ЮНИ чакаме с нетърпение, да си видим малкото творение - тема 3

• 22 348
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Да разкажа и аз тогава.. Ние с съпруга ми сме везни и двамата.. Майка,татко и свекъра са водолей сестра ми и свекървата скорпион само зет ми е козирог а сега и чака ме живи и здрави близначе.. При нас стана така че ние с съпруга ми се запознахме преди 3год заминахме за чужбина живяхме и се борихме там..февруари тази год ми предложи брак а в края на август се оженихме а бебчо станал по средата на септември два дни преди моя рожден ден разбрах хубава новина а на 1.10 на рождения ден на мъжа ми му поднесох новината като писмо от бебчо и положителния тест.. Беше незабравим момент.. Е това е дано всичко е наред живи и здраве желая ви всичко най най мили мами   bouquet

# 556
http://www.ivf.no-meat.org/wp-content/uploads/2009/07/calendar.swf

Мисля, че по-верен от този календар няма. Повечето лекари го използват в кабинетите си, но на хартия.  Peace
[/quot]

Да,моя лекар и той е с такъв календар и там ми пресметна седмиците.Съвпада всичко,и сега и аз по него си следя.Точен е.Само да попитам,цифрите 1,2,3,4 в първия син кръг какво точно показват,триместрите ли?
Да се отчета днес правих БХС и всичко е наред.Измериха го бебето.В норма е-утре сутрин ще давам кръв за изследването.

# 557
  • София
Дубрутрууууу
зодиите са си зодии - играят роля, но са важни и характер и възпитание .... каквото ни е писано - това !!,, Mometo* перфектно казано Peace
месеците са много объркващи - лунарни, нормални, най добре в гестационни седмици - всичко е ясно Peace използвам между другото акушерския календар - много е полезен, но чак сега видях, че според него трябва вече да съм 4 месец, което ... Thinking
kg трета бременност Crazy и аз се чудя пъча ли се, преяла ли съм, дебела ли съм ... ама май вече си ми личи Crazy обичам експеримента с гълтането на корема и под пъпа си ми остава топче Mr. Green
ние днес палим и малко ще попътуваме към Търновско. утре Бачо е рожденик, а и да поемем и ние малко чист въздух Crazy
в понеделник ще съм на линия и дай Боже само хубави новини Praynig Peace Hug
желая Ви усмихнат, спокоен и весел ден  bouquet

# 558
И от тук, въпрос към тези, които пият биозин мама, пиете ли и някакви витамини заедно с това, или сте само на този имуностимулант? Всъщност биозин мама съдържа същото, което и обичайния биозин, и затова се чудя дали трябва и допълнително витамини или ще ми дойде в повечко? Аз не ям месо попринцип никакво и все си мисля, че ми трябва нещо за бременни с протеин в него.

RoseAmber, аз само Биозина пия, заедно с фолиевата, нищо друго откъм хапчета, мисля, че няма смисъл. По принцип е същия като обикновения Биозин, незнам дали на 100%, защото го пих преди година и не помня точно какво пише в листовката, но и тогава бях страшно доволна. Сега на тази листовка пише много хубави неща, не съжалявам, че го почнах... май и от грипа, той ме вдигна на крака, само от чайовете и меда, едва ли щях да се съвзема толкова бързо, а бях страшно зле, едва дишах.

# 559
Здравейте и от мен, реших и аз да се включа най-после Simple Smile
Казвам се Юлия, на 25г. и това е първата ми бременност.
Още на първия преглед чухме сърчицето - голямо щастие Simple Smile
Бях на два прегледа при двама различни лекаря. Водя се в 12 г.с., но ми казаха, че вървим седмица назад (заради нередовен цикъл, може би първоначално не сме го изчислили правилно).
Засега това е от мен и лека бременност на всички бъдещи мами Simple Smile

# 560

RoseAmber, аз само Биозина пия, заедно с фолиевата, нищо друго откъм хапчета, мисля, че няма смисъл. По принцип е същия като обикновения Биозин, незнам дали на 100%, защото го пих преди година и не помня точно какво пише в листовката, но и тогава бях страшно доволна. Сега на тази листовка пише много хубави неща, не съжалявам, че го почнах... май и от грипа, той ме вдигна на крака, само от чайовете и меда, едва ли щях да се съвзема толкова бързо, а бях страшно зле, едва дишах.
[/quote]

Ами и аз само биозин ще взимам тогава, както казваш и срещу грип, пък и с този херпес, малко да ми вдигне имунната система. На мен доктора ми каза фолиевата киселина да я пия до края на 12та седмица, и днес ми беше последното хапче Огестан с фолиева. Като чета обаче, във всички витамини за бременни има фолиева киселина, тогава кои са подходящи за след трети месец? Вие ще пиете ли фолиева киселина докрая или как?

Jujetka_ добре дошла при нас, лека и спокойна бременност и на теб  Hug

# 561
Love your Smile  много хубава история. Това с писмото от бебето е доста оригинално. Любопитно ми стана какво ли пишеше вътре Grinning
Jujetka добре дошла в редицити ни Hug
atadar  пожелавам ти приятна разходка и весело изкарване на РД. Ако минеш през Габрово, свиркай Grinning

Аз определено съм по-добре. Тази сутрин за първи път не ми е лошо и дори не поврърнах Peace  Напипвам си нарасналата матка на около 3см над срамната кост, като подутина. Това ми е бебешкото "коремче" , иначе съм невъобразимо подута в моя си корем newsm78  Обяснявам си го, че матката избутва може би черва или и аз не знам какво нагоре, които преди са били разположени на нейното място Thinking Със сигурност този корем не е бебе и ме кара да се чувствам дебела.

# 562
Точно така vesel4ynka Когато матката расте, тя избутва органите. Като бях на преглед последно го разбрах това, че след като родим до 6 месеца всички органи си застават на местата. До тогава вътре всичко е изместено  #Crazy

# 563
http://prikachi.com/images/415/6777415t.jpg
Vesel4ynka това е писъмцето което го бях сложила в кутия за синджирче и го бях навила на ветрило четейки бавно да стигне до EFP Той каза че очаквал ланец или гривна  ooooh! но получи най-хубавата вест  Hug ..е това е на 27 съм на преглед лекарката каза че ще си направя Бхс и така.. Лек ден ви желая мамиии  Heart Eyes

# 564
На мен също не ми е ясна докрай фолиевата. И на мен май нещо от сорта - до 13 или 14 седмица - ми каза доктора, но защото ще се видим пак до тогава, не се замислих много да го запомня. А защо пък може да е вредна примерно след това  newsm78
Сигурно има нещо де, щом ни казват да я спрем, трябва да има причина все пак.

# 565
Vesel4ynka това е писъмцето което го бях сложила в кутия за синджирче и го бях навила на ветрило четейки бавно да стигне до EFP Той каза че очаквал ланец или гривна  ooooh! но получи най-хубавата вест  Hug ..е това е на 27 съм на преглед лекарката каза че ще си направя Бхс и така.. Лек ден ви желая мамиии  Heart Eyes

Ейй много много вълнуващо си го направила Simple Smile браво! Аз ако съм на таткото бих се разплакала  Laughing

При нас нямаше такива изненади за съжаление. Не го бяхме планирали, зачудихме се защо не ми идва, и след 3 дни закъснение решихме да направим тест. Бях убедена, че ще е отрицателен. Отворихме го заедно и БАУ! две чертички, седях в банята подпряна на мивката и не можех да повярвам, веднага отидохме за втори тест и пак положителен и звъннах на майка ми Simple Smile)) 2 дни преди да разбера пуших цигари, пих бира, и вдигах две 20 килограмови деца цял ден Simple Smile))

# 566

Ох, разплаках се от умиление cry
Много хубаво... 
Ние нали планирано и нетърпеливо още преди закъснението почнахме да правим тестове и в началото бяха едни съвсем бледички вторите линийки и с всеки ден все по-ярки им се радвахме. Нямаше го момента на изненадата.

# 567
Love your Smile  smile3501 Уникално е наистина!!! Много оригинално евала.
При нас то си го знаехме само чакахме да ми закъснее  Joy Така прозвуча ама аз си го усетих че е станало, толкова много го искахме че.... И само чаках няколко дни 3-4 ли бяха за теста. Иначе му съобщих с викове че ще си имаме  baby_neutral  Hug И се почна с едни  Cry оххх много хубаво.

# 568
При нас беше планувано,от няколко месеца и нон стоп тестове,изобщо нямаше нужда от инзненади  Laughing

# 569
 Heart Eyes Благодаря ви Мамии   bouquet всъщност ние от януари не се пазим искахме да създадем семейство а то хоп сложихме халките и веднага се получи божа рабога.. Но когато видях теста той спеше а аз  почнах да шетам в нас говорейки си сама "Леле бременна съм. Боже ще ставам майка" ей така 15 мин неможах да се кротна  newsm57 после го излъгах че ми е дошло за да го изненадам... Купих фолиева и почнах да я пия.. След седмица купихме от македония едни витамини които пиех в кипър Pregnant care + omega 3 ама лекарката каза да ги спра до 3я месец че карали да се дебелее..  Thinking и сега чакам да ми каже да ги почвам или не.. Раадвам се и за вас макар и да е липсвал такъв момент важното е че това от тук насетне ще ви осмисля живота и че татковците са чакали с нетърпение това чудо   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт