Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 235

• 66 382
  • 747
  •   1
Отговори
# 690

Лека нощ и от мен.

Сънувайте нещо красиво или ...някой.

# 691
...
Акюрек ,влезе в кожата на мъж ,в която няма мъж ,който иска да се превъплати в нея.
Възхищавам му се на смелостта ,да се изправи срещу статуквото и да  накара жените ,да мислят и да променят живота си ,Смелост и интелект се изискват ,да приемаш роли в който има не само морал но и послание.

newsm10  Hug

Абсолютно съм съгласна - изисква се смелост да вървиш по неотъпкани пътеки. И не само на екрана, но и в живота. И голямо сърце, също.

Така и не разбрах кой е авторът на тези редове, но го е казал перфектно:

Цитат
...защото звездеенето се прави и се промотира от хората на медиите, агенциите и от самите звезди. Чрез новините за тях, личните взаимоотношения и ежедневните слухове…Именно затова този човек ни липсва с неговите честни чувства и го чакаме всеки ден, всеки ден гледаме предишните му творби, за да почувстваме истинността на чувствата на един истински мъж, който чувства болки, притежава дълбочина, липсва ни това качество на човечност, което можем да видим и да изпитаме чрез неговите чувства и игра… Липсва ни този дух и душа, които не можем да открием у други звезди, защото те са фабрикувани, не са истински, направени са от други… А творецът Енгин Акюрек ни липсва толкова много, защото той просто е истински човек…

# 692
Децата са като бял лист ,каквото напишеш ,това ще прочетеш ,мили майки.!
Майката създава моралните ценности в семейството и авторитета му .
Хайде да видим ,къде сме като жени и майки?

# 693
Димана ,в Амстердам филма ще се приеме като екзотика и нещо ,което е много далеч от манталитета и начин на живот на хора ,цивилизовани и зачитащи правата на другите .

Там ,където този филм би имал въздействие и поука ,той не се приема ,защото начина на живот и манталитета е различен .
Акюрек ,влезе в кожата на мъж ,в която няма мъж ,който иска да се превъплати в нея.
Възхищавам му се на смелостта ,да се изправи срещу статуквото и да  накара жените ,да мислят и да променят живота си ,Смелост и интелект се изискват ,да приемаш роли в който има не само морал но и послание.

За кой филм говориш, Дочи? Аз говоря за документалния, в който ще се споменава и за влиянието на КВФ, а в него не играе само Енгин.  Явно предходния  ми пост не е разбран от теб, но ти благодаря за поучителното пояснение, за мен бе ценно!

# 694
Направих каквото можах за дамата от това гифче:

Без специализирана програма за подобряване на образа (който е с отвратително качество, че и нощен...  ooooh!), първото, което виждам е усмивка в първия кадър - значи не става впрос за кавга, а разпалено обясняване на нещо от страна на Енгин; второто, което ми идва на ум е, че ако трябва да я оприличавам на някое от познантите ни вече лица от това време, то аз се сещам само за Хилял.

# 695

Харесвам много тези моменти.Винаги ме впечатлява професионалния маниер , с който Енгин прави всичко ,като че ли постоянно върши тази дейност.Само как си почисти маската.Страхотен професионалист.
Оставям ви в съзерцание на тази красота,а аз ви пожелавам лека нощ.

# 696
  • Пловдив

http://www.medyaninsultanlari.com/anket/iste-turk-televizyonlari … n-favori-ciftleri

Момичета, приключи анкетата "Любима телевизионна турска двойка". Енгин и Берен са на 1 място за участието си в "Каква е вината на Фатмагюл?".
От гласували 37 217, те спечелиха с 43% - 15 995 гласа. На второ масто е двойката Туба-Мурат с 38% - 13 968 гласа и т.н.
Скрит текст:

# 697

Да не забравям своя любимец... Нищо, че гледа изпитателно. Надявам се това да не попречи на розовите ви сънища. Simple Smile  smile3531 smile3531 smile3531 Спете спокойно. Аз точно това възнамерявам да направя. Simple Smile

Eееееееееее СУПЕР, Марианка! Заслужават си първото място! Simple Smile  Hug
Лека! Simple Smile

# 698
  • Пловдив

Хубав колаж с Текин.

# 699
Момичета, приключи анкетата "Любима телевизионна турска двойка". Енгин и Берен са на 1 място за участието си в "Каква е вината на Фатмагюл?".
От гласували 37 217, те спечелиха с 43% - 15 995 гласа.

Скрит текст:
Angry Kıvanç Tatlıtuğ - Beren Saat (1%, 346 Oy sayısı)
Аз за тях гласувах, да помогна, пък то..

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 00:49 от AureliaFelix

# 700

Хубав и спорен ден на всички !

Радвам се за това, че любимата телевизионна турска двойка е именно Енгин-Берен.

Най-голямата награда си остава любовта на публиката.

# 701

Радвам се, че точно тук, в темата на "Каква е вината на Фатмагюл", информацията за документалния филм "Kismet" ("Късмет") предизвика такъв голям интерес. Напълно естествено е, ние, съвременните българки, да болеем за съдбата на жените-мюсюлманки, които не са имали нашия    ...късмет.
    Димана, Ели, Валя - поздравления за позицията ви и за умните коментари!  smile3501

За момичетата, които искат да знаят повече, ето и сайтът на Международния фестивал за документални филми (IDFA) в Амстердам.

Скрит текст:

На страницата, посветена на "Кismet" може да се прочете още интересна информация. Освен с актьори, режисьори и сценаристи, авторката Нина Мария Пашалиду е направила интервюта със  социолози и с почитатели на турските сериали.
    "Наред с илюстриращи сцени от телевизионните филми, документалната лента ни отвежда към личните истории на жени, които следват примера на своите любими героини и се борят за правата си, за да сложат край на потиснатия си живот" - пише в презентацията на "Късмет".
   Сред имената на ко-продуцентите е и Българският национален филмов център. Да стискаме палци, филмът да получи награда в Амстердам, а ние като зрители, скоро да го видим...

Специално благодаря на двама приятели, които ме осведомиха за статиите и за филмовия форум в Амстердам!  newsm51

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 09:20 от ангела 33

# 702
  • Пловдив

Дами, нека и днес бъдем с незабравимите моменти на героите на Енгин. Да споделяме, да бъдем усмихнати, да бъдем заедно - другото, новини и снимки си ги чакаме.

# 703
Добро утро!
Една снимка специално за Димана - заварчикът Керим в различен ракурс.

Ангела, благодаря за интересния пост!  Hug Не мога да не отбележа красивия ти колаж - стил и настроение.  Simple Smile

Поздрав с един клип - гръцка песен и турски филм.

# 704

Добро утро,дами!

Общи условия

Активация на акаунт