Концерти 2015!!!

• 120 006
  • 639
  •   1
Отговори
# 105
ГУЧА част 2

Колоритните музиканти от KRISTIJAN AZIROVIĆ Orkestar са на път да изнесат своето второ шоу, отново на сцената на клуб *MIXTAPE 5* на 05.Април, с подкрепата на KONCERTI.BG.
С удоволствие приветстваме за втори път победителите от най-големия Международен фестивал за духова музика в Гуча.
събитието в фейсбук --> https://www.facebook.com/events/532606616856248/?ref_dashboard_filter=upcoming

Сърбите, които през последните 5 години майсторски извоюваха симпатията на феновете и журито в най-шарения и какoфоничен фестивал гостуваха за първи път на българска сцена през Януари. Резултатът беше наистина запомнящ се. Еуфорията беше толкова голяма, че за няколко часа, сякаш всички се пренесохме от подлеза на НДК, направо в китното сръбско градче, дало името на фестивала.

Музикантите промениха стереотипите за сръбски духов оркестър, като изпълниха оригиналния брас-кавър на “Smooth Criminal” от Michael Jackson. При това по такъв начин, че беше невъзможно да се забележи дори и един човек в голямата зала на клуб *MIXTAPE 5*, който да не подскача с усмивка до уши.

Интересът към събитието беше наистина огромен. И не напразно, защото за няколко часа всички се уверихме, че музикантите от KRISTIJAN AZIROVIĆ Orkestar знаят как се прави шоу. Самите те споделиха вълнението си от първата част на Guča Madness през Януари, след която във фейсбук се появи и чаровната фен-страница на бенда. Там музикантите старателно са поместили снимки на всичките си дипломи и статуетки. А те не са никак малко – постоянно нарастващия брой на призовете и наградите им е напълно достоен за хора, отдали целия си живот на музиката, която умеят най-добре. Сръбските духови шампиони печелят последователно титлите:

2013 - Prva Truba Guće
2012 - Best orchestra , first trumpet Guca / Prva Truba
2011 - First Trumet Guca / Prva Truba
2009 - Best young orchestra Guca
2008 - First trumpet Guca

И този път, Guča Madness vol.2 ще затвърди представата за парти по балкански. Участие в събитието ще вземат и автентичните български музиканти от BONBOG Orchestra, които са добре познати на публиката с името „Тъпани и Гайди“. А за балканската музикална селекция между бандите ще се погрижат Babylon Mechanics crew & DHARBA.

Балканската пролет ще настъпи в клуб *MIXTAPE 5* на 05.Април, с подкрепата на KONCERTI.BG
и комфортното съдействие на BVLD Apartments
http://blvdapartments.net/

Поради големия интерес към събитието горещо препоръчваме да се възползвате от предварителната продажба на билети. Цената им е 10лв и можете да ги намерите в мрежата на Ticketstream Bulgaria или в офлайн касите - бар "ПЕТЪК", клуб "СТРОЕЖА", магазин "НА ТЪМНО", Orange Center, Office 1 Superstore, M-Tel и Technomarket. Цената на входа е 15лв.

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

# 106
Сръбските турбо-фолк метъли PERO DEFFORMERO ще представят новия си албум в София на 5 април 2014г. /събота/ в клуб NEW 8 BALL.

Групата ще почерпи феновете си в България с изцяло нови парчета, но освен тях ще изпълни и големите си хитове - “Gotičarka”, “Kauboj”, “Ferrari”, “Dosli Smo Do Kraja Puta”. PERO DEFFORMERO са добре познато име за българските меломани. И трите им концерта досега в България се радваха на голям успех. Подгряващи банди ще бъдат Зона и Khan, а концертът е с начален час 20 ч. Билетите за концерта се продават ексклузивно в мрежата на EVENTIM като цената им e 25 лв

# 107
Още няма официална информация в нета, но снощи на концерта на Фондацията обявиха, че Б.Т.Р. ще представят новия си албум на 5 юни в зала Универсиада, а Фондацията ще има голям концерт на 10.11.2014г. в Армеец.

# 108
  • София
Ето нещо и за любителите на Yanni http://scene.actualno.com/Legendarnijat-kompozitor-i-muzikant-Ya … a-news_22366.html - концерт в България .

# 109
Здравейте, момичета,

търся си компания за концерта на Аеросмит на 17.05.  Никой от познатите ми не е фен, а сама не е интересно... Все още има билети за зона Front of stage, 120лв. Ако някой има желание, ще се радвам!

# 110
  • София
ииих, разгеле  Crazy  Още утре ще се купуват билети.
Мерси за новината, Петя   bouquet

# 111
  • София
ииих, разгеле  Crazy  Още утре ще се купуват билети.
Мерси за новината, Петя   bouquet

Моля   bouquet

# 112
Здравейте!Продавам билет за концерта на Aerosmith-терен,60лв.За съжаление,няма да успея да отида.

# 113
  • Sofia, BG
Моят сет-лист за тази година включва:
Iced Earth - отметнат вече  Grinning
Aerosmith
Chambao
Pearl Jam
Dream Theater

мисля, че се очертава поредната добра откъм концерти година   superuu  superuu  superuu

# 114
  • София
Моят сет-лист за тази година включва:
Iced Earth - отметнат вече  Grinning
Aerosmith.....+
Chambao
Pearl Jam
Dream Theater...............+

мисля, че се очертава поредната добра откъм концерти година   superuu  superuu  superuu

И добавям Iron Maiden, ще имам три концерта до края на година, другите не ги броя , те минаха  Simple Smile. Да, добра година откъм концерти.

# 115
Бре...нито един постинг за провала на днешния концерт.  Shocked

Оффф,аз досега съм депресирана, защото Кронос не дойде. ooooh!
Организацията беше ужас,не ми се говори чак... Sick
Дано следващия път да е по-добре.

# 116
Концертите ми това лято ще са Iron Maiden в София и ManOwaR в Катовице.
Не е зле. Никак даже Simple Smile

# 117

Еййй, баща ми е голям фен, това ще му е подаръка за рождения ден от мен, тъкмо взех 2!
Вчера си купих за Дейвид Гарет през октомври във Франкфурт. Като планината не идва при Мохамед, Мохамед ще иде при планината.

Последна редакция: вт, 15 апр 2014, 16:44 от Янечек

# 118
Без Spirit of Burgas тази година:
http://burgas.dir.bg/news.php?id=16521748

# 119
Но пък ще има Беглика, за разлика от миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт