Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 65 от 10.11 до 30.11.2013

• 44 156
  • 591
  •   1
Отговори
# 555
Преди малко пуснах тази чанта Pieces от склада на празна карта. Марката я познавам, но все пак мнения някакви ?
Притесняваме цвета да не е много оранжевикав, че ще трябва тогава и оранжеви обувки да търся  Joy. На моя монитор се вижда повече червеникаво.
На мен чантето ми се вижда сладурско,цветът е много практичен за лятото,оранжеви обувки не ти трябват.
За първи път разгледах 'склада" и ми направи впечатление надписът "гебраухт",което двамата с Гуглето си превеждаме като "ползван,упоребяван".Добре де,това раздел за втора употреба ли е,аз не знаех,че амазон предлагат такъв.Или нещо се оплитам?
Аз си поръчах преди малко една ментовозелена чанта от български сайт,SZ.Притеснява ме,че е само една и от аутлета.И,евентуално,ако е била връщана,в какво състояние е.Дано е ок.Иначе голяма,ест.кожа,практични джобове,нежен цвят и нормална цена.

# 556
  • Sofia
Търся нещо подобно 35№ за 9 годишен младеж, само да не  е толкова скъпо  Embarassed
www.javari.de/Bisgaard%20Stiefel%20mit%20TEX%2061017213%20Unisex … refURL=/mythings/

Скъпа марка е това - и на намаления не падат много Sad

Супер е чантето от склада, но и аз се чудя - ако имат някакви непростими дефекти, връщането безпроблемно ли е?

# 557
Не, не са втора употреба - просто са стоки, които са с повредена опаковка, транспортни дефекти или са върнати от потребители. Заради това са на ниска спрямо оригиналната цена. Принципно си пише в описанието какво им има - преопаковано или поиздраскано, или някаква подобна щуротия. Най-често описанието е презастрахователно - нито стоката има и 1 драскотина, нито нищо.
Примери: купувам кана Брита, по описание "със следи от употреба", да се чете получена, погледната и върната. Дойде си в оригиналната кутия и в оригиналната запечатана найлонова опаковка. Явно клиентът е решил, че му е много голяма (примерно) или някаква друга простотия.
Купувам обувки - и двата пъти не бяха в оригинална опаковка; втория чифт (преди няколко дни дойде) явно е бил и пробван, понеже нямаше хартийки за поддържане на форма - по нищо друго не бих познала. Купих го на 1/3 от реалната му цена и съм супер-доволна, а кааааак ухае на кожа, леле майко... такава обувка за 45 лв. в БГ ще си намеря точно друг път.
Та - складът е хубаво, изгодно място. И има гаранция - ако уредът пристигне счупен или с дефекти, които не са в описанието, или ако не ви се нрави просто, връщате си го както връщате всичко друго от редовните цени.

# 558
  • Бг
Момичета, благодаря   bouquet. Още не съм я платила, че не съм сигурна дали ми трябва, че в къщи имам една червена на Марция.
Снощи от къщи като я видях на лаптопа си е точно наситено оранжево.
В описанието пишеше като нова, за първи път пускам от там, та ще я видим каква ще дойде ако я платя.
Иначе от немския склад бях пуснала един сервиз с описание употребяван като нов, ами две от чинийките по ръбчетата бяха с отчупени парчета, но късно видях, но нито съм писала, нито съм връщала, че беше минал един месец от покупката.

В италианския Амазон това чанте е намалено уж със 75%, в момента е и на сделките на 125 евро. Ако има желаещи, с директна доставка до Бг излиза 143 евро. 
реалната цена я дават 600 евро, но силно се съмнявам, че е такава. В кошницата излиза само със 17% намаление Simple Smile.

Последна редакция: пт, 29 ное 2013, 12:46 от Alexa_a

# 559
  • София
Здравейте,
да попитам дали някой има впечатвления от тази марка - Studio Paloma Laura. За тези става въпрос - http://www.javari.de/Studio-Paloma-Laura-Damen-Pumps/dp/B0080QT9 … 1&discount=50
Дали си отговарят на номерата? Искам да си поръчам 2 чифта и съвсем сериозно обмислям едните да са 38, а другите 39, за да съм сигурна, че поне едните ще ми станат Simple Smile)))

# 560
  • У дома
Здравейте момичета, моля ви кажете ми Bronx отговарят ли си на номера, държа един модел и след 10 мин . изтича. Моля ви за помощ!!!

# 561
Здравейте момичета, моля ви кажете ми Bronx отговарят ли си на номера, държа един модел и след 10 мин . изтича. Моля ви за помощ!!!
По мое мнение отговарят - нося 38 номер имам боти и сандали.  Peace

# 562
  • У дома
mioki, за какъв крак - широк, тесен?

# 563
Imam botushi, otgovariat za normalen krak.

# 564
  • У дома
goddess, mioki, благодаря, забивам ги и толкова. Simple Smile

# 565
нормален  Peace

# 566
http://de.buyvip.com/#page=d&sale=A378IN0T89AYID&asin=B0 … 09YEFC7O&fc=1
Някоя девойка май ги имаше. Или в друг цвят? Заслужават ли си?

# 567
Дали няма да са много тежки за 9 годишен младеж http://de.buyvip.com/#page=d&dept=outlet&sale=A36X5L58QX … d_g_b_img_d_222_1    newsm78

# 568
  • Sofia
http://de.buyvip.com/#page=d&sale=A378IN0T89AYID&asin=B0 … 09YEFC7O&fc=1
Някоя девойка май ги имаше. Или в друг цвят? Заслужават ли си?

Аз за тези пари бих ги взела отма  Mr. Green макар да не са любимите ми на Airstep  Peace

Аз мисля да се похваля вече  Embarassed ЦЪК - много набързо ги снимах, на живо са много по-яки, даже ММ ги хареса (той рядко се впечатлява). Сагата с тях е голяма, да не ви отегчавам (на кратко, 3 седмици ми се е пазила поръчката на 37-ми номер, когато аз си изпуснах 36ти и съвсем случайно видях това нещо, влизайки в мейла към акаунта, който по принцип много рядко отварям).
Та, бАтушките са 37-ми номер, но хлопали-не хлопали, ще си ги нося. Не са ми особено големи, не ми се вади крака, като ходя, а моделът е такъв, че изобщо не личи да са ми широки. На живо са мега яки, никаква чалгария  Peace Оф, много мразя да са ми големи... няма да си простя никога, че така глупаво си изпуснах 36-ти номер, но тогава не бях убедена, че ги искам  ooooh!
Получих също и сивите ботички Г-стар, които са безупречни - аз ги познавам от същия модел ботуш  Peace
Airstep-ът и MOMA-та днес е раздават, но аз ще мога да си ги взема чаааак в понеделник Sad
Няма пълно щастие  Mr. Green

# 569
Тези някой май ги беше получил http://de.buyvip.com/#page=d&dept=outlet&sale=A378IN0T89 … d_g_b_img_d_104_1, може ли са включи и да ми припомни какви са отзивите Praynig

Анке Heart Eyes, убийствени са /и малко с приятелска завист ще кажа, че аз обичам като са ти големи Wink/

Общи условия

Активация на акаунт