  Joy, ще идем за почистването  hahaha

Напоследък ми е все по трудно да удържам муцунката , много ми шава  Crazy, като я викам за смяна на дупарата бяга , да я обличам пак ми бяга , най ми е лесно да я сложа в количката с коланите за да я озаптя , аз казах ли ви как тази неделя успях да си почистя къщата щот я заклещих в количката барабар с бибата  Rolling Eyes , обаче мъркащият звук на новата ни прахосмукачка свърши добра работа и доволно си поседя в уилитУ докато изчистя  Mr. Green

# 332
  • до едно тепе
Добро утрооо.
Либре добре е щом стои в количката.Аз вече съм без количка-седи на терасата и чака да я изпера и прибера някъде и понеже няма къде така си седи,а е твърде прашна и мръсна,за да слагам звяра в нея. Не че ще седи де-по скоро ще се гърчи вътре и ще пищи.
Хм,а да знаете от колко отваря Хипото newsm78 Ако е от 9 мое да им помогнем да отворят hahaha
Вчера заведох чедото на ясла леко подкашлящо,снощи го прибирам -текат сополи и кашля като за световно.Цял ден рев до дупка за мама и тати,чак гласа му беше дрезгав.Цяла нощ се будихме да давам хомеопатични гранули и тази сутрин пак го заведох.Пак рева ooooh! 2 седмици вкъщи и сега трябва наново да свиква с мисълта,че го оставям там Confused

# 333
  • Сливен
Честит празник на християнското семейство - бъдете живи и здрави, обичайте се и се подкрепяйте  Hug
Посполончо, дано не се задълбочи положението с настинката при Слав  Praynig
Хубав ден  Hug

# 334

Ренди номер две ли правите? Flutter

Ами ако стане добре дошло  Flutter

За Хиполенд, миналата година стоях пред вратата и чаках една приятелка, която пазаруваше, влезнах за 1 минута и след като 10 човека щяха да ми отнесат корема с количките, избягах и чаках чинно 1 час, докато приятелката стигне от единия край на опашката до другия  #Crazy

# 335
Честит празник, милички  Hug
Ренди, стискам палчуни за номер две  Praynig  Mr. Green  Hug
Весе, Арвен, ах, че ревливи бебета ви се паднаха  Mr. Green Много скоро ще се кротнат, имайте търпене  Hug
Гушам ви всички  Hug

# 336
  • В къщурката на хълма на феите
Много скоро ще се кротнат, имайте търпене  Hug

не, че ти противореча, ама мойто още го чакам Mr. Green

# 337
Честит ден на семейството, дълги години да имате любов и разбирателство  Hug

Хм,а да знаете от колко отваря Хипото newsm78 Ако е от 9 мое да им помогнем да отворят hahaha

хааохаа Joy

В тази връзка, ето нещо интересно за четене, което пусна една мама в нашата отчетна  hahaha

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=750225.0

Коментари:  newsm78 Mr. Green

# 338

не знам за чие психично здраве да се притеснявам по-напред - за пусналата тема юзърка или за коментиращите по-долу Joy Joy Joy

# 339
Здравейте

Честит празник-здраве в топлото семейно огнище и хармония!Другото с времето и  с желание се постига!

за Харибо Joy Joy Joy-голи или не- идвамата с боеца много ги обичаме

Hug-Поспаланче-не че нещо,нашият рекорд-от целииииииииии 8 дни на ясла плюс сън,приключи тази нощ не с хъркане, ами с давене от секрети и зачервено гърло,т.е 10дни у дома и АБ- ooooh! ooooh! и просто вече наистина се чудя,докого да продължим с този Сървайвър-детска ясла Thinking Thinking
дано поне  за Рожденият ден сме добре Praynig Praynig,че така се е настроил ,че ще има "тоота"

# 340
Мечи тооотата е мнооого важно нещо Mr. Green

# 341
Мечи тооотата е мнооого важно нещо Mr. Green
smile3521

# 342
  • до едно тепе
Е то и болен да е тоота все ще има.Леле Мечии 2 годинки а.Кога минаха Shocked сякаш вчера получих онзи СМС и ти станах щъркелче.Растат си децата растааат.Дано се оправи бързо Ради че поне на празника да му е весело Hug
Харибо не ядем.Не купувам и съм забранила да се купуват всякакъв вид бонбони поне докато някой не го научи,че и това се яде.Ядем понякога други мечета-барнита с мляко ама и тях толкова яде-отхапе им главата и мама го довършва Embarassed
Малее и днес се "скъсах" от работа ooooh! Бях забравила какво е в този сезон Confused

# 343
  • Варна
Поспалане,
ама той с тези сополяци и кашлица на ясла ли е днес newsm78
Мечконче,
ужас... Не, аз категорично няма да имам сили, нерви и смелост да си оставя детето на ясла, ако е толкова боледуващо. Както е хващал 3 хреми досега, ако се стигне повече от веднъж до АБ, сополяци, кашлици и т.н. просто го спирам и това е... Не мога да му създавам имунитет по този начин Tired
Във Варна Хиполендите са в моловете и отварят в 10. Мисля да ида сутринта да се бия за шейна и евентуално пантофи... Но ще е най-голямата лудница тогава.

# 344
Много,много бързо минава времето...направо неусетно...и аз си мислих,че все едно пред иняколко месеца ходих на последна консултация за тонове и после срещата с боеца...ех спомени...

Месечинко-не знам какво да кажа,/то и аз самата съм в лек шок,просто не съм готова за такова ходене на ясла/даже и с педи днес така си поговорихме,чисто човешки-така растат децата,наистина-да минава без усложнения-отити,пневмонии или много висока Т,пази Боже Praynig Praynig..то най-голямо е притеснението в главите на родителити и от това как и каква гимнастика ще правят,защото как ще се ходи на работа само 8 дни в месеца Whistling Whistling
но много важен момент за мен е ,че децата масово се водят болни-ето в нашата група има дете,което е постоянно болно-водят го в7ч и в 8 се обаждат на бащата,че е повърнало..на др ден го водят пак...отивам да взимам Ради...ама се кашля вътре,то чак се дере...лелята съобщила на майката..а тя и се сопнала.."че е работеща и ще го загрява" Rolling Eyes Rolling Eyes е хубаво..ама сега моето  се тормози...ужасссссс...товма е един Бермудски триъгълник...

Много се извинявам,че ви надувам главите...просто си е  ужасс

Общи условия

Активация на акаунт