Концерти 2015!!!

• 120 132
  • 639
  •   1
Отговори
# 375
  • На брега на реката
Мн хубав концерт. Така да ме радват. Пер е абсолютен перко и щурчо, раздаде се до краен предел. А Мари...някак ми беше мъчно да я гледам в тази светлина. Но гласът й е невероятен. Не съжалявам за местата. Всичко виждахме. Само за Арена Армеец ми се видя като недоразумение малкото разстояние между редовене. И с тая бялата основа, получих световъртеж, на слизане направо усетих гравитацията.

# 376
  • София
Мн хубав концерт. Така да ме радват. Пер е абсолютен перко и щурчо, раздаде се до краен предел. А Мари...някак ми беше мъчно да я гледам в тази светлина. Но гласът й е невероятен. Не съжалявам за местата. Всичко виждахме. Само за Арена Армеец ми се видя като недоразумение малкото разстояние между редовене. И с тая бялата основа, получих световъртеж, на слизане направо усетих гравитацията.

Сега ще споделя искреното си мнение за концерта на Роксет - изключетелен фен съм им. Очаквах го с голямо нетърпение. НО и двамата с мъжа ми сме на мнение, че на по-депресиращ концерт до сега не сме били...а ние сме били на концерти на всички големи звезди на нашето време. Много ми беше тъжно да я гледам в това състояние, а за съжаление, вече не притежава и завладяващият си глас. Освен това и проблемите с техниката не допринесоха особено за атмосферата. Обаче българската публика доказа още веднъж, че е най-добрата публика на света. Хората, които присъстваха в арена Армеец направиха този концерт!

Като цяло в мен лично остана усещането на тъга и носталгия...по отминалите времена...

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 10:13 от Popule

# 377
Аз като пълен идиот да попитам какво й е на Мари?  newsm78

# 378
  • Belgium
pachikrak, преживяла е операция от тумор на мозъка: http://www.eva.bg/article/26905-Mari-ot-Roxette-amazonkata-ot-Severa

Аз бях на първия им концерт в България и още тогава ми стана мъчно за нея, бях чела историята и бробата ѝ. За това и пропуснах съвсем съзнателно този.

# 379
  • София
pachikrak, преживяла е операция от тумор на мозъка: http://www.eva.bg/article/26905-Mari-ot-Roxette-amazonkata-ot-Severa

Аз бях на първия им концерт в България и още тогава ми стана мъчно за нея, бях чела историята и бробата ѝ. За това и пропуснах съвсем съзнателно този.

Ами операцията е била през 2002 г. От тогава до сега тя се е излекувала от тумора - преживяемост осем години след операцията се води за успешно справяне със заболяването. НО, явно нещата при нея се влошават - изглеждаше много слаба, едва вървеше, пя седнала с помощ от синтесайзер и беквокал...не е честно спрямо публиката да правят турне, при положение, че водещият певец е в такова състояние. Много съм разочарована...

# 380
  • Belgium
Да, води се, че е здрава след толкова години в ремисия, но е ясно, че не е във форма и няма да бъде за съжаление...

# 381
Мдаа, тъжно... Дано има сили и се възстанови  Praynig

# 382
Да, води се, че е здрава след толкова години в ремисия, но е ясно, че не е във форма и няма да бъде за съжаление...

Да, за съжаление  Cry
За същото намекнах, когато писах отзиви от концерта им в Румъния..

..не е честно спрямо публиката да правят турне, при положение, че водещият певец е в такова състояние. Много съм разочарована...

Твърде егоистично ми звучи това!
Имат 30г на сцена..да, не е във форма, но пее-нали! Какво ли ѝ коства това?..само тя си знае..-ЕВАЛА, че го прави!
 За мен, личното ми усещане, е че това е прощално турне на Мари с публиката Sad

# 383
  • София
..не е честно спрямо публиката да правят турне, при положение, че водещият певец е в такова състояние. Много съм разочарована...

Твърде егоистично ми звучи това!
Имат 30г на сцена..да, не е във форма, но пее-нали! Какво ли ѝ коства това?..само тя си знае..-ЕВАЛА, че го прави!
 За мен, личното ми усещане, е че това е прощално турне на Мари с публиката Sad

Егоистично, да, но спрямо нея. Не мисля, че вече може да пее (точно от пеенето й бях разочарована, защото в Роксет тя е водещата фигура и концертът за мен не беше добър именно, защото тя не можа да пее), а я мъчат...за съжаление, за пари. Мисля, че хората на изкуството, големите звезди, са използвани до дупка като машини за пари. Типичен пример Майкъл Джексън - поддържаха го на наркотици и какво ли не, само и само да им прави пари...Жалко, но е факт. Има и много други примери. Пожелавам успех на Мари в битката с рака.

# 384
MTV навреме бях там. Бях на балкона на 2 ред и съм супер доволна .
Погледнете всички по - реалистично , аз имам също доброкачествен тумор ... ама нямам смелост да пея пред 15 000 човека. Евала и на жената!!!!! Аз съм очарована и доволна. Майната им на гафовете. Трябва да оценим нея!!! И Пер разбира се! Hug Peace

# 385
Концертът на Радиооркестъра тази вечер няма да бъде на открита сцена пред Народния театър, а поради дъжда и хладното време е преместен в Първо студио на БНР със свободен вход от 20.30 часа.

# 386
  • София
...Обаче българската публика доказа още веднъж, че е най-добрата публика на света. Хората, които присъстваха в арена Армеец направиха този концерт!

Абсолютно подкрепям това мнение!

За съжаление не мога да се съглася, че гафовете трябва да се пренебрегнат и всичко е страхотно...лошият звук развали имащия потенциал да стане много, много добър концерт. Жалко!
Не че не се забавлявах, напротив, пях и си потанцувах, но не беше това, на което се надявах...

# 387
При мен остават 3 желани концерта, ооо даже 4.
1во на една и съща дата са Ерос и Слави 26,09 нямам билет за никой още и като гледам за Ерос само скъпи са останали. След това е УайтСнейк на 24,11 още нямам билет Sad  и след това декември Албано и Румина Simple Smile
Вие купихте ли си за Ерос ???

# 388
Момичета, влизам с питане за концертите на стадион Васил Левски. Кои места са по-добри според вас? на терен ли, седящи места ли?

# 389
  • Belgium
Мишелин, много зависи какъв тип концертно преживяване предпочиташ  Laughing

Лично аз обичам най-много front of stage или в краен случай по-назад на терена. Обикновено сме цяла компания по концертите и ако не можем да подскачаме, куфеем и дивеем, за мен това не е концерт  Laughing

Обаче ако не обичаш да се буташ и искаш да имаш възможност да седнеш, тогава трибуните са за теб.

Ако питаш за видимост - видео стените обикновено са позиционирани така, че да се вижда добре почти отвсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт