МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 104 994
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
като се прибирахме изумих две съседки, които явно не ме бяха виждали бременна. Направо останаха без думи. Shocked Едната помисли че разхождаме чуждо бебе. Ама така искрено се забавлявах Joy

И мен скоро един съсед ме засече на разходка с тримата: "Ваше ли е? Ееее, честито!"

# 526
  • София
Кабо Алма, ние по принцип ходим следобед в Борисовата градина, така че ще се класираме, живот и здраве.  Hug

# 527
Питах един полицай за столчетата за кола. Каза че са отпаднали другите условия останало е само под 150 см. Глобата е 50 лева.

Както обикновено съм на работа - ще пропусна отново удоволствието да ви видя!
Ще направя всичко възможно за Фамилтона!

П.С. Забравих да питам... След колко време поникнаха горните предни зъби? Нямам спомен при момчетата да е било нещо необичайно, но на малката паднаха сами и доброволно преди повече от 6 месеца. Ходихме при една зъболекарка, тя смята че е наложително да и цепне венците. Ходихме при друга, тя твърди че нямало нищо притеснително... Не знам как да постъпя...

Последна редакция: чт, 01 май 2014, 15:53 от Дива ирландска пешеходка (LSD)

# 528
  • София
Дали не е вариант срещата да е уикенд? Вечер в София пътуването е истинска смърт. С двойна количка в метрото вероятно ще ме линчуват, ако въобще успея да вляза. по това време.

# 529
  • Стара Загора/Сливен
Последно се включих докато бях бременна, така че вече смело се присъединявам към вас  Hug . Гледам ,че сте коментирали за живота в къщи с дворове, на мен това ми е болна тема, това лято и ние ще водим преговори за една къщичка та дано стане... Следя ви с интерес

# 530
  • София
Темата се напълни с бебешки колички, бебоци и бъдещи многодетни мами - страхотно! Heart Eyes

Тъй като Цвета е без достъп до Интернет по празниците, ще се постарая в нейно отсъствие да координирам организацията за срещата ни. Wink

Тъй като се чуха мнения, че не е удобно през седмицата, искате ли да се съберем в събота (10 май)?

# 531
  • София/Варна
За 10 май може и да успеем да се класираме Simple Smile.
Наистина движението делнични дни в София е кошмарно между 16.30 и 18.30.

# 532
  • ул. "Мечтание"
Минавам да почерпя. Simple Smile С мъжа ми днес имаме годишнина - заедно сме от 8 години! Simple Smile

# 533
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Нощни очи

Да сте здрави и още 100*8 да имате!!!

И аз като че ли на 10-ти бих се престарашила да дойда с 2 броя  Embarassed Само времето да е хубаво, че погледнах в няколко сайта и го дават с "гръмотевични бури" ...

# 534
  • София
Аз съм ок и за събота.  Peace

Пешеходке, малкият батко в момента е на етап горни зъби. Единият проряза преди около месец, другият изобщо не ще да чуе, а млечният падна отдавна.

Нощни очи, честито! Винаги да се обичате!   bouquet

# 535
Събота и неделя е ден за семейството, малко ми е странно да ходя на мероприятия тогава. Бих отишла с децата на запознанство през седмицата. 16:30-17:00 не е чак толкова натоварено в София. Нали не става дума за точен час? Затруднените могат малко по-рано да тръгнат.

# 536
  • София/Варна
Затруднените могат малко по-рано да тръгнат.
Някои от затруднените живеем в Бъкстон, номер 1 има занимания до 18ч в понеделник и петък, а номер 2 мога да прибера най-рано в 16.30 от градина (тогава стават и закусват).
Иначе предложението за уикенд среща не виждам да е в разрез с идеята да прекараме времето със семейството си - така или иначе водим децата по паркове или на планина в един от двата почивни дни (ако не и двата Simple Smile)

# 537
  • София
write2katia, сериозно ли правиш това предложение? Хората живеят и работят в различни квартали. Може да пътуват по 40 мин. до Борисовата, примерно, може и повече, а някои сменят два транспорта. Има хора, които работят до 18 ч., а пишейки в тази тема, се предполага да имат и няколко деца за събиране от някъде, примерно... Не всеки може да си тръгне по-рано от работа.
По описание срещата ми се струва съвсем удачна за участие на цялото семейство и в този смисъл предложих уикенд, а и виждам, че не съм сама.

# 538
  • Варна
За зъбите да си кажа, каквото аз знам. По принцип постоянните могат да растат по-бавничко и при някои деца минава доста време да се покажат. При нас на номер 1 му паднаха и съответно изкараха постоянните много рано, за съжаление не помня за колко време. Но да цепят венеца - това ми се струва малко брутално  newsm78 На номер 2 му излезе зъб по средата между млечните, зъболекарят ни е много близък приятел, препоръча ни снимка на зъбите, виждат се всички зародиши на постоянни зъби - така се преценява дали ги има, кога ще си излязат, си е тяхна работа. А този, който изкара при него, се оказа допълнителен, 33-ти, ще трябва да се маха. Но той не се наема, било за хирург, говори ми някакви страхотии за пълни упойки, дето няма да дам да ми правят на детето. Та за цепене на венец, хм, странно ми звучи.

# 539
  • София
Идеята беше да се видим, след като децата са "събрани" от градина и училище Wink, защото през деня всеки има най-различни ангажименти. Доста майки коментираха, че не им е удобно през седмицата, затова предложих събота. Татковците също са добре дошли, така че не виждам противоречие със семейните планове за уикенда. Ясно е, че няма вариант, който да е удобен на абсолютно всички, но все пак е хубаво да дадем възможност на повече хора да дойдат.  Hug

Както се развива обсъждането дотук, везните се наклоняват към събота. Остава да уточним часа и мястото. 

Общи условия

Активация на акаунт