За тези, които четат любовни романи №7

• 76 330
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
Zolka и аз не успях да я намеря. Ставаме 2 на клона за Styxx.  Peace

# 466
ми да ви я пратя  newsm78 на мейла

# 467
Пратих
Имам и всички останали от поредицата, ако някой ден решите да я изчетете цялата  Peace

# 468
Пратих
Имам и всички останали от поредицата, ако някой ден решите да я изчетете цялата  Peace

Мерси, та и в два формата, златна си! Мисля да хвърля едно око на жените ловци после.
Отзиви за B.A.D серията?

# 469
Бах почнала една от книгите, но нещо не ми допадна...прекалено ми наподоби Линда Хауърд, но говоря за първите 5-6 страници, та натам може и да е по-добре де
Чела съм поредицата под псевдонима Кинли Макгрегър- тя си е класическа историческа  Laughing и много ми беше харесала

# 470
  • Варна
Можеш, той си е реален и познай кой му е собственика  Mr. Green аз го разгледах, ама са се изсилили с цените.

Благодаря. Разгледах го. Честно казано описанията в романа ми харесаха повече от реалните стаи. На думи изглеждаха по-красиви.

# 471

Благодаря. Разгледах го. Честно казано описанията в романа ми харесаха повече от реалните стаи. На думи изглеждаха по-красиви.
Да, и аз не бях толкова впечатлена от реалните стаи, повече ми допадна да чета за тях, макар и да беше малко прекалено описанието в книгата Simple Smile

# 472
Здравейте! Много Ви моля, скъпи дами, ако някоя от вас има трилогията Кросфайър да ми я изпрати. Къде ли вече се не рових и не мога да си я намеря Sad. Предварително благодаря!

# 473
  • Плевен / София
Здравейте! Много Ви моля, скъпи дами, ако някоя от вас има трилогията Кросфайър да ми я изпрати. Къде ли вече се не рових и не мога да си я намеря Sad. Предварително благодаря!
Здравей, напиши на лични e-mail и ще ти ги изпратя.Имам ги в pdf формат.......

# 474
gostenka68 МНОГО БЛАГОДАРЯ  Heart Eyes

# 475
  • Sofia
Започнах и много ми харесва:

Много ми хареса. Simple Smile

Снощи започнах:

# 476
  • Бургас
Изтегли си я тук в какъвто формат ти трябва http://flibusta.net/a/118510

# 477
Здравейте, моля ако някой има "Попи" на Лайза Клейпас да ми я изпрати, предварително благодаря!
Мейлът ми е: ani_ij@yahoo.com

# 478
В момента чета "Щастливи завинаги'' и ми харесва най-много от поредицата "Сватбена агенция''  Heart Eyes После е първата книга, а останалите две някак си не ме грабнаха, бяха ми скучни!  newsm78 Това го наблюдавам и при другите поредици на Нора Робъртс!  #Crazy В Братята Макейд и братята Куин харесах само първата книга, в ''Хотелът'' втората... Crazy

Прочетох "Лъки" на Сандра Браун от поредицата Тексас и много ми допадна! Резюмето на втората книга обаче не ме грабва и мисля направо да мина към третата "Обичай ме''... Peace

# 479
Прочетох "Лъки" на Сандра Браун от поредицата Тексас и много ми допадна! Резюмето на втората книга обаче не ме грабва и мисля направо да мина към третата "Обичай ме''... Peace
Ако приемаш съвети не прескачай втората, супер е книжката, "Чейс" ме запали по авторката!

Общи условия

Активация на акаунт