"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-198.14

• 31 600
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Охооо стана супер интересно. Party Оркун трябва да е простреляния. Peace
Уж да спестяват на Мира изненадите - а то какво стана... Mr. Green

Мерт и Яман са номер едно. Мерт супер се изненада къде Я е живял тези дни и само как го душкаше. Joy

А за появата на Мира - като се затича към Яман на мен лошо ми стана. Като мечка го връхлетя. Никаква романтика и естетика не видях, а и Яман нещо не беше очарован.  Stop Мое мнение! Peace

# 106
Колегата на Гирай, Мехмет стреля,ама май ще простреля Оркун? newsm78

Май така ще стане и пак Яманчо ще е виновен  Shocked Shocked Shocked

Мира каза на Яман, че много и е липсвал и го попита дали и тя му е липсвала. Тогава той каза да се раздели с ОркунЧ и тогава да го пита  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Браво на момчето!!!  Heart Eyes

Брееееей я го виж ти наш Яман.
Ани, ще преведеш ли после писмото на Мира?

Ще преведа каквото успея. Защото не знам дали ще разбера всичко.  Wink

# 107
ох по-бързо да свършват рекламите,много интересно стана  #2gunfire
smile3521
Тая тенджера като я видя в началото на рекламите  smile3511, пък после я чакам с нетърпение  Mr. Green
Joy Joy Joy
Ще разберем в следващия епизод кой, какво, защо и незнайно кога, ще го излъчат. Sick

# 108
Не разбрах Яман върна ли се при семейството на Мерт?

# 109
пуу сега дали ще дадат кой е простреляния  newsm78 или ще ни оставят да се чудим до другият петък
По-вероятно е да ни оставят да се чудим до др.петък и др петък да ни изненадат с мач по програма Joy
ще ги застрелям аз,ако не покажат  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 110

май да

# 111
Струва ми се,че ще се върне.Нали си събра целият багаж в раничката. Peace

# 112

Мерт и Яман са номер едно. Мерт супер се изненада къде Я е живял тези дни и само как го душкаше. Joy

А за появата на Мира - като се затича към Яман на мен лошо ми стана. Като мечка го връхлетя. Никаква романтика и естетика не видях, а и Яман нещо не беше очарован.  Stop Мое мнение! Peace

И на мен така ми изглеждаше, но неговото поведение се изясни защо е било такова. Иска тя да разкара ОркунЧ и тогава ще покаже чувствата си. То не, че Мира не ги знае  Laughing

Нямат край тези реклами беееее  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 113

Joy Joy Joy
Охххх, Зори, таман щях да я похваля, че се усмихна, но взе, че стресна нашето студентче. Joy

# 114
  • Под Сините камъни
пуу сега дали ще дадат кой е простреляния  newsm78 или ще ни оставят да се чудим до другият петък
По-вероятно е да ни оставят да се чудим до др.петък и др петък да ни изненадат с мач по програма Joy
нищо няма да дадат.То с тия реклами ще съмне докато свършат  ooooh!

# 115
  • близо до брега на морето
много интересни събития, но свършва и сега отново ще се чудим една (не дай боже две) седмици.яманчо е страшен талант ♡ липсва ми Кенанчо да натрие носа на гирайчо Joy

# 116
Струва ми се,че ще се върне.Нали си събра целият багаж в раничката. Peace
А дано, че ми е мъка като го видях като клошар горкия.

# 117
Сакън,достатъчно е един прострелян ще има има за тази вечер JoyШегувам се. Hug

# 118
Ама тая серия Оркун не се скуба! Shocked

# 119
Ще започне след 2 минути - в долния ляв ъгъл имало брояч  Joy Joy Joy аз сега го забелязах  Joy

Общи условия

Активация на акаунт