Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 65 от 10.11 до 30.11.2013

• 44 156
  • 591
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, ботушите Тамарис как са като качество?
Днес пробвах едни в мола на цена 270 лв., съответно същите в немското джавари бяха около 240 лв., а в английския амазон с 20 процентната отстъпка ще ми излязат 125 лв. Трябва ли да ме притеснява тази доста по-ниска цена, че е за сметка на качеството или нещо може да са дефектни?

# 436
Днес пробвах едни в мола на цена 270 лв., съответно същите в немското джавари бяха около 240 лв., а в английския амазон с 20 процентната отстъпка ще ми излязат 125 лв. Трябва ли да ме притеснява тази доста по-ниска цена, че е за сметка на качеството или нещо може да са дефектни?
Имам ботуши Тамарис, купени за 20 евро от пролетните намаления. Въпреки, че са качествени, 125 лв. не ми се виждат малко.  Wink

# 437
Момичета, такива боти има ли из сайтовете?

# 438
Имам ботуши Тамарис, купени за 20 евро от пролетните намаления. Въпреки, че са качествени, 125 лв. не ми се виждат малко.  Wink
Не са малко, но в сравнено с цената им в мола и в джавари .........

# 439
  • sofia
Не са малко, но в сравнено с цената им в мола и в джавари .........
Аз мисля, че цената си е ок за ботуш в момента.  Peace
Имам чизми на Тамарис -  много са ми любими, тази ще им е трета зима и нищо им няма.  Simple Smile

# 440
  • Sofia

Подобни имат пловдивските дизайнери ФЕТИШ и струват от 150 до 180лв. (различни модели).

The ant has..., зарибена си  smile3534 Да са ти честити, бързо да се отпуснат и много ведро настроение да ти носят   bouquet

# 441

Подобни имат пловдивските дизайнери ФЕТИШ и струват от 150 до 180лв. (различни модели).

Искам пък. Whistling

Тръгнаха ли ви Еърстепките от немския вип? Моите си седят на 26/11 за изпращане.

# 442
...The ant has..., зарибена си  smile3534 Да са ти честити, бързо да се отпуснат и много ведро настроение да ти носят   bouquet
М-да... Това е обсебеност вече. Оставих ги да ги мисля до сутринта, че нали утрото било по-мъдро...  ooooh! 10 пъти поне ги вадих от кутията. Чудни, прекрасни, пипнати, цвят, дори височината на тока - всичко каквото се сетите ... и тесни в пръстите. Писах им на амазонци, предлагат ми 8 евро ... малко е - лявата освен, че е издраскана, е скъсана точно в перфорацията на шева на кокалчето.

goddess, и моите са така, но в петък са блокирали парите, значи надежда има...

Иначе получих и тези Snipe , но май ще отиват в другата тема... само да се начуди притежателят им.

Последна редакция: нд, 24 ное 2013, 10:48 от The ant has...

# 443
The ant has..., моите пари не са дръпнати Rolling Eyes
Снайп-а са разкошни, но моето говедо мрази окфордски перфорации и на моите се чумери. Пък аз така да ги обичам. Heart Eyes

# 444
  • На черешатааа
Мацки, как беше номера с фризера за разширяване на обуща- мятам ги вътре ли? Колко време и , с  две думи дайте насоки моля   Rolling Eyes  Hug

# 445
Мацки, как беше номера с фризера за разширяване на обуща- мятам ги вътре ли? Колко време и , с  две думи дайте насоки моля   Rolling Eyes  Hug
Със спрей за разширяване не става ли? Честно казано експеримента с камерата или с горещата вода бих го направила в най- най- краен случай.

# 446
Хи-хи...
Експериментирам ги аз МОМИ-те ама хич не се дават... ще видим кой ще оцелее  Joy

# 447

Слагаш пликове с вода вътре и ги прибираш , като замръзне се разширява и разпъва обувките  Peace

# 448
  • Там, където ме обичат
Mомичета, тези ботуши не ми изглеждат с еднакво високи токове, защо така?
http://www.javari.de/s/ref=nb_sb_ss_i_0_1/276-0393397-2685111/?o … 79%26pageCode%3Dd
http://shopeu.ecco.com/de/de/ecco/ecco-sculptured-65_1540260/1540262?navId=373
всъщност от къде до къде се мери тока?  newsm78

# 449
Mомичета, тези ботуши не ми изглеждат с еднакво високи токове, защо така?
http://www.javari.de/s/ref=nb_sb_ss_i_0_1/276-0393397-2685111/?o … 79%26pageCode%3Dd
http://shopeu.ecco.com/de/de/ecco/ecco-sculptured-65_1540260/1540262?navId=373
всъщност от къде до къде се мери тока?  newsm78

Защото си ги пишат  едно към гьотере - нито едните, нито другите са 6.5. Ниските изглеждат около 4-5 см, а другите са 7-7.5 според мен.  Пък тези Ecco Sculptured - кеф ти високи, кеф ти ниски  Simple Smile Peace  (и те ако мерят тока докъдето обхваща петата отзад, ето затова пишат 6,5) 

Общи условия

Активация на акаунт