Интериорен стил по аматьорски 17

• 52 241
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
На Деси апартамента ми е много интересно до къде е стигнал и накъде върви, но не съм ходила повече и не съм видяла как е. Но той не е чак толкова стар, мисля че 60-те години беше или 50-те най- много да е. Може би е 10 години по- стар от нашия, ние сме и на една и съща улица, реално, само имаме 150м една от друга  Simple Smile  макар, че като официални адреси и двете се водим на други улици, не на тази, която ни свързва.

# 556
Значи, Боги, ти вече отхвърли рафтове между колоната и стената, ама ти и портал беше отхвърлила, но това не ми попречи да го напиша повторно, така че едва ли ще те учудя, че сега идвам да досаждам с рафтове. tooth
Ами ако тия рафтове не са с книги, ами изложиш там една богата и изящна колекция от стъкло? Виждала съм вече по някакви снимки, че имаш афинитет към красиви стъкла. А на стъклото, за да се покаже, му трябва да минава светлина през него. В този смисъл мястото там между прозорците, без да е запушено от стена, е идеално, за да струи цвят и светлина.

Скрит текст:

# 557
Боги, чудно!

Но тази колона ме изкарва извън равновесие, но напълно разбирам нежеланието да се занимаваш с майстори.

# 558
  • София
Богиня, библиотеката е разкош!  А каква е дълбочината на рафтовете? Достатъчни ли са 25 сантиметра, понеже аз толкова съм предвидила за моята, защото не харесвам и не искам двойни редове книги.

И друга библиотечна драма имам. Ето положението в момента (ох, тавана голяма грешка. Трябваше да е орех, но обезателно ще се пребоядисва). Та освен на стената със стълбата, библиотеката трябва да продължава и над портала вляво, но заради грозния трегер, който няма как да махна защото е бетон, нямам идея как да стане. Представям си рафтове между тухлени колони, като тези тук например, но нито имам идея къде да са тухлите, нито как да висят рафтовете над портала?!

# 559
  • Варна
Барб, дами, много ми е мило, че така присърце взехте драмата с колоната.  Hug Heart Eyes

Асос, дълбочината е 20см, което пак е много, защото стандартната книга е 12-13см.
Нещо не мога да си представя библиотеката ти.  newsm78 Трегерът можеш да го подчертаеш като го боядисаш в контрастен цвят. Или да го скриеш като залепиш отгоре принтирана хартия - имитация на книжни корици.

# 560
Богиня, чакам с нетърпение всичко завършено, с книги, лежанки, свещници, коприна...
Сега си представих някаква помощна масичка до колоната с разни такива неща Simple Smile

Асос, задължително ли над трегера трябва да има книги, аз пък бих подпряла там някоя картина/картини.

# 561
  • Варна
Ема, четеш ми мислите направо. И аз такива екстри си мислех.

# 562
  • София
Ема, не е задължително, разбира се. Страхувам се, че другата стена няма да е достатъчна и това ми се стори логичното продължение. Но картините са хубава идея Simple Smile
Сега всъщност се сетих, че трегера започва на 2.50 м. и може би няма да се вижда много от тях.

А за дълбочината - смятах я 25, защото големият формат обикновено е около 23 сантиметра, но пък заради двайсетината големи книги да бърша прах на останалите рафтове е тъпа идея, действително  Simple Smile

# 563
  • софия
с такава масичка няма много да прочетеш  hahaha

# 564
  • софия
иначе си представих и една пура с уискито и тогава ще съжаляваш за тясната врата  Wink

ама то и камина трябва... и един пойнтер в краката ти...

# 565
Трегера може да се облече в дърво като тавана и да се подпрат разни неща така:
http://blogs.mydevstaging.com/blogs/centsational-style/files/201 … ing-shelf-bhg.jpg

shhhh има бутон редактирай в горния десен ъгъл на поста ти, може да се редактираш вместо да пускаш по няколко поста един след друг.

# 566
Заради библиотеката й прощавам на Богинята всички патладжани, изумруди и шартрьози, с които зомбира съфорумките Grinning
За цвета обаче и аз си мисля, че не е много удачен на тези стени. И за намисления абанос имам резерви, но нищо не пречи да се опита.
Мен и тясното крайно модулче малко ме смущава, като кръпка ми стои. Струва ми се, че без него ще е по-добре. Ако го махнеш и отвориш ъгъла на стената, а библиотеката ти започне 30-на см, или колкото е там, по-навътре? А него зад любимата ти колона да мушнеш, напр.?
Междудругото, както си планирала трапезария и библиотека в едно, колона там май си е много на място дори! Ще ти помогне визуално да преградиш малко помещението, да отделиш леко храненето от четенето. Не, че и двете не са любими занимания, но не е нужно чак такова преливане от едното в другото Mr. Green

Асос, не знам дали правилно съм разбрала терзанията ти, но трегерът не може ли да стане рафт над портала. Т.е. бетонът да се облече с дърво, което ще продължи като долен рафт (кух) до другия ъгъл.

# 567
  • Варна
Хайде сега, Птицо, прощавала ми била.  Mr. Green Аз мога и още.
Малката секцийка е за малките книжки. Като наредя всичко с книги отгоре до долу, кръпчицата изобщо няма да личи.  
Цветът и на мен не ми харесва - ще го пребоядисвам. Когато се преборя с мързела.  Tired

Пина, мисля, че това е само за теб

А това е за наказание на Птица  Mr. Green

# 568
  • софия
Мис Нели, знам, мислех, че не пречи. Няма да спамя повече.

# 569
 Хм, а пък аз се старая да помогна - колони местя, библиотеки къртя Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт