Бъдещи мами 2013-2014 от Велико Търново 3

• 24 937
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
Не сме си правили група във фейса, само сме приятелки и там. Макар че идеята за групичка там не е никак лоша Wink
От януари ще се гледат 18 месеца назад считано от 45-дневния болничен, Така се е изчислявало винаги, тъй като термина не винаги се и улучва. 45-дневния болничен се изчислява на 90% от заплатата.

# 541
Благодаря, беше ми много полезна!  bouquet А за групичката във Фейсбук, ако сте съгласни може да си направим една  Mr. Green

# 542
Ами аз съм ЗА, защото тука вече изписваме трета темичка, ако не се лъжа.

# 543
И аз се бях сетила веднъж да ви пиша за групичка във фейсбук, както имат августинките 2013. Не е лоша идея Simple Smile)

# 544
Те и мартенските бебета имат.

# 545
Добре тогава в неделя ще направя една група за Търновските мами Laughing само кажете каква да я направя:

1 Тайна - Само участниците виждат групата, другите членове и публикациите им.
2 Затворена - Всеки може да вижда групата и членовете ѝ, но публикациите се виждат само от участниците.
3 Отворена - Всеки може да види групата, участниците в нея и техните публикации.

Също така предложете и име, че после няма да може да го сменяме  Grinning

# 546
Като гледам само ние с тебе обсъждаме Simple Smile Мисля, че най-добре би било да бъде затворена. Така няма да могат да се месят хора, които нямат общо с темата и не сме ги приели. Това е  мое мнение, разбира се, нека и другите момичета да кажат. Колкото до името - сложна работа. Тука сме се писали бъдещи мами и постепенно ставаме настоящи. Може би твоето предложение не е лошо, ама да не е Търновските, а Великотърновските. Знам ли...

# 547
  • shumen
Сиянче,гимнастиката е която Цвети е качила.В продавалник имам обява и на двете неща.Някои от тук ако иска да пише,че да не е грабне друг.

# 548
Здравейте и от мен аз изкарах един ужасен ден... сутринта станах закусих както обичайно и като ме напъна едно повръщане така 3-4 пъти много яко и се стреснах да не се отлепи плацентата от това гърчене,ама всичко е наред накрая вече връщах само кисело  Sick Mr. Green отврат Simple Smile  и после ме хвана едно разтройство вода...направо се прочистих яко....после започна една болка високо горе стомаха... ама лечението измуках на няколко пъти едно хапченце и изпих един чай мента,затоплих се под завивките и като се събуждам вече не ме болеше и си бях по-добре и сега съм си супер Simple Smile
Обаче ухото ми е още по-запушено и вече ще отида на лекар в понеделник...
Иначе гледам да не се глезя вкъщи да не се оплаквам,защото и без това зълвата хленчи и за двете ни...което е много ама много дразнещо...  Simple Smile
Аз съм съгласна за група във фейса да е затворена,да не се гледа от много хора...
За майчинството е добре така 18 месеца назад поне за мен Simple Smile

# 549
danaeka я дай профил във продавалника  да разгледам аз Simple Smile
кикси добре е че си се пооправила
за групата да съгласна съм, ама немога да предложа име и т.н Simple Smile

# 550
Хриси, дано вече се чувстваш добре и вече да не ти се случват такива дни   love001

# 551
ЕЕЕ вече съм шен Simple Smile  Joy Joy ама днес не ми беше толкова весело  hahaha hahaha следобед мъника ме побърка от риткане Simple Smile  newsm68 newsm68

# 552
  • shumen
Кикси,дано не се повтаря повече това.Може и да си изтинала.
Сиянче,ето профила в продавалника-649305.Пиши активна гимнастика Чиполино от Търново и ще ти излезе моя профил.
За групата и аз съм съгласна за феиса.

# 553
Моята бебка днес е по-кротка, ама сигурно щото още по обяд я опиянчих Simple Smile с  beer

# 554
Деси може такова да и е пиянството Simple Smile а може и на агресия да я избива зависи от фазата  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт