VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 274
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 335
Мариян какви ги дрънкаше накрая, че още в самото начало бил за Станка, нали всеки път в изповедалнята обясняваше, че бил влязъл , за да спечели. НК е супер изкуствен. Хората били гласували от блоковете си...в Русия  Mr. Green

# 4 336
Да е жива и здрава Станка и дано тази победа наистина да я мотивира и да е за нейно добро!  Grinning

# 4 337
Да не подхвълят Станкита, че Емеката свърши  Sick

# 4 338
Мира посегна да я прегърне , а тя я избута и се отдръпна.... Sick Sick Sick

толкова й е...смс-а на Станка!
Казаха ли каква е наградата? Мъж?

# 4 339
ами аз пуснах и безкрайно съжалявам за наивността си, все пак сценария си е сценарий Sick

# 4 340
Майко мила, колко злоба в тази тема. Радвам се, че се появих тук само в последния ден.  Joy

Победи истински и искрен човек, слава Богу! Дори без поличка.  Joy

ЕДИТ: За глухите, които не са чули: 68%  Wink

+1

# 4 341
  • Варна
Това ли е любимецът на България? По-разочарована от реалити шоу не съм била.

Не си ли? Е тогава спокойно можеш да се прехвърлиш към Х-фактор - гаранция ще те разочароват адски и там...  Sick

# 4 342
Въобще не ми беше интересен този финал след случката с картите на Ваня в сряда, даже не ми се гледаше. Rolling Eyes

# 4 343
казаха ли с колко % води Станка и от  колко карти?

Ти пък... не ставай нахална, още малко ще искаш и разпечатките, а ?   Shocked  Wink

пп. Този Брадър си тръгна така, още с изкарването на ромския принц - тъкмо се беше разприказвал за купуването на гласове един ден .. и на другия - хоп ... изненада нямааа гоооо  Rolling Eyes

Кънчев не спира да ме изумява с простотите които ръси "... хиляди хора са гласували - от къщите, от блоковете, от апартаментите ..."  Shocked

# 4 344
Възмутена съм от простотията на Станка, ето това е България, пълна с простаци, които гласуват за простаци  Sick Stop

# 4 345
Секунди преди да обявят победителя Станка припява: " Лили, в г.за боли ли?" Потресена съм!

# 4 346
  • Ямбол
Хора силно призовавам да не пускате никога ама никога.....
Ай стигаде, видяхме вече веднъж е достатъчно.
Като си се набутала, набутала си се. Сега и да рИвеш, файда няма.
Аз SMS-и не пускам никога. А и ти сега ще си знаеш.

А победителят на бг-мамма е Пламен и честито за него. Другите не ме интересуват, кой колко е платил и с каква победа се кичи.

# 4 347
Не само титалата , но ......и плакетааааааа Simple Smile Наистина Ники Кънчев в последно време съвсем се е сдухал

# 4 348
Майко мила, колко злоба в тази тема. Радвам се, че се появих тук само в последния ден.  Joy

Победи истински и искрен човек, слава Богу! Дори без поличка.  Joy

ЕДИТ: За глухите, които не са чули: 68%  Wink

+1
Плюс още много, които не пишат тук.  Лека ви вечер и тейк ит изи! Mr. Green

# 4 349
  • София, България
Абе не е толкова лоша Станчето - обикновено момиче, всички хляб ядем и ходим до тоалетна дет се вика, няма какво да я черним тука. Но е факт, че в характер, интелигентност, чар, Мариан беше много по-достоен. Симпатичен, добър, разумен, усмихнат, естествен. 

И на мен ми беше приятно тук, забавни сте много   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт