Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 113-тa тема

• 164 257
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Разбрахме се  Laughing. Доста неща съм научила от теб,затова те уважавам.Бъди жива и здрава! А ребърцата ще ги пробваме задължително.

# 631
Момичета, искам да ви помоля за съвет. Дъщеря ми ще имат конкурс в училище за направа на някакво готварско изделие, което да бъде свързано с българските традиции. Може ли да ми дадете някоя идея, че аз съм много зле с готварските рецепти и произведения. Предварително благодаря.

# 632
  • София
Момичета, искам да ви помоля за съвет. Дъщеря ми ще имат конкурс в училище за направа на някакво готварско изделие, което да бъде свързано с българските традиции. Може ли да ми дадете някоя идея, че аз съм много зле с готварските рецепти и произведения. Предварително благодаря.
    Щом трябва да е нещо традиционно, може да е тиквеник, сарми с лозов или зелев лист, пълнени сухи чушки с боб(Нали се правят за Бъдни вечер), или само боб.Баница с праз, баница с яйца и сирене.Може и най-обикновена разядка от хляб, оцет,сол, вода, чесън и орехи. Или свинско със зеле, капама.Предлагам това, защо идва Коледа, но има и други традиционни неща, по други поводи.

# 633
  • В градината...
И аз благодаря за рецептата за ребърцата  Peace /не купувам кола и мисля да я заменя с маджун, даже май ще е по-добре  Thinking/.

# 634
  • София
И аз благодаря за рецептата за ребърцата  Peace /не купувам кола и мисля да я заменя с маджун, даже май ще е по-добре  Thinking/.
   Може да е само вода,но трябва да има течност, за да поври и да стане гладък соса.Бъркам непрекъснато да се "изглади".

# 635
   Щом трябва да е нещо традиционно, може да е тиквеник, сарми с лозов или зелев лист, пълнени сухи чушки с боб(Нали се правят за Бъдни вечер), или само боб.Баница с праз, баница с яйца и сирене.Може и най-обикновена разядка от хляб, оцет,сол, вода, чесън и орехи. Или свинско със зеле, капама.Предлагам това, защо идва Коледа, но има и други традиционни неща, по други поводи.

Тайна, много благодаря за идеите. Главата ми още не може да роди, какво да правим. Може би наистина тиквеник  няма да е лошо да направим. После след изложбата ще го нарежат и ще го изядат. Но незнам дали няма някакво друго ястие, за което да се сетят по-малко майки и да изглежда самото кулинарно изделие красиво, а и да бъде вкусно.

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 11:13 от Sternenstaub

# 636
Досега не бях правила, тъй като смятах, че е голяма играчка, но пък се оказа много лесно и забавно!
Джинджифилови бисквити

# 637
Бургер с картофки

# 638
  • ВАРНА
 Кекс със сушени плодове и шоколад

# 639
# 640

Пържен боб с печени чушки

http://valia-recipes.blogspot.com/2013/12/blog-post_12.html

# 641
Пица без брашно - с пукана киноа. Стана ми любима, защото се забърква супер бързо Simple Smile

# 642
Банички мъфини

# 643
Мими, искам рецептата, уж не бях гладна  Confused

# 644
Мъфини с портокал и маково семе по рецепта на pep-4o  Hug Pep-4o много вкусни,пак ще повторя.Съжалявам,че не се виждат вътре,ама докато се сетя да снимам и бяха излапани Wink
http://pam73.snimka.bg/cooking/vkusno.789297.32171668
И торта Simple Smile (всичко по нея се яде;) )
http://pam73.snimka.bg/cooking/vkusno.789297.32171670

Общи условия

Активация на акаунт