Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 65 от 10.11 до 30.11.2013

• 44 156
  • 591
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
А в Джавари има ли чернопетъчни намаления?

# 451
Здравейте,  нова съм в темата и искам да попитам за тези боти
http://www.javari.co.uk/Clarks-Womens-Newson-Chukka-Boots/dp/B00 … amp;brands=Clarks|Cubanas|CUBANAS&node=213376031&sort=shoesbrowserel2&nodes=213376031&dept=213376031
дали имате наблюдения, отговарят ли номерата?

# 452
  • На черешатааа
Мацки, как беше номера с фризера за разширяване на обуща- мятам ги вътре ли? Колко време и , с  две думи дайте насоки моля   Rolling Eyes  Hug
Със спрей за разширяване не става ли? Честно казано експеримента с камерата или с горещата вода бих го направила в най- най- краен случай.

Пробвах със спрея, но нещо не ми се получи или пък съм взела грешния спрей  newsm78 . Може ли линк на спрея?  Hug
PERLI  Hug  утре, тоест вече днес ги мятам  Mr. Green

# 453
Някой беше пуснал код за Немския ВИП, ама не го намирам, ако може помощ!?  Blush

# 454
  • София
Някой беше пуснал код за Немския ВИП, ама не го намирам, ако може помощ!?  Blush
Оп, обърках темите, извинете.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 25 ное 2013, 10:13 от Evа

# 455
  • София
Чантите на Desigual пускат ли ги с намаления, които да си заслужават? Да знам дали да дебна.

# 456
намалят ги докъм 40е но пак не съм сигурна, че си заслужават парите Peace

# 457
  • Sofia
намалят ги докъм 40е но пак не съм сигурна, че си заслужават парите Peace

Peaceабсолютно

# 458
  • Сф
Мацки, как беше номера с фризера за разширяване на обуща- мятам ги вътре ли? Колко време и , с  две думи дайте насоки моля   Rolling Eyes  Hug
Със спрей за разширяване не става ли? Честно казано експеримента с камерата или с горещата вода бих го направила в най- най- краен случай.

Пробвах със спрея, но нещо не ми се получи или пък съм взела грешния спрей  newsm78 . Може ли линк на спрея?  Hug
PERLI  Hug  утре, тоест вече днес ги мятам  Mr. Green

До колкото аз знам за "цаката" с фризера- пълниш торбичка с вода, връзваш я и я пъхаш в обувката, след това обувката- във фризера. Водата като замръзне се разширява и ткаа разширява и ест. кожа, но аз не съм го пробвала.

Чантите на Desigual пускат ли ги с намаления, които да си заслужават? Да знам дали да дебна.

Преди малко в единия амазон имаше чернопетъчни чанти Дисигуал на по към 40 евро/паунда. Не съм сигурна къде точно я видях, ама довечера май ще има още  Peace

# 459
  • Sofia
В Немския Амазон ги пускат, но чантите не заслужават и 40Евро.
Това с торбичките вода не го знаех - аз съм чувала, че постояват малко във фризера, после обуваш с дебел чорап и така n-на брой пъти. Обаче не помага особено, Аз от спреят на Дайхман съм по-доволна.

# 460
Кажете (преди мисля беше коментирано, ама като не ти е до главата...) велура с какво почиствате?

# 461
  • Сф
Аз имам специална четка за велур, прилича на тази , ама е някаква българска. Върши работа.

А набук как почиствате?

# 462
Clarks 39,5 на доста намалена цена

# 463
Аз имам специална четка за велур, прилича на тази , ама е някаква българска. Върши работа.

А набук как почиствате?
Би трябвало да е с подобна четчица, зависи от набука, а има и специални спрейове.

# 464
  • Сф
Goddess, въпросният спрей не е ли за защита? Прахът от улицата с влажен парцал ли махаш преди това и после спрей, или директно спрей?

Общи условия

Активация на акаунт