Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 113-тa тема

• 164 255
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
BiankaD, правиш прекрасни неща, а и  снимките ти са прекрасни.
 От мен една бурания или иначе казано кисело зеле със зрял фасул.

Рецепта тук:
http://the-loves-green-kitchen.blogspot.com/2013/12/blog-post_10.html

# 601
Много вкусно е както винаги тук   bouquet
Днес вкъщи печено пиле

а от предните дни: паниран карфиор и оризови кюфтенца:

лека вечер!

# 602
 Fortuna , честит празник на патерици! Скоро я правих и аз тази торта, много я харесахме  bouquet

И аз съм на вълна кисело зеле - Пълнено пиле с кисело зеле и ориз в гювеч.

# 603
  • ВАРНА
 Салата от спанак,круши в масло,синьо сирене,сушени домати в зехтин и топъл бекон

# 604
И аз съм на кисело зеле днес, но с ориз. Не съм го снимала него, но пък снимах това:

Бял веган шоколад с коледни аромати

# 605
Тайна моля те сподели рецептата за пилешкото филе с майонеза и галета.Излгежда страшно вкусно Simple Smile
П.С. Много вкусни неща приготвяте всички направо лигите ми текът понякога.Браво за старанието и ентусиазма   bouquet

# 606
  • София
Тайна моля те сподели рецептата за пилешкото филе с майонеза и галета.Излгежда страшно вкусно Simple Smile
П.С. Много вкусни неща приготвяте всички направо лигите ми текът понякога.Браво за старанието и ентусиазма   bouquet
     Филето се намазва с майонеза и овалва в галетата.Пече се 20 минути в предварително нагрята на 220 градуса фурна.Но не ми хареса,че ми се рони галетата, мисля, че без нея щеше да е по-добре.Става сочно, но не печи повече от 20 минути.Забравих, първо го сложих на дъска, завих с найлон и начуках с точилката! Joy

# 607
# 608
Хлебчета с чесън и магданоз, пилешка яхния и нещо шоколадово

# 609
BiankaD, lu4a, благодаря!  Hug

# 610
  • София
П.С. Много вкусни неща приготвяте всички направо лигите ми текът понякога.Браво за старанието и ентусиазма   bouquet
     Филето се намазва с майонеза и овалва в галетата.Пече се 20 минути в предварително нагрята на 220 градуса фурна.Но не ми хареса,че ми се рони галетата, мисля, че без нея щеше да е по-добре.Става сочно, но не печи повече от 20 минути.Забравих, първо го сложих на дъска, завих с найлон и начуках с точилката! Joy

Тайне, за да не ти пада галетата не го овалвай в нея веднага щом си намазала пилето. Неко престои поне час омазано в майонеза. Аз слагам в майонезата и подправки, горчица, а бе каквото ми щукне в зависимост от настроението  Laughing
Извинете, че се намесих  Hug

Боже, не исках да пиша, щото нямам какво да покажа, ама то може ли да се въздържи човек  Laughing Прекрасни неща сте сготвили, бееееееее.
Като за капак Росонера с тия хлебчета и тая яхния  ooooh!

Моите поздравления, момичета. Браво, чародейки   bouquet

# 611
  • София
  abet, няма кой да чака, прави се и се яде веднага!

# 612
Днешната закуска - канелени кифлички ....  Crazy

# 613
  • София
  Проба, проба, карамелизирани сладко-кисели ребърца/по китайски!

# 614
аз съм малко простичък и за това питам - какъв е коледният аромат  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт