Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 113-тa тема

• 164 246
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Ориз със зеленчуци и свинско - http://lipodve.blogspot.com/2013/12/blog-post_11.html

# 646
  • Sofia
Tari Tasartir, мариновах месото за една нощ в червено вино, мед и подправки. След това го пек ох в гювеч 2 часа на 220 градуса (става въпрос за парче 1,200кг) Simple Smile
Много благодаря!
В гювеч с капак ли имаш предвид, или без, за да се запече така?

# 647
.........
Селма,извини ме за недоразумението за твоята рецепта .. Praynig
Ще те помоля за рецептата .
    Съвсем случайно видях дискусията , че покрай другите си ангажименти почти не влизам в темата напоследък .
     Темата ми с "любими" също я позанемарих ....  Rolling Eyes

Имам 2 торти "Тръбички с вишни" , едната е с точени кори : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351414.msg9456362#msg9456362 , другата е от маслено тесто http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351414.msg11658608#msg11658608 . Тази с тръбички от маслено тесто е много популярен вариант в Русия (и околностите) . Другата с точени кори е моя измишльотина .

Това на Венетта ми се струва е нещо по-различно . Наистина изглежда превъзходно !  Heart Eyes Просто е във формата на "покрив" , затова вероятно ти е напомнило "тръбичките" . Simple Smile В момента се сещам и за още една торта в тази форма - "Покрив" с изварен крем на Наталина ....

Хайде успех с "покривите" !  Hug
    Ако имате въпроси , по-вероятно е да ги видя на ЛИЧНИ .  Hug

Весели празници на всички кулиНАРКИ, кулиНАРИ и кулинарЧЕТА  Laughing ! Здраве и небесна закрила на вас и вашите семейства !

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 17:42 от Селма

# 648
Мими, искам рецептата, уж не бях гладна  Confused
Правих ги по тази рецепта.http://elizastoianova.blogspot.com/2012/04/blog-post.html

# 649

ЗИЧЕ, голяма красота си спретнала! Прекрасна питка! Heart Eyes  bouquet  chef
И Гисчо с чудесни сладки!  bouquet  chef
Тайна, крилцата наистина изглеждат невероятно! Heart Eyes  bouquet  chef
И още колко вкусотии........ Heart Eyes Crazy  bouquet  chef  bouquet

У нас комшийкините мекици на Илиана  bouquet, разкошни със сиренце Heart Eyes, ябълкови блинчики и морковени боМбонки. Laughing

# 650
  • София
   Краднах си идея от фейсбука!

# 651
Аз, от нередовна... по-нередовна, но това е положението напоследък Blush ooooh!....
Готвя, но рядко снимам.
Нарадвах се на вашите красоти, харесах си някои неща! Както винаги, при всички е много интересно и вкусно! smile3501 smile3501 smile3501

У нас:
Канелони с пилешко и спанак, но станаха сухи, а и трудно се сервират без да се разкъсат Rolling Eyes...При положение, че са просто паста, не влизат в графа "любими", като форма и технология на приготвяне у нас. Crossing Arms Laughing

Супа от патешки шийки - нещо, което пък със сигурност влиза в "любими" Peace. Хареса ни патешкото на супа, остава да го пробваме и по други начини.

И едни мръвки, тип "Друсан кебап" - свински пържолки от врат, печени на фурна, омешани с пържени картофи и запържен праз Crazy...

Приятна вечер на всички!   bouquet

# 652
  • В градината...
.

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 09:10 от perunika

# 653
Много си е по темата.бонго ей сега ще довтаса  Wink

# 654
съмняваш ли се ,че ще го пропусна този момент. Joy
вече съм сипал чашката с вино и гледам в монитора  hahaha

# 655
Отдавна надничам тук и черпя идеи,но все не смея да се престраша,но сега заради Бонго ще се жертвам Simple Smile
Скрит текст:

Скрит текст:

Дано да се виждат снимките от всички,все още не знам как да качвам ,но все ще се науча.
Приятна вечер  Hug

# 656
  • В сбъднатите си мечти
Здравейте ,и аз не съм много по темата ,но понеже няколко дена се занимавах с осигуряване на мезето в домашната пушилня ... резултатът  надмина очакванията ми Simple Smile
преди :
радикал фото
след :
радикал фото

радикал фото

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор. Mr. Green все едно сме се наговорили днес  Twisted Evil

# 657
по-добре си дайте координатите.  да опитам мезетата ви.  от мен виното и ракията  hahaha

# 658
# 659
Тайна, какво е това, което си сготвила? Няма име, за това питам. Зелеви сарми ли са?

Солени мъфини

Общи условия

Активация на акаунт