"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-198.14

• 31 599
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Хасан дали ще започне да изнудва Гирай?Видя го с мацката на Кенан.

# 61
Хале голяма хиенка, ще излезне, браво на нея....и от едната двойка на другата. И двамата хубавци с по две, и накрая от два стола на земята.

# 62
Мира защо плаче?

# 63
Охххх, сега пък работи при рибарите. Поне, ще има какво да яде, мъка ми е да го гледам толкова нещастен и самотен. Rolling Eyes

# 64
Мерт май отиде да подкрепи Яман преди изпита?И Селим , и майка му...М му даде късметлийски моливи,гумичка и острилка Laughing

# 65
Какво и каза той, че тя започна да плаче и какво му казва? newsm78

# 66
Оххххх, умирам си от кеф с подменения запис. Party

# 67
Мерт мн всеотдаен.Чака Яман да излезе от изпита.

# 68

Ако говориш за майката на Яман и Селим не разбрах точно, защото ми прекъсваше.  Sad

# 69
За първи път отрицателен герой да ме изкефи с постъпката си - браво на Хале! Да идва купона, че много изненадани ще има, и Гирайчо и Оркунчо ще изгорят. Mr. Green

Ама пак видяхме гръъъъбчееее. Всяка седмица Чаатайско телце - охааааа Heart Eyes

Едно не разбрах само, нали Я си взе телефона, защо Селим му даде друг? Къде му е телефона? newsm78

# 70
Мира най-после се усмихна истински  Grinning Грейна и лицето като си представи как ще го изненада  Heart Eyes Най-после малко радост и за него и за нея  Heart Eyes

# 71
Ох, горкичкият Яман.  Rolling Eyes И на мен ми стана много мъчно за него - без дом, без семейство, без работа  Rolling Eyes и сам самичък в оная барака.

# 72
За първи път отрицателен герой да ме изкефи с постъпката си - браво на Хале! Да идва купона, че много изненадани ще има, и Гирайчо и Оркунчо ще изгорят. Mr. Green

Ама пак видяхме гръъъъбчееее. Всяка седмица Чаатайско телце - охааааа Heart Eyes

Едно не разбрах само, нали Я си взе телефона, защо Селим му даде друг? Къде му е телефона? newsm78
Защото,когато беще отишъл да взема учебниците,беше върнал телефона.

# 73

Ако говориш за майката на Яман и Селим не разбрах точно, защото ми прекъсваше.  Sad
Не, на гласовата поща нали и каза една дума, и тя се разплака, и започна да му говори.
Защо се прибраха от Америка? newsm78

# 74

Яман върна телефона, когато отиде да си вземе учебниците. Сузи го каза.

Общи условия

Активация на акаунт