Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 235

• 66 384
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
http://gecce.com/yaz...seri-katil-olur

Сега пък Джансу я гласят да играе в римейк на Декстър-в турския вариант щяла да бъде жена! newsm78Да се смееш ли,да плачеш ли от техните новини Joy
Любов,добре дошла отново у дома.
Да, бе, ще ме уморят тия хора! Явно много са закъсали за сценаристи...
Но това май е повсеместно явление...

# 286

Скрит текст:

Няколко кадъра от друг незабравим за мене момент.

Прекрасен е Керим, спор няма, ама закъсахме с Мустафа... скоро не си публикувала прекрасните поредици с негови кадри. Плиииз, коригирай се  Hug    bouquet
 txtloves
Скрит текст:
Някои хора те следим ... изкъсо  Smile thumbsup

Ще, ще... чакай малко първо да си отбележа Керим... в тази сцена е неотразим просто... Виж:

А тук...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Ей на това аз му викам бисерни сълзи... направо да ти се доще да ги събираш в листицата на роза...

Скрит текст:
провери си комуникационните канали Simple Smile  Hug

# 287

Да запълним липсата...

# 288
  • Пловдив

E: "Не искам да давам интервю, разбрахте ли!"
Скрит текст:
Е: "I don't want to make an interview, Tamam mı!"
Зад Енгин се вижда Мурат Джемджир/Асил - Murat Cemcir

Последна редакция: чт, 14 ное 2013, 20:05 от mariana51

# 289

E: "Не искам да давам интервю, разбрахте ли!"
Скрит текст:
Е: "I don't want to make an interview, Tamam mı!"

Ох, много го харесвам, когато е ядосан...Така де, тия досадници от друго не разбират...

# 290
  • Пловдив

"Липсва ни един истински и рядък талант, наистина."
Скрит текст:
Really, We are missing a real & rare talent

# 291

Незабравим момент с Избрания Облак. Тази сцена не може да бъде изиграна по-добре. От когото и да било.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 292
  • Пловдив

Феновете не спират да творят и пишат.

# 293
Здравейте ,момичета!
Любов,радвам се да те видя!

# 294
  • Пловдив

Ето още един дебют от ENGIN AKYUREK HAYRAN SAYFASI ! Това е триколката на Текин, използвана от него в "Един малък септемврийски проблем".
Скрит текст:
Here is a debut again from ENGIN AKYUREK HAYRAN SAYFASI ! This is Tekin's trishaw that was used by him in BİR KÜÇÜK EYLÜL MESELESİ .

# 295

Обещаното, Аурелия. Тези два пръста също никой не може да ги направи по-убедително. Simple Smile Heart Eyes Останалото от сцената е в албума... Има на какво да се порадва човек. Преминаване от емоция в емоция... Удивителен, възхитителен и невероятно талантлив.

Марианка,   bouquet за поредната подсказка. Simple Smile

# 296
Виждам,че добре се забавлявате и Лав се е появила,колко хубаво,като компанията е по-голяма.Аз,обаче още се ровя в снимките на  26 серия.

Двамата заедно разрешават проблема.Макар и за кратко стопляне на отношенията.

# 297

Привет момичета !

Аз днес следобяд бях почти като онази дама, описана от Тануша - свърших домашната работа, излязох на една вечерна сбирка / докато синът ми оправи проблема с нета /.  Ама друго си е да седнеш и да пишеш или пък да четеш.

Тази сутрин поздравих една нова дама писала в темата, защото прочетох поста и в цитат - сега ни пост, ни поста с цитата

Виждам, че сте се потопили в любимите си моменти от сериала.

Любовче се е появила също !

Другите си ви зная -

Мариянка - страхотна кола са му спретнали на Текин - ама това не е ли с твърде малка кабина - как ще се свре вътре тоя висок мъж ?! Ами то време не остана - ще видим / ей го февруари си дойде 

Аз понеже вече съм на декемврийска вълна -

# 298
  • Пловдив

"Aşkım - Любов моя"

# 299
Любов,извини ме ,но не разбрах дали ние можем да гласуваме ,след като анкетата е за почитатели от ОАЕ.

Общи условия

Активация на акаунт