Презервативите

• 32 171
  • 222
  •   1
Отговори
# 60
  • London
Какво общо има прекъснатия полов акт с аборта? Много интересно я предостави статистиката нагледно щом си решила да ме вкарваш в някакви проценти, че и аборт да ми предзнаменуваш! Joy

# 61
La Catrala, никакво значение няма дали един мъж може да се контролира или не. Сперматозоиди се отделят и по време на акта, много преди същинското свършване.
Прекъснатият акт е руска рулетка, да, вероятността да не стане нищо е голяма, но можеш да ти се падне и куршумчето. Въпросът е заслужава ли си да рискуваш.
Смятането на овулацията също не е сигурно, факторите, които ѝ влияят са много.

# 62
Май повечето дечица са плод точно на неточности в изчисленията на предпазливи математици, останалите са от ин витро...

# 63
  • London
Не знам, при мен всичко си беше изчислено и планирано. Фалове не са ставали, но явно не сме толкова плодовита двойка с Аполон щом за 10 години не забременях по случайност. Joy

# 64
  • София
Аз имам проблем с Дщрекс.Вероятно е от лубрикантите, които слагат, но веднага започва смъдене, горене и после 100 години не мога да се отърва от дискомфорт и разни други гадории  ooooh! Та явно има нещо там, което ме дразни.Особено омразни с ами тези с точки или оребрени. Чувствам ги сякаш ренде ме рендосва.
Пробвала съм на Спортекс и там с едни обикновени и черните, нямах никакъв проблем.
Но с половинката сме ползвали презервативи много малко пъти.Може би 2  newsm78 Аз имам проблеми с тях, той също. хапчета пиех, но за много малко.
Досега "фал" не се получавал, даже ние все се надяваме на този фал, но не се случва.

# 65
  • London
Аз имам проблем с Дщрекс.Вероятно е от лубрикантите, които слагат, но веднага започва смъдене, горене и после 100 години не мога да се отърва от дискомфорт и разни други гадории  ooooh! Та явно има нещо там, което ме дразни.Особено омразни с ами тези с точки или оребрени. Чувствам ги сякаш ренде ме рендосва.
Пробвала съм на Спортекс и там с едни обикновени и черните, нямах никакъв проблем.
Но с половинката сме ползвали презервативи много малко пъти.Може би 2  newsm78 Аз имам проблеми с тях, той също. хапчета пиех, но за много малко.
Досега "фал" не се получавал, даже ние все се надяваме на този фал, но не се случва.

Ще се случи. Hug

# 66
Аз имам проблем с Дщрекс.Вероятно е от лубрикантите, които слагат, но веднага започва смъдене, горене и после 100 години не мога да се отърва от дискомфорт и разни други гадории  ooooh! Та явно има нещо там, което ме дразни.
Същия проблем може да се получи и от евридейки.  За другото - успех!

# 67
при мен лубриканта изсъхва.  Shocked
Не мога да го обясня точно, но като че ли се изпарява и започва да ме протрива и да боли. От това усещане ми става неприятно и цялото ми желание изчезва, а заедно с него и естественото овлажняване. Да не би това да е проблемът и при теб?
...
Точно това е - като изсъхне "убива" всичката естествена влага и става като шкурка... Решихме да опитаме Виталис - и двамата почервеняхме моментално.  Embarassed Отдавна сме отсвирили презервативите заради моите проблеми - през 1-2 месеца на доктор и лекарства не ми понася вече..., но пък си е безразсъдно да е без защита...
В кръга на шегата- презервативите са лошо нещо, само убиват кефа!  tooth Но колкото и да не ми се иска- ще експериментирам с различни марки, докято си открия туинлотусчетата или други подходящи!  Laughing

Бас държа, че ползваш китайски реплики на въпросната марка презервативи  Grinning
Всъщност защо използваш презервативи, така се губи чувството за реално удоволствие?
И аз си мислех, че са китайчета, но пише "проверено электроникой" на тях Grinning Колокото до това защо ползвам - защото Ни е рано за детенце по много параграфи...

Може жената дето е пуснала темата, да иска и от болести да се пази или точно този метод за предпазване от забременяване да я кара да се отпуска най-много, какво взехте да наливате акъл как да се пази?  newsm78
Болести не, само безумно бяло течение след секс с презерватив... реално проблема ми е, че от гумичките си докарвам болести, а не да ме пазят от тях...

Последна редакция: пн, 11 ное 2013, 01:15 от Zippo_

# 68
  • Boston, MA
Мамасита, кво ти стана, не знам, палеото ли те върна така назад?

Да кажем, че имате 2.1 деца, куче, ипотечен кредит.

Продължава ли това с тестването и презервативите?

Ето, две деца по-късно, котка, и няколко ипотечни кредита. И брак, общо 12 години сме заедно. Ползваме презервативи, защото не искаме да забременяваме. Не се тестваме повече, отколкото сме се изтествали преди години. Колко да е лоша една гума бре?

Тия глупости пък с "не понасям презервативи". Е не е ли гадно по средата на оргазма да ти се изтегли кефа и "сйемйето отвън"?

# 69
  • София
Скоро пробвах нелатексови презервативи - малко по-скъпи са от обикновените, но за сметка на това, ако някой има алергия към латекс - няма да има проблеми с тях. Освен това не миришат като другите и е много по-близко до естественото усещане и за двамата. Но пък трудно се намират такива. Не във всички аптеки има.

# 70
Доколкото знам по сексшоповете има по-богат избор на презервативи, включително и нелатексови.

# 71
  • София
Предполагам, че при мен е от лубрикантите, а не латекса. Когато сме ползвяли лубриканти на Дюрекс е същото.Единствено с бившият ми ползвяхме черни на Спортекс и едни...плодови ли бяха, не помня вече.С тях нямах проблем.
Приятелят ми има специфичен проблем с презервативите, не става въпрос за обриви. Ако успее все пак да "използва" някой, сексът за него е само опражнение, не получава никакво удоволствие. И нито си въобразява, нито ме лъже  Laughing Реален проблем е, нерешим засега.

# 72
Че то има ли мъж, който да  не твърди, че не усеща нищо с презерватив?  Laughing Така им е най-лесно. А на колко им "пада" само като го сложат... ама сори. трябва да се свиква.  Laughing Laughing

# 73
Че то има ли мъж, който да  не твърди, че не усеща нищо с презерватив?  Laughing Така им е най-лесно. А на колко им "пада" само като го сложат... ама сори. трябва да се свиква.  Laughing Laughing

Има. Мъжът ми. Вече 17-та година сме на презервативи. И няма нищо общо с доверието. Просто не искам да забременявам.

# 74

Има. Мъжът ми. Вече 17-та година сме на презервативи. И няма нищо общо с доверието. Просто не искам да забременявам.
Аз казвам, че се свиква. Иначе най-лесно им е от първия път да кажат, че не могат да ги ползват изобщо. Могат и още как.

Общи условия

Активация на акаунт