МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 105 022
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Нощни очи, *Цветенце*, честити розови новини  Hug Hug Hug

Разказвала ли съм следната случка от началото на февруари тази година  newsm78 : В болницата съм и тъкмо преди 2-3 дни съм родила ... Качват една сладурана в моята стая, която беше в шок - всякакви медицински светила, през цялата бременност й казвали, че ще има мома. Мацката си носи розов комплект за изписване, а ражда ... момче. Да й е живо и здраво, ама мацката наистина беше в потрес първите 24 часа ...

# 481
  • ул. "Мечтание"
Вчера говорих с директорката на яслата, в която се надяваме да приемат бебето ни. Обяснявам на директорката, че сме с три деца, и тя пита, еднополови ли са. Казвам, две каки и сега едно момченце. А тя, е, значи вече сте приключили. Simple Smile. Сетих се за вас и вашите коментари и й казах, не се знае! Така де! Не сме се целили на трето специално, за да е момче. Такива разбирания според мен са доста остарели. Кой се вълнува в днешно време толкова момче или момиче, освен бабите и дядовците. Ние майките сме щастливи, че си имаме детенце, независимо от пола. Лека бременност на чакащите пожелавам.

Вече имаше такава изцепка при мен от една позната.  Joy Аз обаче я "застрелях" като ѝ казах, че не, не сме приключили, трябва да изравним силите - ще ни трябва още една мома... поне.  hahaha Joy

Почти безобидна  Hug
Моя позната имаше същата случка. Simple Smile Единственото синьо нещо било коритото за бебето. Whistling

# 482
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Момичета, честити розови новини!
 А за познаването на пола - Мая до последно беше дребничко момченце, даже като влязох в залата и докторката каза на другите, че чакам трето момченце, а когато се роди и се оказа една голяма (4200) девойка цялото родилно се развика и разахка, голяма емоция беше.  Party Аз обаче не съм имала никакви проблеми с цвета дрешките, защото не обичам розово и си я изписах с предварително подготвено бежаво костюмче от брат ѝ. Имахме проблем само с размера на дрехите, че едната дрешка се оказа малка за завидните ѝ 55 см.  Laughing

# 483
  • Русе
Здравейте, момичета! Вече и аз да се похваля - третото ни детенце Андрей се роди на 09.04. Този път раждането мина страшно бързо, вероятно заради по - малката разлика с баткото. Вкъщи сме от 10 дни и засега бебчо ми е кротичък. Бях се подготвила за някаква лудница ама всъщност съм много по - спокойна от предните два пъти. Само от болести ме е страх, но се надявам да не хващаме нищо скоро.

# 484
  • ул. "Мечтание"
Веси, честит да ви е Андрей!  Hug

# 485
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Vesi_08, да е здрав малкия Андрей!!! Леле, не ти завиждам с тез 2 бебока, че и номер две си е бебе Simple Smile При вас ще е весело Simple Smile

# 486
Vesi_08 , *Цветенце*, Нощни очи Честито да са ви живи и здрави, пожелавам ви живот изпълнен с много любов и щастие

# 487
Честити бебчета розови и сини! Каквито са - такива, само да са живи издрави!
Мен пък, в последно време много ме дразнят дълбоките проникновения като "майка -героиня", "карахте до момиче, а?" и прочее прозрения, дето аз не съм се сетила през всичките години та се намира някой да ми отвори очите .... пет пъти на ден. Не мога да разбера защо хората се мислят за центъра на вселената и държат да си изказват непоисканото мнение или съвет непрекъснато! Знам, че току що беше обсъждана тази тема (за пореден по), но сега ви четох и се сетих... Не го приемайте като знак да продължите - няма смисъл да пълним темата с такива ненужни емоции.
 Heart Eyes

Ние сме със С5 -а, но вече слагаме само 1 столче и рядко пътуваме заедно всичките, та се побираме идеално.

Последна редакция: чт, 24 апр 2014, 15:53 от Дива ирландска пешеходка (LSD)

# 488
Като чакахме второто - момиче след първото момче - всички ни поздравяваха!!!, че сме успели да си направим момченце и момиченце и сме готови. В южна Италия се развива действието, там живеехме тогава. Луднала бях от това "бравииии", все едно мъжът ми със спринцовка ме е осеменявал за момиче.  Rolling Eyes

Днес не ми е на кеф и без туй, не спахме, денят ще е натоварен, минавам с прахосмукачка при плачещи бебета... и разбира се счупих стъклото на една голяма рамка за картина, която стоеше подпряна, защото миналата седмица не успяхме да я закачим.
Стъклото няма да се оправи, но поне малко да ми олекне, като си изкажа мъката онлайн  Mr. Green.

Ние сериозно се загледахме в Мерцедесите Вито (понеже като по-стар модел е по-евтино от Виано).

Честито на всички бъдещи мами!     bouquet

# 489
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Веси, честит ви мъничък Андрей, да ви е здрав и много да ви радва!   bouquet

# 490
  • София
Тралала1, за Витото само да си кажа: вози малко дървеничко, все пак не е на въздушно окачване, но при добър асфалт си е съвсем поносимо . Иначе откъм пространство вътре: доволни ще останете...На най-задната седалка спокойно се събират 4 души, средния ред може и да се махне и количката да влиза дори без да я сгъвате. Само пазете копчетата за подгряване на предните седалки от дребосъците: нашия номер 3 беше намерил копчето в средата на август и чинка ми (която бяхме взели за детегледачка у нас поради липса на собствени баби) направо прегря...

# 491
  • ул. "Мечтание"
И ние се позамисляме за по-голяма кола, въпреки, че в нашата се събират три столчета, но няма място за други пътници освен нас. Ще видим какво ще измъдрим. Аз много си харесвам колата и не искам да се разделям с нея за сега, но ако вземем по-голяма ще се наложи.

Харесали сме един Шевролет за сега. Но му забравих модела.  Crazy

# 492
  • На село (близо до Лондон)
Vesi_08 честит мъничък Андрей!! Много да Ви радва. Аз съм с подобна разлика между децата ми (голямото на 6г, средното на 2г и нещо и бебето-сега е лесно, че са по-голями Wink), но за разходки в дните когото се роди третото ми бебче си купих количка Phil&Ted много ми беше добре. Още я ползвам за малкия. Препоръчвам за такива майки, особено който нямат помощници при гледането на децата.

# 493
  • София
...

Харесали сме един Шевролет за сега. Но му забравих модела.  Crazy
По този повод, малко смях:

Разговорът:
- Той нали е баровец, трябва да ѝ е купил кола?
- Да бе, баровец, взе ѝ пернишки Кайен...
-?!?
- Абе Шевролет Каптива...

# 494
  • ул. "Мечтание"
 hahaha Joy hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт