Не помня името на тази лекарка, в Поликлиниката на МА беше, но такова чудо, каквото преживях при нея, за всичките години, през които ходя на гинеколог, не съм преживявала. Ден след прегледа имах жестоки синини по корема и като ги показах на мъж ми, и казах от какво са, щеше да иде да я убие!
Тъмно-сини към черни кръвонасядания... а колко пъти извиках по време на прегледа от натиска и отвън, и отвътре, да не казвам. Тази жена мразеше жените! Беше на възраст, та дано е спряла да практикува, че сигурно е осакатила някого! Отвратително беше просто.

избора е ограничен до 2-3-ма такива, които смело и безотговорно ги изисват за всичко-от лечение на киста на яйчника до регулиране на цикъл, какви изследвания, какви пет лева...пише рецептата, и те пуска по течението.А колко мои познати, колежки и приятелки си ги купуват ей така, на своя глава, без рецепта и ги пият с години....
Какво възпитание, каква култура ''ОГРАНИЧЕНО СЪЩЕСТВЕТО''. Може всякаква да съм, но все още не се обръщам към форумци по този начин. Жалка картинка и само доброто ми възпитание няма да ме накара да натисна копчето към модератора, което въпросната натиска като пружина, но в същото време обижда по най-груб начин.
Какво възпитание, каква култура ''ОГРАНИЧЕНО СЪЩЕСТВЕТО''. Може всякаква да съм, но все още не се обръщам към форумци по този начин. Жалка картинка и само доброто ми възпитание няма да ме накара да натисна копчето към модератора, което въпросната натиска като пружина, но в същото време обижда по най-груб начин.
Препоръчани теми