VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 624
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 985

О да, Станка определено е по-добра от всички като боркиня и това целият свят и го е признал, колкото и ти да не виждаш нищо в нея. Сигурна съм, че никога не си била най-добра в нещо, което е изисквало много труд. Толкова си посредствена, че дори не осъзнаваш колко усилия, труд и лишения е изтърпяла Станка за да прослави тази злобна и завистлива нация. И сега тази нация доказа, че е такава като насра този, който си е дал живота и здравето за да чуе света за нас. Е... Станка едва ли го е направила за БГ. По-скоро за самата себе си е било. Но усилията си остават както и меадалите и това е достойно за уважение. Ти си прекалено егоистична и низша духом за да се пожертваш по подобен начин.

Shocked Защо така обиждаш?

И защо този сезон няма негативен вот  Crossing Arms Много искам да участвам в изгонването на Вана и Стана.

Нарочно няма негативен вот, за да не се размиват смс-те на обкръжението на свинята.

# 2 986
  • UK
пак не са им написали подходящите реплики от продукцията на Станчето и Ванчето Mr. Green

# 2 987
Станка може за транжор да я вземат. Добра реклама си направи, има и опит.
Първо ще тръшва животните, после ще ги коли. Mr. Green

# 2 988
Пламен не говореше на Златка, а на зрителите, много го бива в това, уж да чуе друго мнение. Whistling

# 2 989
Включвам нова и какво да видя как мутрата Ваня с окървавените пари обяснява, че  хората трябвало да работят ЗА БЕЗ ПАРИ В БГ защото видите ли били българи  ooooh! Mr. Green
Е да де за такива като нея да работят.
А другата, пък имало работа за всички.
Те си живеят в собствен свят и двете. Противни са ми.
Станка нека си е медалистка колкото иска, но като човек е гола вода.
И никаква гордост не може да ми е повече, Боже, а как страдах, че не все златото на олимпиадата. Ако беше го взела хептен не може да се предположи колко още по надута и горда с простотията щеше да е.

Със сигурност не го е заслужила златото. Затова не го е взела и има защо  Peace

# 2 990
  • # супернатурална #
Заради такива като ваня съм навън повече от 14год. И нямам намерение да се бия със вятърни мелници.
Е,лятото бях за 1 месец и виках по протестите,ама за какво,и аз не знам вече...

Много точно казано. Ако ти се занимава го сложи на страницата им във ФБ  Peace

hahaha
Станка може за транжор да я вземат. Добра реклама си направи, има и опит.
Първо ще тръшва животните, после ще ги коли. Mr. Green

Ама накрая и ще ги яде, така че няма голям КПД  Mr. Green

# 2 991
хайде гледайте сега "добрите играчи"
и
оставете Станка намира  Mr. Green

# 2 992
Пламен не говореше на Златка, а на зрителите, много го бива в това, уж да чуе друго мнение. Whistling
Тя и Ваня така - уж говори на Мариан, как трябва да пази достойнството на Лияна, а всъщност ни го сочи с пръст - вижте го.

# 2 993
Лили за кой ли път повтаря едни и същи реплики за най-близкия човек - то не беше Тервел, Павел, Мариян, после, Йоана, Ваня... Mr. Green
Дано Мариан като излезе да види как го плюеше

# 2 994
Ето го и "истинският" приятел Пламен, хубави думи зад гърба на Мариан. Stop

# 2 995
  • Пловдив
Заради такива като ваня съм навън повече от 14год. И нямам намерение да се бия със вятърни мелници.
Е,лятото бях за 1 месец и виках по протестите,ама за какво,и аз не знам вече...

Peace smile3501 smile3501

# 2 996
Ето го и "истинският" приятел Пламен, хубави думи зад гърба на Мариан. Stop

Ами той и "истинският" приятел Мариян по същия начин зад гърба на Пламен му ги реди хубави думи  Stop

# 2 997
  • София
Двете курви обменят опит, по темата/ Как да разкараме бившата , и да я накараме да ни благодари за това/.Поне за детето му би трябвало да и е жал и да се разкара от там...

# 2 998
"Златките също плачат"  Cry Cry Cry Cry Cry Cry
. . . . . . . . <лодка> .. . . . . . . .
мъка мъка
/ \ / \ / \ / \ / \

# 2 999
Оооууу таз пак ги Обичааа, ЧОВЕК аз те обичаммм!  

Общи условия

Активация на акаунт