Честно казано се моля да няма до края на годината класиране з аполудневна ясла.
Честно казано се моля да няма до края на годината класиране з аполудневна ясла.
.
. А борите ли се още с капките за око , че жал ми стана и за двама ви като ви четях ?
. Сега като се върна назад - вярно че първите три месеца си е най-големият зор , буквално вечер бях като парцал . Не че после няма такива дни, но предполагам, че организмът малко свиква на по-голямото будуване .
. Аз тъкмо чакам дребосъчка да се събуди , да ходим да платим малко сметки , щях и гърне да купувам , ама ще се пробвам утре на намалението . То аз основното , което искам е термо-чантичка , до нас видях една на Бебе-комфорт за 30 лв( събира поне две бурканчета и шише), но не пречи да проуча пазара. А и таткото поръча като избирам да гледам да е подходяща да си държи студена бира по- нататък в нея
.
-разбирам те,при нас дилемата ще е ,че евентуално мога изкуствено да забавя нещата като си взема 3м.неплатен отпуск,/пък през това време финансово ще е доста зле/поне да мине зимата ..но пък тогава защо се пуснахме на ясли

. Ползвала съм го по това предназначения със сина, по съвет на уважаван неонатолог от МД, при тежък запек и не сме имали никакви проблеми. Когато е дезинфекциран, вкарва се внимателно само върха и движенията са изключително леки, не виждам нищо страшно. 
аз съм "за"закаляването,за спането в по-хладна стая,за относителна самостоятелност на детето,за това ,че детето вече има др потребности....
Дори да го бях оставила днес вкъщи все трябваше да го заведа другата седмица и картинката пак щеше да е същата.За 2 седмици си свикна вкъщи и сега наново трябва да свикне в яслата. 
Препоръчани теми