VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 133
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 905
  • Варна

И го изразиха със  смс-и ,а не с гласуване тук.

А вероятно и от Русия. Laughing

И от Ирландия. 6 човека х 10 смс-а

За кого?

# 4 906
Mиналият сезон гласувах, защото харесвах Орлин и исках да спечели! Но този не - от останалите на финала никой не ми хареса! Като че ли исках Ирина Флорин да спечели, че беше най-премерена, нп уви, наистина този ВБ е пълен провал! Обикновено така се получава след миналогодишния - силен сезон, дойде ред на тази издънка!  ooooh!

Нещо много зачестиха сезоните на ВП, всяка година, аман много се нагушиха  ooooh!

# 4 907
Истината е ,че истинските ВИП не желаят да влизат в къщата на резила Mr. Green
все по трудно ще им бъде да  организират нов сезон.
Звездите ако влизат с благотворителна кауза е по- приемливо.

# 4 908
  • Варна

Истината е, че влизат за хонорари. На истински ВИП, не мисля че НОВА може да плати такъв голям хонорар.

# 4 909
Аз по-напред в темата писах, ама пак да кажа: странно е, че фенките на Пламен приемат, че е истина за сим картите на Ваня, както и това, че продуцентите са решили Станка да е победител от самото начало...а не допускат това, че Пламен се спасяваше все с най-висок вот може също да е решение и сценарий пак на продуцентите. Двоен аршин! Аргументът, че тук Пламен е най-харесван и затова вярваме, че и най-много се гласувало за него ...за мен поне не върви. От анкетата горе става ясно защо. А и колко хора пишат и гласуват тук ? Засичам постове на едни и същи хора - много народ чете, ама пишат по-малко от 100 май, май. Съвпадение на еднакъв вкус на повечето от тази внушителна бройка пишещи явно има този сезон Simple Smile

Миличка ,и 200 души са достатъчни за да се приеме ,че %  е статистически верен,но  повярвай ,че и в Фейсбук  %  на феновете на Пламен е същият ,а там пишещите са хиляди.
Така ,че си свали розовите очила и виж продажния вот

Чест им прави на ВБ ,че поне публично признаха ,че ВОТЪТ  е законно платен

Никой от феновете на Пламен не е  ХАРЕСАЛ излизането на Пламен на 4-място.Какво чудно виждаш?
Ти прочети % на коментарите ,които са ЗА Станка и ЗА Пламен под снимките на двамата  и ще разбереш какво е съотношението на  силите,независимо от случайните гости НЕГЛЕДАЛИ ВБ ,но с мнение  за  hahaha победителката

# 4 910
Ясно, феновете на Станка не могат да пишат. Mr. Green

Да! И също така сме неграмотни,тъпи и злобни  Sick

Но не сме скръндзи и пускаме SMS - и  Mr. Green

# 4 911
  • Варна
Ясно, феновете на Станка не могат да пишат. Mr. Green

Да! И също така сме неграмотни,тъпи и злобни  Sick

Но не сме скръндзи и пускаме SMS - и  Mr. Green
Току що описа типичните мутри.
И нападате деца. Joy

# 4 912

Истината е, че влизат за хонорари. На истински ВИП, не мисля че НОВА може да плати такъв голям хонорар.

То най-голям хонорар вземат гост звездите Парис, Памела и други гърли  Mr. Green

# 4 913
  • UK
не забравяйте за беззащитните животни  Laughing

# 4 914
  • Варна

То най-голям хонорар вземат гост звездите Парис, Памела и други гърли  Mr. Green

Да, ама за няколко часа, не за два месеца.

# 4 915

И го изразиха със  смс-и ,а не с гласуване тук.

А вероятно и от Русия. Laughing

И от Ирландия. 6 човека х 10 смс-а

От чужбина може ли да се гласува. Мисля, че не.
Оттеглям се. Утре вечер съм на линия да злобея, и завиждам на поредните звезди.  Simple Smile

# 4 916
  • Варна

От чужбина може ли да се гласува. Мисля, че не.

Може.

# 4 917
  • София
Цитат
Публикувана от: smile_smile

Никой от феновете на Пламен не е  ХАРЕСАЛ излизането на Пламен на 4-място.Какво чудно виждаш?
Ти прочети % на коментарите ,които са ЗА Станка и ЗА Пламен под снимките на двамата  и ще разбереш какво е съотношението на  силите,независимо от случайните гости НЕГЛЕДАЛИ ВБ ,но с мнение  за   победителката

Аха! затова избрах снимки, които са преди да се разбере, че Пламен е на 4-то място.

Но, ако искаш се разрови във Фейсбук и ако намериш негова снимка, която да е с по-голям брой от 13 000 харесвания - ОК. в най-добрите му периоди е с около 1200/1500

# 4 918
  • Варна
Цитат
Публикувана от: smile_smile

Никой от феновете на Пламен не е  ХАРЕСАЛ излизането на Пламен на 4-място.Какво чудно виждаш?
Ти прочети % на коментарите ,които са ЗА Станка и ЗА Пламен под снимките на двамата  и ще разбереш какво е съотношението на  силите,независимо от случайните гости НЕГЛЕДАЛИ ВБ ,но с мнение  за   победителката

Аха! затова избрах снимки, които са преди да се разбере, че Пламен е на 4-то място.

Но, ако искаш се разрови във Фейсбук и ако намериш негова снимка, която да е с по-голям брой от 13 000 харесвания - ОК. в най-добрите му периоди е с около 1200/1500
А сега прочети и втората част от поста, който си цитирала.

# 4 919
Направило ли ви е впечатление дебилната физиономия на принц Ангел ( Mr. Green), докато всички други аплодират победата на Станка?

Общи условия

Активация на акаунт