"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-198.14

• 31 599
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
МНого ми прекъсваше и нищо не разбрах от писмото   Crossing Arms

Оле наистина баща му ще го накара да и предложи брак   Joy Разбрал, че бащата на Ендре е станал съдружник на Фарук  Shocked Shocked

# 16
Кой знае какво хубаво писмо му е написала щом се усмихна толкова мило и си спомни моментите с нея.
Последните й думи бяха тези от фрагмана.

# 17
Ох, сигурно в youtube ще сложат писмото, но ние няма да можем да го видим.
 Crossing Arms

# 18
На баща му а и на Оркун, ще им излезне крива сметката.

# 19
Здр.момичета и в новата тема.За нея на Тина newsm51Сега сядам и аз и разбирам,че съм изпуснала сцената с писмото. Confused

# 20
Голям е гад значи и тази обича, и Мира. ooooh!

# 21
Здр.момичета и в новата тема.За нея на Тина newsm51Сега сядам и аз и разбирам,че съм изпуснала сцената с писмото. Confused
Меги, докато го четеше се усмихна много мило и си спомни много срещи с нея от самото начало на запознанството им, а последните й думи бяха от трейлъра.

# 22
Наде  bouquet
Ама Оркун туй Хале "обича" ли го или има само мераци? newsm78

# 23
Наде  bouquet

Каза и, че е много важна за него и я обича и сватбата няма да промени нищо. Ще бъде фиктивна, поне за него  Joy

# 24
Винаги сцените между Селим и Яман са ми въздействали както в случая. Дори и без да ги разбирам, усещам, че си говорят много истински и чувствено.
Меги, според мен Оркун обича Хале колкото обича и Мира, демек, мерака му е голям, но за мен това не е обич на мъж към любимата му и не обича нито една от двете.
Гледам Вахиде като Хюрем във ВВ, но нещо не я възприемам в тази й роля.

# 25
някой,който разбира турски може ли да сподели какво пишеше в писмото?

# 26
На мен ми се струва, че Я се засмя защото разбра, че Мира не е повярвала на лъжите за кражбата.  Peace

Как ме е яд, че Я не завари Г. На косъм беше. Като чу името от Берен се замисли, но... ехх

А Мерт как сладко се беше омазал с тортата. Mr. Green

21:00 - 21:15 #sbt #reyting'leri 1) FOX: 8.18 2) STAR: 7.94 3) ATV: 4.42 4) SHOW: 2.44 5) SMNYL TV: 2.25

# 27
Винаги сцените между Селим и Яман са ми въздействали както в случая. Дори и без да ги разбирам, усещам, че си говорят много истински и чувствено.
Меги, според мен Оркун обича Хале колкото обича и Мира, демек, мерака му е голям, но за мен това не е обич на мъж към любимата му и не обича нито една от двете.
Гледам Вахиде като Хюрем във ВВ, но нещо не я възприемам в тази й роля.
newsm10

# 28
На мен ми се струва, че Я се засмя защото разбра, че Мира не е повярвала на лъжите за кражбата.  Peace

Как ме е яд, че Я не завари Г. На косъм беше. Като чу името от Берен се замисли, но... ехх

А Мерт как сладко се беше омазал с тортата. Mr. Green

21:00 - 21:15 #sbt #reyting'leri 1) FOX: 8.18 2) STAR: 7.94 3) ATV: 4.42 4) SHOW: 2.44 5) SMNYL TV: 2.25
 bouquet
Тр. да го види приятеля на брат си Кенан,дали щеше да му светне лампата,че Г.  нещо се усуква около Беренчето,защото за мене е така.

# 29
Наде  bouquet

Каза и, че е много важна за него и я обича и сватбата няма да промени нищо. Ще бъде фиктивна, поне за него  Joy
Ами очаквах да се получи нещо такова.Ани  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт