Време е за Икеа! - Тема 19

• 71 643
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Не намирам Manstad в бг сайта, явно ще се ходи до там.

На нас задължително ни трябва разглобен диван, та мостра нени устройва. Иначе на намалените има 2 Tidafors , на тази цена + тапицер за подрязване, ще ми излезе перфектно.

А Екторпа ако си взема 3местен, после ако пуснат само лежанки, ще мога ли да прекача? Защото май  с лежанка няма сега.

# 691
  • sofia
До сега ги цъках един по един, ни един наличен не видях. Може и да не гледам като хората. Само трябва да реша дали не предпочитам Tidafors, малко по-висок е.
Като ги пробвахме един по едни, това беше единственият модел, който мъжа ми хареса: "Като хапнеш, можеш да се облегнеш назад и облегалката е достатъчно висока да си подпреш главатаMr. Green
Още не сме стигнали до купуването, но и на мен ъгъла, в който трябва да сместя диван и маса за хранене е 2,10 на 2,00. Явно ще се обикаля и по магазините за мека мебел.

На мострите на Екторпа, като видях как са се "оваляли" "поличките" на калъфа в долната си част и веднага го отписах. В нас би се получило абсолютно същото.
Иначе на картинка ми е ок.

# 692
Грета, диваните сглобени веднъж след това могат пак да се разглобят. Брат ми така пренесе един Manstad от Шумен в Ямбол и даже му смениха положението на лежанката.

# 693
На мострите на Екторпа, като видях как са се "оваляли" "поличките" на калъфа в долната си част
Така е.  Mr. Green Ние взехме черна мостра, смятай на какво приличаше, че даже имаше и малко разпоренко. Но го заших, изпрах и светна. А и беше намален от 1600лв. на 1100лв. Все пак това са 500лв. и за нашия бюджет това си е супер сделка! Преглътнах и изцапанко и всичко.  Laughing

# 694
  • sofia
Не, нямах предвид състоянието на мострата, а че дивана вкъщи ще е почти непрекъснато в подобно състояние  Mr. Green И понеже ползвам моп за пода си представих как забърсвам поличката на диванчето и съвсем се отказах.

# 695
Ами надявам се да не става това, което описваш. Все ми се струва, че поличките не опират пода.  newsm78 Ние още не сме се преместили в апартамента Mr. Green и нямам представа как ще бъде.
Все пак в магазина би било по-мръсно отколкото бих държала в къщи. Пантофки, туй-онуй. Няма да цапаме толкова.  Laughing А и мен ме е страх да ползвам моп на ламинат, че съм виждала последици... Thinking На другото място чистя с една триъгълна приставка с плат някакъв. Не го обясних добре, но не е моп. Както и да е.

# 696
  • София
На мострите на Екторпа, като видях как са се "оваляли" "поличките" на калъфа в долната си част

Аз моят диван го ползвам от 1 година и не съм го прала нито веднъж, само възглавниците. Тези "полички" не се опират в пода и не знам как биха се мокрили от мопа Thinking Освен ако не се залива с вода. Бърша пода с такъв моп, триъгълен, както е описала 5iaM, с влажен плат, не течащ. В магазина все пак сядат хора с обувки.

# 697
  • София
Aludra *, я кажи каква е тази стая с намаления да знаем и ние Simple Smile

# 698
  • Пловдив
Aludra *, я кажи каква е тази стая с намаления да знаем и ние Simple Smile
Всички я знаем - точно преди касите в ляво.

# 699
Не намирам Manstad в бг сайта, явно ще се ходи до там.

Манстад вече не се предлагат. Замениха ги с  FRIHETEN .

# 700
Здравейте! Спешно се нуждая от помощ. Не съм от София, нямам възможност да посетя магазина на Икеа. Има ли някой от вас, който да има възможност да ми купи и изпрати по Еконт някои неща? Става въпрос за 2 комплекта детско спално бельо, едно килимче 133 см на 133 см и една детска стенна закачалка (200 гр). Коректна съм и моля, ако някой има желание да се отзове да ми пише на лични да се разберем. Има малко бройки в наличност, така че за мен времето е ценно. Моля...

# 701
  • Пловдив
Самите Еконт правят това като услуга. Запишете си точно какво искате, име и продуктов номер и отидете в офис.

# 702
  • София
Момичета, ходихме до Икеа, сядахме по наличните дивани и най-висок ни се видя разтегателния Karlstad. ММ категорично отказа диван с "поличка" (Ektorp).

Утре ще сглобяваме. Сега ще се надявам да пуснат и по-свежи калъфи, че да си ги цапаме спокойно.

# 703
  • на североизток
Момичета, някоя от вас, която ходи редовно до магазина може ли да ми каже от градинските мебели само това, което е в нашия сайт ли има или има и други, които не са поместени в сайта?
Много ми харесаха някои комплекти от английския сайт, като например този или от тази серия, но едва ли ги има при нас Confused

# 704
Комбинациите на второто мнооого ми допаднаха!

Общи условия

Активация на акаунт