Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 65 от 10.11 до 30.11.2013

• 44 156
  • 591
  •   1
Отговори
# 330
Някой би ли ми обяснил като на лаик как се прави с тоя Бай Вип немския, за сефте реших да се пробвам, сложих едни ботуши уж и ми изписа, че щели да ме информират като ми дойде реда или нещо такова.  Embarassed Това още вчера...ама до сега още ни ред, ни ботуш. Blush

# 331
здравеите,някой може ли да ми помогне --Колко см е дамската стелка на geox  za eu 40 или 39

# 332
Г-жа Гертруда Смехуркова, във Випа е който свари Simple Smile Тоест пускат някакви бройки артикули, ако харесаш нещо и то е налично, слагаш го в кошницата и то автоматично става недостъпно за останалите. Пази ти го 15 или 20 минутки, през това време трябва да го платиш. Ако ли не  - като изтече времето, става видимо за другите и някой друг може да го купи. Ако пристъпиш към плащане и после се върнеш назад, започват да текат нови 15 минутки, така беше май.
Аз купих едни ботуши оттам, но още не са пристигнали.
И в този ред на мисли, гледам по тракинга, на 14-ти ботушките са изпратени от Германия за чужбина  Mr. Green, сиреч БГ и от тогава ни вест, ни кост. Сигурно прекалявам и искам да дойдат по-бързо, отколкото е възможно, но се чудя, тъй като поръчвам за първи път. Ходих днес в пощата, но по тракинга, който им показах, нищо не излезе в системата им... За колко време пътуват от Германия до тук и в пощата пристигат, нали, нищо че са пратени от Г-я с DHL?

# 333
  • sofia
Момичета, мъжа ми поръча в четвъртък едни обувки от немския Вип. Обаче още не са му дръпнали пари. Има само конфирмейшън мейл. Нормално ли е така да се бавят и кога дърпат парите -  като шипнат ли? Друг път не са ми се бавили толкова..

# 334
Аз едно пръстенче пуснах преди 3 дни, в поръчката (в подробностите) пише, че ще бъде изпратен на 26.11. Погледни детайлите, може да пише кога ще ги изпратят.

# 335
  • Sofia
Дърпат парите, чак когато решат да пращат  Peace Някои кампании са с по-далечни дати на доставка. Нещата от аутлета са им налични и тях ги пращат веднага. От немския ВИП обикновено пращат с ДХЛ, който отива към БГ Пощи. В немския сайт на ДХЛ техния трекинг номер се трансформира в български, започващ с CL.... - с него става проследяването при нашенци, но обикновено пълната информация излиза дни, след като сме си взели пратката от пощата  Mr. Green Обикновено идват за 7 дни  Peace
Когато артикул е изчерпан и се включиш в лист на чакащи, изпращат имейл, ако артикулът се появи наличен отново... някога - работи системата  Peace
Обаче за последен път пиша това, че през страница-две се обясняваме Mr. Green

# 336
 Mr. Green
М-да...
Ако DHL номерът започва с 05...  пратката се проследява тук и после после тук по референцията на изпращача и послe DHL ти я доставят с куриер.

Ако DHL номерът започва с 04... пратката се проследява тук, но тогава получаваш номер, който започва с CL... и с този номер търсиш тук и чакаш нещата в пощата.

# 337
Ууу, какви сте бели, добри и ... подробни! Mr. Green  bouquet

# 338
  • sofia
Благодаря, момичета!  Blush
Не съм се надявала на чак толкова подробна информация.  Hug

# 339
Благодаря ви, момичета!  bouquet Горе-долу и аз така навързах нещата, само ей това съм пропуснала -
Цитат
....но обикновено пълната информация излиза дни, след като сме си взели пратката от пощата....
Как не се сетих  Mr. Green
Ще дам отзиви за ботушките, като дойдат.  Peace

# 340
  • София
Търся си нещо такова, да не е с платформа в предната част, може и да са боти или високи ботуши. Някой попадал ли е? Благодаря!

# 341
Благодаря ви за инфото, явно, че нищо не е било налично на момента, щом не ми сложи нищо в коша, пък и с тоя немски...жив зян  Crazy .

# 342
# 343
Момичета, моля за помощ. Не мога да открия от тези спортните боти с вградения ток на добра цена. Имаше добре намалени , но не ги откривам. Дъщеря ми сега се сети , че иска.

# 344
Момичета Hug,
Моля за мнение и съвет, тези които са ползвали спрей за разширяване...Купих си аз спрея от Дайхман за едни боти... Само че, до колкото разбирам от описанието трябва да се пръска отвън върху самата бота, а аз мислех че трябва да е отвътре. Пише че само за лак и други космести повърхности трябва да е отвътре. Ботите са си от лицева нормална кожа, но аз недоумовям с пръскането отвън какъв ефект точно на разширяване ще се постигне и също дали няма да прецака самата кожа... Tired

Общи условия

Активация на акаунт