обадиха ми се за дете - какво се прави сега

• 16 122
  • 190
  •   1
Отговори
# 45
  • София, "Младост 3"
Много се радвам! Честита щерка!
Да ти е жива и здрава!

# 46
Честита радост, МАМЧЕ!Честита рожба Димана!!!  bouquet  bouquet  bouquetРумяна

# 47
честита радост!да ти е жива и здрава и чакаме снимки!  ylinfant

# 48
  • София
Прекрасно е, че се намерихте. Представяш ли си "колко години без шум са сближавали двата маршрута! Колко причини в света са създавали тази минута!"? Бъдете живи и здрави и тримата! Прегръдки, целувки!

# 49
От както си пуснала тема я следя, и си обещах, че днес, след като мине срещата ви, ще я прочета отново, за да разбера какво е станало. И ето че се разплаках...
Много се радвам за теб, мога само да ви пожелая на трима ви много щастие, винаги да сте толкова щастливи, колкото и днес с малкото съкровище. Нека само радост да ви носи.

# 50
  • При хората, които обичам
Честита ви радост, Мираа.
Честито и на Димана,че си има мама и тати. newsm07

# 51
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 newsm51Миличка-поздравления! babydust7Много се радвам за теб! Flowers BouquetДано скоро гушнеш smile3541 малката Димана у дома!

# 52
  • ENGLAND
честита принцеска на мама и тати! Да порастне голяма за радост на всички, които я обичат.
Мираа, ти си първата тук похвалила се с детенце. Нека повлечеш крак и всички чакащи много скоро да намерят своето детенце.

# 53
  • На небето
На шестото небе съм. Тя е най-хубавото бебе. Малка сладурана със светли очички. Родена е 1.75  40 см. Сега е на 4 месеца и 2 дена и е 5,600кг и 54 см има големи бузки и игриви очички. Вече гука и дава усмивки. Оставиха ни с нея около 30 мин.  Аз малко се изложих потекоха ми сълзите а то милото през цялото време ми се усмихваши и за мое най-голямо щастие не усети че съм притеснена и не се разплака/най-големия ми страх/. Таткото е много щастлив и малката просто го грабна. Трамбова в къщи като парен локомотив и за 24 часа може да изтърка килима. До 20-30 дни ще е вече в къщи. Ще се казва Димана на татко си Димчо.
Това е за моята дъщеричка.
Чак се разплаках като четох, много се радвам за теб. Сега ще видиш колко радост ще ти носи малката Димана. Да ти е жива и здрава и много, много да ви слуша и да ви радва.

# 54
i ot men vsi4ko nai-nai hubavo.radvam se sa vas i vi pojelavam mnogo stastie.
as se biah pootkasala da osinoviavam vtoro detenze sastoto jiveia v 4usbina i mi iskat ot  tuk  doklad koito e 1 400E,imam malak 6ans  oste  i tvoiata istoria me mutivira moje bi ne triabva da  se otkasvam.tova sa tolkova staslivi migove.
varnah se v minaloto predi po4ti 3 god. kogato mi se obadiha sa moeto detenze......
tova e tolkova hubav moment koito nikoga ne se sabravia a vi predstoiat oste mnogo,mnogo.................migove,dni....godini-naslajdavaite se.  bouquet Hug

# 55
  bouquet  bouquet  bouquet

Честито мила и от мен. Знам, че ти си най-щастливата жена на земята в момента. Запази това чувство в себе си, обичайте малката си дъщеричка и всичко ще бъде наред щом сте заедно.

Целувки. smile3525 

# 56
  • София
Честита дъщеричка, майче  bouquet. Много се радвам за теб и твоята принцеса  bouquet По-скоро да си идва при вас.

# 57
  • Пловдив
Здравей,Мира   bouquet
Попаднах на темата ти случайно, но ме зареди с много положителни емоции. Нямах търпение да разбера какво е станало на срещата, а то - най-чудесното  Hug Желая на цялото ти вече тричленно семейство много здраве, щастие и разбирателство! Малката принцеса да расте здрава и засмяна и да бъде радост за мама и тати!  smile3525

# 58
  • София, "Младост 3"
честита принцеска на мама и тати! Да порастне голяма за радост на всички, които я обичат.
Мираа, ти си първата тук похвалила се с детенце. Нека повлечеш крак и всички чакащи много скоро да намерят своето детенце.

Дорет, ей не се крий - ти май беше първата! Само, че не се похвали, но пък сложи аватарче за чудо и приказ Wink

Мираа прости ми отклонението! И да пожелая на всички чакащи - в най-скоро време да открият своето бебче и детенце

# 59
Благодаря на всички и ви пожелавам много скоро и вие да се похвалите. Действайте в домовете има много хубави деца. Сега пред е най-трудния момент в цялата процедура - да си знаеш детенцето а да не можеш да си го прибереш веднага. Нищо ще сме в дома всеки ден а можем и да разпънем палатката пред него.

Общи условия

Активация на акаунт