Интериорен стил по аматьорски 17

• 52 101
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
Ема, тук има чудесна кухня с бял плот http://www.houseofturquoise.com/search?updated-max=2012-06-11T08 … amp;max-results=4

като съм готова да си сменя братичките на кухнята не бих избрала лачени пак. Ема, за бялата фурна нямам личен опит, но майка има някаква италианска, която пожълтя на места, но печката е 4-5 години вече, сега може да има ново поколение по-добри.

Богиня, освен да сложиш една линия открит рафт под шкафовете във същия стил.

# 301
Аз съм с бяла фурна, на 8 месеца е и няма промяна в цвета - не е пожълтяла, искренно се надявам да си остане такава.

Дано Peace

Лоренца, хубава класическа кухня! И изглежда много удобна.

Сивото е прекрасно Heart Eyes

Мерси, so what.

Сега друго се замислих, нали преди време си говорихме за пердета, или по-скоро за липсата им. Ето тук как скалите отвън са станали част от интериора  Heart Eyes което ако имаше пердета нямаше да се получи. И сега в софийскaта си спалнята нали нямам пердета и се притеснявах как ли ще изглежда като опада шумата на дърветата...и да ви кажа, на мен ми харесва Simple Smile особено като си лежа в леглото и не виждам сградите отсреща, а само голите клони, които вятъра полюшва и преплита влюбенo Simple Smile

Това виждам лятото през прозореца си, а това сега.

# 302
  • София
Simple Smile Екстериорът като част от един много любим интериор:

Скрит текст:
.

# 303
  • софия
Аз в момента виждам само небе, с покривни прозорци сме в хола.
Когато е синьо с облачета е приятно, но ми липсва дървото пред прозореца в старото жилище.

За кухнята да кажа, не ми е писнала все още. Бих сменила плота с дървесен декор, а гръбчето с нещо бяло. Горния ред и колоните са бели лак, долните са черни на чашки и чинийки. Но черния плот и гръб бих сменила с удоволствие.

# 304
  • софия
Другия вариант е да сменя гърба и плота пак с тъмни (харесала съм черно с тънки бели нишки мат, изглежда като текстил или салфетка), а вратичките на долния ред с дървесен декор. Но колоната и горния ред не ги пипам, нищо че са лак  Wink

# 305
  • DE
Наскоро открих темата, изчетох я с удоволствие   bouquet

# 306
Емa Simple Smile Да, удобна е, всичко е на една ръка разстояние (хехе), което понякога е недостатък.

Чудесни гледки с екстериорни пердета  Grinning
Все още няма нищо на прозорците в хола. Като легна на дивана - виждам небето .... Ако застане някой облак се получава картина в рамка (дограма;)))

# 307
Ема, ние 10 години не можахме да си харесаме пердета за спалнята.Съвсем скоро направих компромис с едни.Сега като легна не виждам Витоша, но пък май се наспивам пълноценно. Wink

# 308
Lorenza, много спокойна кухня. браво!

# 309
Ето ви малко кухни от света  Simple Smile  статията е за храната, но на заден план се виждат кухните и те са точно такива, каквито си ги представям

http://www.varnautre.bg/2013/11/19/194574-hrana_za_sedmitsa_po_sveta_a_u_nas

П.С. Чудя се авторката на тюркоазената къща дали все още така жарко люби този цвят или вече ѝ се повръща от него?! Трябва да е някакво ментално отклонение, ако още го понася.

# 310
  • София
Ах, Ема - невероятно романтична! Защо имам усещането, че сме съседки...

# 311
  • София
Другия вариант е да сменя гърба и плота пак с тъмни (харесала съм черно с тънки бели нишки мат, изглежда като текстил или салфетка), а вратичките на долния ред с дървесен декор. Но колоната и горния ред не ги пипам, нищо че са лак  Wink

Сега се връщам от Салекс, този плот го видях на живо. Страхотен е за бяла кухня, но не ме огря за моята (заради шареничките плочки на гърба). Избрах си по-бозав (сив кварц) и сега се чудя дали ще ходи на бялото.

Я погледнете все пак: На светло сив плот ( сив кварц от Салекс, но не мога да сложа линк, приема го за спам) и гръб ( 3 реда от плочките) ще ходи ли на бяла кухня?

# 312
според мен ще е идеално. Плочките са много интересни, иска ми се да ги видя в контекст.

# 313
  • София
Съвсем скоро ще имат и контекст. Ето ти подобно кухне на втората картинка, но с по-малките плочки, моите са 20 на 20 и подът ми е отвратително сиво.

# 314
Любима тема Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт