обадиха ми се за дете - какво се прави сега

• 16 114
  • 190
  •   1
Отговори
# 135
Много хубава Димана!
Да е жива и здрава за радост на мама и тати! Да е жизнерадостна и весела, обгърната от любов!

# 136
 Grinning Мира, дъщеричката ти е красавица newsm51 !!!  Пращаме целувки по розовите петички   love001 !

# 137
Mnogo e sladka  Hug Valnuvam se vse edno na men se e sluchilo. I nie sme v ochakvane na tezi sladki momenti.

# 138
  • София, "Младост 3"
Много е красива малката!
Нормално е да прескача хранен, но пък трябва да е увеличила количаството в другите хранения Wink
Целувки на сладкото патенце!

# 139
Голяма сладуранка е Димана. Да ти е жива и здрава, само да ви радва!   bouquet Детето само си определя режима, не се притеснявай! Целувки!!!   bouquet

# 140
  • на път
можете да ни видите на  адрес       http://snimka.bg/album.php?album_id=25968

newsm68 newsm44 Амиии, просто си е слънчице!!!! И много умно и спокойно гледа и изучава ... Да ви е жива и здрава малката Димана!!!

# 141
Мира, много се радвам за вас! Димана е истинска красавица! Да ви расте жива и здрава и много да ви радва!

# 142
Малка сладка бебка:))

Пожелавам ви много хубави моменти с дъщеричката ви:))
Да ви е жива и здрава и много да ви радва!   bouquet

# 143
малката е прекрасна!
да  ви е жива и сдрава!
сас сигурност това е наи-хубавиат момент в живота ви-наслаждаваите се!
зелуваме ви

# 144
Много хубаво бебче!Добре оформено! Честито още веднъж! Да ви е здрава!

Нормално е да прескача хранене, щом спи. Няма да я  будиш за да я храниш, я. Аз имам една философия по отношение  на отглеждането и на възпитанието - Следвай детето!  Всяко дете е индивидуалност, нали?

# 145
Mira,goliama sladuranka e malkata Dimana.Chestito oshte vednaj.  :bouquet:Da ste zdravi i shtastlivi!!

# 146
  • София
ПРЕКРАСНА Е! Да сте живи, здрави и много шастливи!

# 147
Мира честито! Малката принцес ае истинска красавица, да ви е жива и здрава. Направо ми се насълзиха очите

# 148
  • Пловдив
Честито Мира!!!
Бъдете живи и здрави, гледайте си прекрасната принцеса и бъдете много щастливо семейство заедно!!! newsm51 newsm30 txtloves

# 149
  • София
Страшно хубава беба Grinning. Да ви е много здрава и много да ви радва  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт