Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 113-тa тема

  • 164 255
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Мнения: 6 105
BiankaD, правиш прекрасни неща, а и  снимките ти са прекрасни.
 От мен една бурания или иначе казано кисело зеле със зрял фасул.



Рецепта тук:
http://the-loves-green-kitchen.blogspot.com/2013/12/blog-post_10.html

# 601
  • Мнения: 319
Много вкусно е както винаги тук   bouquet
Днес вкъщи печено пиле


а от предните дни: паниран карфиор и оризови кюфтенца:




лека вечер!

# 602
  • Мнения: 112
 Fortuna , честит празник на патерици! Скоро я правих и аз тази торта, много я харесахме  bouquet

И аз съм на вълна кисело зеле - Пълнено пиле с кисело зеле и ориз в гювеч.

# 603
  • ВАРНА
  • Мнения: 5 045
 Салата от спанак,круши в масло,синьо сирене,сушени домати в зехтин и топъл бекон

# 604
  • Мнения: 1 608
И аз съм на кисело зеле днес, но с ориз. Не съм го снимала него, но пък снимах това:


 Бял веган шоколад с коледни аромати




# 605
  • Мнения: 1 086
Тайна моля те сподели рецептата за пилешкото филе с майонеза и галета.Излгежда страшно вкусно Simple Smile
П.С. Много вкусни неща приготвяте всички направо лигите ми текът понякога.Браво за старанието и ентусиазма   bouquet

# 606
  • София
  • Мнения: 15 822
Тайна моля те сподели рецептата за пилешкото филе с майонеза и галета.Излгежда страшно вкусно Simple Smile
П.С. Много вкусни неща приготвяте всички направо лигите ми текът понякога.Браво за старанието и ентусиазма   bouquet
     Филето се намазва с майонеза и овалва в галетата.Пече се 20 минути в предварително нагрята на 220 градуса фурна.Но не ми хареса,че ми се рони галетата, мисля, че без нея щеше да е по-добре.Става сочно, но не печи повече от 20 минути.Забравих, първо го сложих на дъска, завих с найлон и начуках с точилката! Joy

# 607
# 608
  • Мнения: 5 162
Хлебчета с чесън и магданоз, пилешка яхния и нещо шоколадово





# 609
  • Мнения: 8 391
BiankaD, lu4a, благодаря!  Hug

# 610
  • София
  • Мнения: 1 762
Тайна моля те сподели рецептата за пилешкото филе с майонеза и галета.Излгежда страшно вкусно Simple Smile
П.С. Много вкусни неща приготвяте всички направо лигите ми текът понякога.Браво за старанието и ентусиазма   bouquet
     Филето се намазва с майонеза и овалва в галетата.Пече се 20 минути в предварително нагрята на 220 градуса фурна.Но не ми хареса,че ми се рони галетата, мисля, че без нея щеше да е по-добре.Става сочно, но не печи повече от 20 минути.Забравих, първо го сложих на дъска, завих с найлон и начуках с точилката! Joy

Тайне, за да не ти пада галетата не го овалвай в нея веднага щом си намазала пилето. Неко престои поне час омазано в майонеза. Аз слагам в майонезата и подправки, горчица, а бе каквото ми щукне в зависимост от настроението  Laughing
Извинете, че се намесих  Hug

Боже, не исках да пиша, щото нямам какво да покажа, ама то може ли да се въздържи човек  Laughing Прекрасни неща сте сготвили, бееееееее.
Като за капак Росонера с тия хлебчета и тая яхния  ooooh!

Моите поздравления, момичета. Браво, чародейки   bouquet

# 611
  • София
  • Мнения: 15 822
  abet, няма кой да чака, прави се и се яде веднага!

# 612
  • Мнения: 21
Днешната закуска - канелени кифлички ....  Crazy

# 613
  • София
  • Мнения: 15 822
  Проба, проба, карамелизирани сладко-кисели ребърца/по китайски!

# 614
  • Мнения: 7 779
аз съм малко простичък и за това питам - какъв е коледният аромат  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт