МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 105 057
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Полито, и аз ти стискам палци. Много е хубаво, аз отскоро си имам момченце, трето след две момичета.

Не знам за изказвания, по-скоро голямо безразличие. Като е трето голяма работа, пък и нали вече сте имали други бебета, всичко знаете. Никой не ме пита как е бебчо, а педиатърката не дава никакви съвети. Ама какво ти пука, нали ти ще си щастлива. Още по-зле за тези, к не се радват с теб. Успех ти желая.

# 391
Здравейте, няма да забравя при първият преглед с четвъртото, казвайки че ще го задържим мед. сестрата  Shocked"ама още едно ли" и аз "Дааааааааа" hahaha
Полито, и аз ти стискам палци да гушкаш едно малко сладко слънчице  baby

# 392
  • Варна
Поли, разгледах ти профила, извинявам се за което, но това, което сте решили, е прекрасно. И аз имах такива мечти, но моят мъж нещо не е на същата вълна. Споделих му това, което прочетох оттук - че като се появи третото, някакси човек веднага се замисля и за четвърто  Simple Smile Така че след някой и друг месец, като се роди човекът и като влезем в някакъв що-годе режим с всичките маймуни, може и да повдигна отново въпроса. Успех и силно стиснати палци от нас

# 393
Да сте живи и здрави!!!Вие сте гордостта на България! Two Hearts

# 394
Здравейте мили многодетни мами. Случайно попаднах на темичката и реших да се запиша. Аз имам 5 деца. Изненадах се и Много се зарадвах, като видях че има много мами като мен.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 395
  • София
Оу, не можах да не се сдържа да не изкажа искрената си завист. Завид, завид...Да са ти живи и здрави 5 броя щастие.

# 396
  • ул. "Мечтание"
marsil, добре дошла!  Hug

Ние май ще си имаме тримата братя!  Grinning Вчера бях на преглед. Според лекаря "вървяло на момче".  Mr. Green
Но ако спазваме алгоритъма от предишните бременности първото предположение за пола да е винаги грешно... Whistling

# 397
marsil, и аз да изкажа завист и да задам въпрос, как я карате с петте? Моя милост наскоро си роди изтърсаче изненада, малко момченце след две момичета вече 1 и 6 клас. Живеем в двустайно жилище. Каките са в едната стая, ние с мъжа ми в другата, по-голямата. Вече правя планове как след година някъде ще преместя децата в по-голямата стая, където ще имат възможност всеки да си обособи кътче и да имат и общо пространство. Ние с мъжа ми се местим в малката стая. Хол така да се каже нямаме. Ходим си на гости по стаите и се събираме в кухнята. Мисля и как ще си строя килер в коридора, че с три деца ще ми трябва доста място за съхранение. С пет деца, освен ако не сте в къща, как се оправяте?

# 398
Благодаря за топлото посрещане момичета.
Нощни очи честито, момиче / момче каквото и да е да ви се роди живо и здраво. Пожелавам ти лека бременност    bouquet аз родих 4 момчета докато излезе най - накрая момиче  Grinning Grinning Grinning
write2katiaда са ти живи и здрави. Добре я караме, е то лесно няма. Не сме в къща за съжаление  Cry, но сме в доста голям апартамент, не ни е тясно ама къща си е друго нещо. За мен най - трудния период беше когато децата бяха по малки. Родих ги едни след друго  Embarassed  разликата по между им е от по година и 2 / 3  месеца, само между първото и второто е малко повече - година и 6 месеца  Joy, като сложа и мъжа ми за 6-то дете Laughing Та не беше лесно бременност, раждане, бременност, раждане и т.н. с тази малка разлика помежду им беше лудница, но се справих и то съвсем сама, без баби, лели помощници и т.н.  Сега като се връщам назад чак сама си се чудя  newsm78. И сега си е лудница, но нещата са по-лесни. Всички вече ходят на училище, още не са много големи 6 клас, 5 клас, 4 клас , 2 /прескача номер 4 една учебна година заради закон някакъв - иначе номер 3 е роден декември 2004,а номер 4 февруари 2006 което си е година и 2 месеца разлика ама не щяха да го запишат защото бил роден след нова година/  и 1 клас. Научила да ми помагат във всичко и така. Аз май прекалих с писането. Чао за сега хубав, слънчев и весел ден на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 399
  • ул. "Мечтание"
Кате, ние живеем в къща 100 квадрата и вече ми се струва тясно!  Joy  Hug

marsil, благодаря!  Hug

# 400
Ехаа, marsil, голяма веселба е при вас Simple Smile. Как си се справила с всичките раждания толкова години..? Направо не мога да си го представя, камо ли да го направя. Дано тези деца те носят на ръце един ден.

Нощни очи, съвсем сериозно съм се побъркала на тема дом и удобство. Само гледам някакви решения за подобрение на мястото, изхвърлям работи, които не се ползват повече от година. Най-трудно ми е с нещата на мъжа ми. Само тях не мога да хвана и изхвърля, но затова пък постоянно му надувам главата да хвърля, а на него милия му е толкова трудно, един плюшкин се извъдил, но ще трябва да стегна редиците. Моите неща заемат най-малко място. Естествено.

# 401
write2katia Мерси. Иначе и аз така правя с изхвърлянето на нещата, проблема с нещата на мъжа ми е същия, ама съм го решила само чакам да излезе и започва яко хвърляне  Joy Joy Joy след това съм като 1 милион долара  Grinning, щото ако чакам на него ще сме затрупани и няма да мога да си намеря децата из багажите  Laughing

# 402
  • ул. "Мечтание"
 Joy hahaha Вкъщи моите вещи са повечето.  Mr. Green

# 403
И ние сме към момче  Mr. Green Явно ще има изравняване на силите.
За пространството - сега ни е добре, ама като се роди бебо не знам какво ще става.
Да ви кажа, че нещо много бързо съм почнала да се уморявам и се притеснявам много. Принципно гледам много да ходя, вчера обаче след 30минутно ходене се чувствах все едно съм ходила 10 километра.

# 404
  • София
Мамо Жабче, звучиш ми като с гестационна анемия, аз се чувствах така с номер 3 в средата на осмия...мускулите болят от недохранването с кислород, но пък е лесно поправимо с Малтофер (обаче това какъв апетит събужда...).

Общи условия

Активация на акаунт