VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 439
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 3 990
  • SF
luna  Joy

newsm18 За Мариан от неговите фенки!

Но както се вижда от подписа ми, вече съм ви изпреварила. Simple Smile

# 3 991
  • София
#2gunfireПревключвам на друг канал прекалиха от нова ,това са глупости Ваня трябваше да излезе, а не Пламен.

И аз спрях да гледам вече  smile3502

# 3 992
Е ти преди 2 страници се разписа, спря за една и се включи Simple Smile.
Ваня - супер ще се изкефя да победи. Голям майтап ще е.

# 3 993
Мама Цоцоланка,
 корекция на анкетата

Номер 4 за този сезон ще е Ваня - тя е събрала най-много гласове да бъда поне 4-та.

Пламен е с най-малки шансове - само 2 гласа за  това да бъде четвърти на финала.

?????

Горе е анкетата от темата, как е гласувано тук, а долу - болднатото, с друг цвят е кой реално е станал №4.......

Въпрос:    №4 ще е -

Ваня    - 52 (67.5%)
Мариан    - 14 (18.2%)
Пламен    - 5 (6.5%)
Станка    - 6 (7.8%)

Общ брой гласове: 77

№4 на сезон 2013г. е ПЛАМЕН!!!

# 3 994
Няма такъв цирк. Лягам си, да си гледат те манипулираните измислици

# 3 995
Гаден финал, негативен сезон, тъпи коментатори

# 3 996
  • София
Дааааа, както предположих ще спечели Станка. ooooh! А може би Ваня.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 3 997
давай Ваня, ти си пример за България  Mr. Green
е така де, ако излезе спонсора и паричките ще спрат!

М'у другото к;во стана с детектора на лъжата?

# 3 998
Оле-ле ... Ваня си иска цигарите  Shocked  - остави ги на другите съквартиранти да ги пушат беее....  баси  ... Докараха си до край тъпия сценарий, но да видим кой ще им гласува в следващите  сезони  - кьорав СМС да не видят вече  Close  

# 3 999
никога повече няма да пратя смс  за тъпото шоу

А , дойде ли на моя акъл? Joy

# 4 000
А кънчев какво ни убеждава, че това бил най-емоционалния и успешен сезон - второто го каза наскоро. наистина е тъп като цяло.
за Станка не е изненадващо всъщност, аз ви показах една анкета от предните дни, хората си я защитават, на фона на другите сигурно я предпочитат
макар че Мариан има други качества, но просто явно не може да влезе в сърцата на хората, както е Станка, каквато и да е иначе...

# 4 001
  • София
Вече искам Ваня да стане първа, за да може и слепия да види манипулацията.

# 4 002
  • София
Пламен единствен събираше по-голяма подкрепа.Той беше единствената алтернатива срещу Станкиното господство  Joy

# 4 003
  • София
Ще гледам турски сериали по-скоро, отколкото олд старс. Според мен, нещо мирише, ама едва ли ще разберм кой се е изпърдял.

# 4 004
П.С. А "мостовете" къде са? Thinking
Крият ги на финала. Помните ли като Орлин беше останал сам в къщата. Някак по- друга е атмосферата да са "последните оцелели". Да са сами. Затова и тогава скриха тризначките за финала.

Общи условия

Активация на акаунт