VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 313
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 3 210
Мариан къде я измисли тази история с Лиляна? Като излязат съм сигурна, че ще избяга с 200 км/ч от нея.
И аз,не си представям Лиляна с този вид да се разхожда под ръка с Мариан в центъра на Милано.Тя толкова силно ще се откроява с липсата си на вкус,Мариян няма да си го причини

# 3 211
  • София
Прави ми впечатление, че това е единственият брадър, в който натъртват, че трябвало да изберем модел за подражание. Confused т.е.  внушават ти за кой да гласуваш, ако не бой по канчето. Що за модели бяха тризначките, Здравкови, Константин и останалите? Досега в 80% от случая шоуто се печели от пълни олигофрени. Кога от не особено интелигентно шоу се превърна брадъра в образователна програма, че и примери за поведение налага?

# 3 212
Детектор ще има, но утре сигурно.

Не знам какви хора подкрепят Станка ама реално си е сигурно, не е нужно Ваня така да й подлива вода и да опорочава победата й. Ггледам анкета в сайт тя си води определено:
http://www.kliuki.net/

След като Тервел се издъни Станка май така или иначе щеше да си спечели или поне щеше да е накрая с Пламен. Хората просто я ценят заради постиженията й, така стоят нещата явно.

нормални, не префърцунени уважаващи чуждия труд хора я подкрепят  Peace

хора, който знаят колко труд и себеотдаване е нужно, за да бъдеш на първо място в спорта
и с какво трябва да се примириш, какво трябва да пожертваш, за да достигнеш целите си.

хора, който ценят честността, чувството за достойнство, правото на мнение.
да продължавам ли да ви изреждам?

АААААААА, ЯДОСАХ СЕ...
Не знам и не искам да знам какво си завършила, но като за N-ти път ни набиваш в главите, колко труд е необходим, за да стане човек пехливан Станка... искам да те попитам: наясно ли си колко труд е необходим, за да станеш лекар, пък после и да специализираш хирургия и да оперираш човешки сърца, човешки мозъци... да станеш инженер и да строиш мостове, да станеш учен и да създаваш бъдеще... а колко труд - ежедневен и многочасов е необходим, за да си класически музикант, ами  да станеш авиоинженер или пилот... а колко "тухли" минават пред очите ти за да станеш юрист.......... няма да изреждам повече.... но да изкарваш тази тъпа ограничена жена Айнщайн... не мога повече да понеса...   Crossing Arms
И ако преди ВБ бях индиферентна с уклон към симпатия към боркинята... от
това да ми се внушава, колко е секси, умна, чаровна, красива (щото и това четяхме в началото), вече направо ми се повръща от нея...  #2gunfire
А относно труда, може и да тренира, но Мариан да не би да тренира по-малко, или Лияна... а по-мързеливо същество от нея в тази къща нямаше... пък хапваше за трима...
Какъв акъл трябва да има човек, за да ни кара да мислим, че баш тези двамата (Стана и Тервел) са богатството на нацията... че него ни го пробутват и за студент по право, ами че той и едно цяло изречение не може да състави правилно, пък камо ли да направи пледоария....

Ако тя спечели (макар че след като Коцето спечели, всичко е възможно) значи си заслужаваме и героите... и управниците... простак до простак......   Хак да ни е !!!  ooooh!

Хайде бай.... почвайте ме......

Ех, така хубаво го каза...   bouquet Браво, ти си ми една от любимките в този форум, както и Банше и др...  newsm10   newsm51 smile3525  За Стака, какво да кажа...ми тя си е един откровен лумпен  #Crazy, пълен гьон  Banghead!Не искам да си спомням, че в началото я харесвах, дори и външно ми беше симпатична-тая мързелива и злобна крава!!! И се смеех на тъпизмите и, като си мислех, че са чистосърдечно чувство за хумор!А сега ми е мега нелицеприятна и противна!!!А за онова чудовище Ваня, неам нерви да говоря, като я видя и имам непреодолимото желание да  badcomp

# 3 213
  • София

Прави ми впечатление, че това е единственият брадър, в който натъртват, че трябвало да изберем модел за подражание. Confused т.е.  внушават ти за кой да гласуваш, ако не бой по канчето. Що за модели бяха тризначките, Здравкови, Константин и останалите? Досега в 80% от случая шоуто се печели от пълни олигофрени. Кога от не особено интелигентно шоу се превърна брадъра в образователна програма, че и примери за поведение налага?
Откакто ББ реши, че Станка е модел за подражание  Shocked Shocked Shocked от тогава.

# 3 214

АААААААА, ЯДОСАХ СЕ...
Не знам и не искам да знам какво си завършила, но като за N-ти път ни набиваш в главите, колко труд е необходим, за да стане човек пехливан Станка... искам да те попитам: наясно ли си колко труд е необходим, за да станеш лекар, пък после и да специализираш хирургия и да оперираш човешки сърца, човешки мозъци... да станеш инженер и да строиш мостове, да станеш учен и да създаваш бъдеще... а колко труд - ежедневен и многочасов е необходим, за да си класически музикант, ами  да станеш авиоинженер или пилот... а колко "тухли" минават пред очите ти за да станеш юрист.......... няма да изреждам повече.... но да изкарваш тази тъпа ограничена жена Айнщайн... не мога повече да понеса...   Crossing Arms
И ако преди ВБ бях индиферентна с уклон към симпатия към боркинята... от
това да ми се внушава, колко е секси, умна, чаровна, красива (щото и това четяхме в началото), вече направо ми се повръща от нея...  #2gunfire
А относно труда, може и да тренира, но Мариан да не би да тренира по-малко, или Лияна... а по-мързеливо същество от нея в тази къща нямаше... пък хапваше за трима...
Какъв акъл трябва да има човек, за да ни кара да мислим, че баш тези двамата (Стана и Тервел) са богатството на нацията... че него ни го пробутват и за студент по право, ами че той и едно цяло изречение не може да състави правилно, пък камо ли да направи пледоария....

Ако тя спечели (макар че след като Коцето спечели, всичко е възможно) значи си заслужаваме и героите... и управниците... простак до простак......   Хак да ни е !!!  ooooh!

Хайде бай.... почвайте ме......

За какво да те почвам? А, да! Може да пийнеш една доза мента, глог, валериан, че с тези нездрави емоции, направо се притеснявам за теб, как ще догледаш финала Hug

а що се отнася до професии и достижения, хайде не ми казвай че Мариан му е по тежко да си врътка задника по подиума, или пък Лили да си показва голия г.. по кръчмите  Mr. Green

за Пламен даже не ми се говори, егати бизнесмена, ако не са били родителите на жена му, щеше да види бизнес през крив макарон  Mr. Green

# 3 215
  • sofia
http://veetle.com/index.php/widget/index/4E3F824BC3BE9F1ADF0BAFC … 91/0/true/default
Има излъчване...сигурно, щото спят....
Станкуша и аз я харесвах и намирах  очарователна.... EmbarassedСрааааам Laughing

# 3 216
http://veetle.com/index.php/widget/index/4E3F824BC3BE9F1ADF0BAFC … 91/0/true/default
Станкуша и аз я харесвах и намирах  очарователна.... EmbarassedСрааааам Laughing
Тази камера как не я мръднаха цяла нощ. Заспах със Станка в леглото, и с нея се събудих.

# 3 217
  • sofia
Тази камера как не я мръднаха цяла нощ. Заспах със Станка в леглото, и с нея се събудих.
no #Shocked

# 3 218
  • Варна
Събудиха се вече, аз имам звук, но без картина. Shocked

# 3 219
  • Варна
Според Златка днес на обед ще ги изкарват , за да останат само финалистите в Къщата.

# 3 220
За какво сравнявате професии и хора, кой повече бил се трудил? Всяко постижение изисква труд и спортист, и лекар, и юрист.
Разликата е че ако искаш да се занимаваш професионално със спорт почваш да тренираш на 7-8 и само това правиш. Няма време за нищо друго между дву-три-разови тренировки. Затова и повечето спортисти не са Айнщайнчета. И приключват кариерата си до около 35, като има голяма вероятност нищо значимо да не постигенеш.

Докато при юрист, лекар, почваш да се трудиш усилено на 17-18, тренировки до към 30 и после ти почва кариерата, където се бъхтиш по цял ден.

Така че всеки труд заслужава уважение, както на един лекар, така и на един олимпийски шампион.

# 3 221
  • Варна
Хаха песента на Пламен е много яка, ама той хич не може да пее... Joy

# 3 222
Нито имам звук нито картина! Къде го слушаш/гледаш!?

# 3 223
  • Варна
За какво сравнявате професии и хора, кой повече бил се трудил? Всяко постижение изисква труд и спортист, и лекар, и юрист.
Разликата е че ако искаш да се занимаваш професионално със спорт почваш да тренираш на 7-8 и само това правиш. Няма време за нищо друго между дву-три-разови тренировки. Затова и повечето спортисти не са Айнщайнчета. И приключват кариерата си до около 35, като има голяма вероятност нищо значимо да не постигенеш.

Има време за доста неща, вероятно не и за ученето обаче... Wink
Че не е начетена е най-малкия проблем на Станка.
Не искам да ми се вменява, че тя си е правила евентуалните жертви (жертвала какво?)заради народа, който смята за завистлив и злобен.. Stop

# 3 224
  • Варна
Нито имам звук нито картина! Къде го слушаш/гледаш!?

Сигурно са ме прочели, защото спряха вече и звука.. Shocked Било е някой бъг.. Joy

Общи условия

Активация на акаунт