Добре дошли в ЛЮЛИН! Тема 26

• 80 037
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • София

Ще има бой за ваучери от НМ и Мад стар, 10% в Хермес и подаръци в Капела.
Развлекателни мероприятия петък, събота и неделя. Дупе да ми е яко - каката вида, че ще има концерт на Графа, Михаела Филева и Рафи. Отсега ми пили на главата.

# 661
Усещам, къде ще кръстосваме тегели цяла зима с малката.

# 662
  • София
Значи няма да има от моите любими LC Waikiki. Жалко.

# 663
  • Beyond the stars
Значии Booktrading е втората книжарница  Peace

# 664
Изглеждат ми малко магазини като за Мега Мол, също и малко заведения за хранене. Може би в брошурката не са изброили всичките.

# 665
  • София
благодаря момичета   bouquet

ПО темата аз сам точно до кръчмето ,, Чудно,, бившото лепа среча рядко дигат джабала ма качествено :Д Други мами иам ли в района
Ако се ориентирам правилно, ние сме от другата страна на булеварда, т.е. сме в района. Може да се видим някой път? Това кръчме е в 7-ми, нали?
Момичета, да попитам и аз нещо. Бихте ли ми казали къде в Люлин може да се пийне с приятели и да има детски кът (с някой да наглежда децата)?

Последна редакция: пн, 08 сеп 2014, 18:29 от triksy_81

# 666
Единствено сме били в О'Шипка, има детски кът вътре и отвън, но аниматор няма.

# 667
  • София
Ние ходим в Хепи, има аниматор, но сме по-големи.

# 668
  • София

ПО темата аз сам точно до кръчмето ,, Чудно,, бившото лепа среча рядко дигат джабала ма качествено :Д Други мами иам ли в района

Аз съм в един от блоковете в карето. Може да сме се виждали. Това е в 4-та част, срещу общината.

# 669

Аз съм в един от блоковете в карето. Може да сме се виждали. Това е в 4-та част, срещу общината.

Драго ще ми е Simple Smile)) ние сме всеки ден зад блока изкарвам малкия

А да попитам ще има ли ДМ в мола знаели се

# 670
  • Beyond the stars
А да попитам ще има ли ДМ в мола знаели се

Някой напред в темата спомена,че ще има , както и намаление в периода 12-14.09  Peace
Вчера в пощата имах реклама на Sofia ring mall и ИКЕА  Laughing Mega Mall още не е стигнал до 5та част  Grinning

# 671
Аз още се измумявам как не фалират тия Молове в София newsm78 Или сме толкова богати, че пазаруваме нон стоп в тях или има още пари за изпиране...

# 672
  • София
Здравейте! Някой да е посещавал и да има мнение за алерголога срещу Фантастико? Там видях,че има и педиатър.Благодаря! Hug

# 673
Да, аз съм го посещавала, за дъщеря ми, която беше на 6 месеца. Доволна бях. Педиатърът е д-р Груева, която не приема нови пациенти.

# 674
Здравейте! Някой да е посещавал и да има мнение за алерголога срещу Фантастико? Там видях,че има и педиатър.Благодаря! Hug

Ние сме на 6месеца  и ГРуева ние педиатър,  много добър специалист е но не приема нови както е написала ТОтто.... Алерголожката е много добра аз лично сам ходила не за малкия а за мен и съм доволна

В люлин 2 и 4 няма брошути ( поне в наще входове Cry )
Ще е страхотно ако има ДМ неможе такъв кв. като люлин да няма Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт