VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 494
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 005
Хаха, ще се изкефя Ваня да спечели:) Голям смях ще е.

# 4 006
  • # супернатурална #
 Crossing Arms Чак ме бодна сърцето като излезе. Не знам защо, даже не следях усърдно епизодите. Може би защото единственият, който ме караше да се усмихвам като го видех, беше Пламен. Въпреки, че излезе преди тях, успя да им натрие носовете. Щом впрегнаха толкова ресурси да избутат друг(и) напред и да го изтласкат назад.

# 4 007
Аз още от понеделник съм доволно, защото тогава беше реалният вот, според който Пламен си беше първи. Laughing

Днес просто си е режисирана история, хич никаква емоция не предизвиква в мен.
''Бизнесмени'' и борци в крайна сметка изкараха хората по площадите, а  / как беше -/ Брадърът е отражение на нашето общество. Mr. Green

# 4 008
  • София
Убедих се, че вота е нагласен и Стана ще спечели. С хиляди овации народа показа, че заслужава съдбата си #2gunfire #2gunfire

Няма значение дали харесвам Пламен, но това наистина е нагласено.... във всички анкети......... той на 1во, Стана на 3то.... а сега я измъкнаха на първо.............
Ако не беше толкова жалко, щеше да е смешно......... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 4 009
  • UK
Ваня да си вземе и каквото е останало в склада, да не гладува ,ако излезе преди Станка

# 4 010
Нормално  само в БГ - любимецът на публиката- Пламен -на 4 място , а платежоспособните на първо ooooh!

# 4 011
  • София
Убедих се, че вота е нагласен и Стана ще спечели. С хиляди овации народа показа, че заслужава съдбата си #2gunfire #2gunfire

Хайде ако обичате да не намесвате народа в това пародийно шоу. Я има я няма 1 % от населението,което да гласува. Знаете ли колко ми пука кой ще е победил ? Хич даже.

# 4 012
  • София, България
Детектора, детектора  smile3516

# 4 013
  • София
А кънчев какво ни убеждава, че това бил най-емоционалния и успешен сезон - второто го каза наскоро. наистина е тъп като цяло.
за Станка не е изненадващо всъщност, аз ви показах една анкета от предните дни, хората си я защитават, на фона на другите сигурно я предпочитат
макар че Мариан има други качества, но просто явно не може да влезе в сърцата на хората, както е Станка, каквато и да е иначе...

Остави Станка, Ваня със сигурност също е влязла в сърцата на хората.

# 4 014
  • София
Акко имат малко морал трябва при създалата се  "ситуация"  дето няма нищо общо с смсите да спечели Мариан, иначе голям автогол си вкарва предаването.

# 4 015
Казвах Ви ,че 500 човека във фейсбук и 500 тук  са нищо сравнени с тези ,които не пишат.
Пламен чао ,чао. Така трябваше ,бих се срамувала да е по-напред в класирането.
Не сме толкова зле,както си помислих за момент.

# 4 016
  • Sofia
Не мога да повярвам - всичко е страшен фалш, а като капак на всичко Ники Кънчев се държи като слабоумен цяла вечер! Дано Мариан спечели (но се съмнявам, лобито за "честното" и "добро" селянче Станка е много силно)! #2gunfire

# 4 017
Детектора, детектора  smile3516
иииииииии верно какво стана??  Shocked

# 4 018
Интересно, в анкетите, където картите на Ваня не важат има други резултати. Не че съм изненадана. Бих приела всеки за победител стига наистина да е избран от хората, а не манипулация.

https://www.facebook.com/events/419089488213737/permalink/419758111480208/

# 4 019
Те и в този сезон не видяха много смс, освен от 4-те спонсора на Ваня.

Общи условия

Активация на акаунт