Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 8

• 78 982
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Опитах се да потърся Мерседес, но то пак мисли, че търся Виолета. Laughing

# 226
Сайтът akinator позна Виолета и Хорхе. Simple Smile) Пробвайте.
Как така  newsm78
http://en.akinator.com/personnages/jeu
Ето го сайта. Намисляш си някаква известна личност и този ти задава въпроси и ти трябва да отговаряш правилно. Например ако си си намислила Мартина и те пита "Известна ли е заради Дисни Ченъл" и ти отговаряш с "Да".

# 227
http://en.akinator.com/personnages/propose

И на мен ми се падна Виолета.  Grinning Grinning

# 228
Вижте какъв е дизайнът на сайта на Дисни. Heart Eyes

Харесва ми,но поне да качваха някакви епизоди с бг субтитри нямаше да е лошо    Confused
Щеше да е много хубаво ако качват епизодите, но за жалост не го правят.  Rolling Eyes В сайта на Дисни дори още не са направили страница на Виолета. ooooh! Нищо, поне са сложили Мартина и Диего за фон и също така съм срещала и промота за епизодите през седмицата. Laughing

Факт: Каста на "Виолета" са подписали договор, че ще се снимат в сериала до 2016 година. Но все още не е известно дали Диего ще се снима до тогава.
Урааа ще има да гледаме и да не ни писва и  може и при нас да дойдат даже  Tada
Даноо.  Praynig Ако дойдат ще си умра от кеф. Laughing Heart Eyes

На мен дългата коса на Мечи ми липсва. Sad Heart Eyes

# 229

И при мен не стана.

# 230
И при мен не стана.
Търсих и Диего, но ми излиза Хорхе. Явно ги има само него и Тини.

# 231

И при мен не стана.

И аз се опитах да търся Мерцедес, но все ми се показва Виолета. Grinning

# 232
Ако знаете вместо Хорхе на мен кой ми показва
  #Cussing out
 Чак 2 път ме показа Хорхе
казва ми че 325 души днес са играли за него или нещо такова 

# 233
Ако знаете вместо Хорхе на мен кой ми показва
Скрит текст:
  #Cussing out
Eйй, няма отърване от този. ooooh!

Един от танцьорите е постнал тази снимка в туитър и е написал: "Репетиция за TV azteca"
* TV azteca е Мексиканска телевизия.

# 234
Лоул! Мечи ми излезнааааа

# 235
Лоул! Мечи ми излезнааааа

Браво бе, значи и нея я има. Само трябва една снимчица да й сложат. Laughing

# 236
Аз си свалих Акинатор на телефона. Също сега правя за Диего а то вижте кой ми се пада

# 237
Хелоуууу хораа  Hug Hug
Скрит текст:
Завърнах се с много позитивна енергия и с много позитивни чувства от семинара.. Ще кажа само че това беше уникално преживяване последните 3 дни и освен че научих неща, за които не съм се замисляла и ще са ми от огромна полза в живота, също се забавлявахме адски много и срещнах много нови страхотни хора...И сега ми е мъчно защото не ми се тръгваше въобщеее  Cry Най-вероятно няма да пиша повече за днес, защото петък съм си легнала в 3 и съм станала в 7, а вчера въобще не сме лягали и спали, цяла вечер си говорихме една групичка и си купонясвахме ;дд Иии днес съм като труп, буквално... ;ххх Не знам как още не съм заспала над клавиатурата... ;ддд

Влизам си аз във форума и гледам бая странициии и  се постарах да прочета всичко... ;ддд Някой ме беше питал дали може да делим 50/50 Макси... справедливо делене тъй че съм съгласна, от мен да мине  Laughing Laughing И се казвам Стефи, между другото  Laughing (и съм дайрекшънър и и преди съм казвала че ми е все тая дали ги харесвате или не и съм благодарила че няма брутални обиди и хейт) Страхотни снимки на всички....  Heart Eyes Някой ще ми каже ли последните 2 епизода какво се случи?  Praynig Praynig

# 238
Стефи,  Hug радвам се, че си си изкарала добре. Сега хубаво да си починеш. Peace

Накратко: Диего го приеха в Студиото. Виолета не можа да измисли песен и за това Пабло й каза, че заедно с Диего ще изпеят Yo Soy Asi на шоуто, а накрая трябва да се целунат. Анджи се ядоса за това, че ги кара да се целунат като знае, че това ще донесе много проблеми. Отново задържаха Херман и Анджи трябваше да отиде при него. Каза на Джаки, че излиза, но тя не каза на Пабло. Той се ядоса и уволни Анджи. Леон заведе Виолета на едно много красиво място и тъкмо да се целунат и Есмералда звънна на Виолета и развали всичко. ooooh!
Мисля, че е това. Ако съм изпуснала нещо важно нека някой да го напише.

# 239
  • София
Рая, честит нов аватар!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт