ЮНИ чакаме с нетърпение, да си видим малкото творение - тема 3

• 22 348
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
RoseAmber , много ти благодаря и непременно ще кажа как е минало! Днес сигурно няма да успея, но утре съм там  Peace

# 406
Gaggi, няма нужда да звъниш, точно това ще ти направят.

# 407
Здравейте, мами! Hug Hug Hug

Страхотни новини до тук, все така и занапред да е ...  Praynig Praynig Praynig И моята ФМ ще е чак началото на декември, нямам търпение да дойде, с първата бременност ранна ФМ не съм правила.

При мен засега положението е добре, пу-пу, зацапването спря, доки ме остави само на еднократно утрогестан вечер, и нош-па само при нужда. Лошото обаче е, че от няколко дни ми се появи досаден сърбеж, търпя засега, ама е много неприятно  Thinking Thinking Thinking
Предния път попитах, но никой не отговори, да попитам отново: ТSH ми е 1.03, имам ли повод за притеснение, че не е под 1?
Биозин-мама и на мен ми го предписаха, но много висока ми дойде цената му и така и не го взех  :cry
Шуслеровите соли - аз също ги ползвам за дъщеря ми, и много пъти са ни спасавяли, но винаги по предписание на лекарката ни. Имам и схемата за бременни и родилки, ако някой се интересува да ми пише на лични, че не мога да я кача тук, заради типа файл.

Бих те съветвала, понеже и аз си следя THS обаче мен в обратна посока, да не надскочи границата. Следи се през 2-3 месеца и отиди на добър ендокринолог. Той сам ще ти каже кога да се правиш изследванията. Стискам ти палци да се подобри резултата, защото е малко тревожен настина...  Praynig

# 408
Момичета тук има Огестан в наличност  Peace

http://afya-pharmacy.bg/product/1099/ogestan-ogestan-kaps-h30.html

# 409
  • Пловдив
Alokazia,добре ти е нивото на TSH - не виждам повод за притеснение.По време на бременност нормалните нива са от 0.5 до 1.5

# 410
Момичета, на бързо да дам отчет. Тази сутрин ходих на ФМ и БХС. Всичко е ок. Прегледа беше супер. Сега ще чакам резултатите от БХС.
Пожелавам на всички ви прекрасни резултати.Simple Smile

# 411
  • Варна
Alokazia,добре ти е нивото на TSH - не виждам повод за притеснение.По време на бременност нормалните нива са от 0.5 до 1.5

Благодаря, и аз досега търсих информация в интернет, никъде не видях да пише че трябва да е под 1, по-скоро на няколко места срещнах, че трябва да е под две. Ще се свържа все пак и с моята ендокриноложка, да видим тя какво ще каже   bouquet

# 412
Здравейте!Престраших се да се запиша Simple Smile.На 33г. бременна съм за първи път от 5 опит ин виро и 9 годишно чакане.В 9г.с и 2 дена съм.Термина ми е 23 юни.За сега всичко е наред на 7.12 съм на БХС.Пациент съм на болница Надежа,ходя на прегледи през 10 дена.Още не мога да се отпусна и да се наслаждавам моля се всичко да е наред до край.

# 413
The same myself Благодаря!
songi Много ще стискаме палци да ни носиш само хубави новини!

# 414
Songi, радвам се да видя още една пациентка на нашите прекрасни доктори  Hug Аз съм с 3 седмици преди теб.
Излезе ми и БХС - нищо тревожно  newsm44

# 415
Аз пък все още не съм си направила здравна застраховка и не мога да отида на изследвания  Sad Тук всичко е толкова навързано, че чак ме хваща яд колко уредена държава е Германия. Вече си направих адресната регистрация, утре ще ходим до счетоводител да издаде документ с предполагаемата заплата на ММ, за да можем да се запишем в здравната каса и да отида най-накрая на преглед. Praynig Ако знаете само как нямам търпение.... Това ще бъде първият ни преглед, на който ще присъства и таткото  Hug

# 416
Червенокоса, видях сайта, но няма бутон за поръчка, писах им в чата и казаха, че в момента няма наличност на Огестан. Така че не се чудете защо не може да се поръча  Peace

# 417
  • Пловдив

songi,добре дошла!Пожелавам ти леко бременеене и прекрасен финал! Hug

# 418
Ахххх,как се радвам за тези новини с момиченцатаа Simple Smile много си мечтая за момиченце,но разбира се и момче да е ще го обичам с цялата си душа  txtloves Иначе и при мен ФМ ще е в началото на декември и доста се вълнувам да го видя как шава.Добрата новина е,че май спря да ми се гади толкова само от време на време през деня за малко ,но като цяло карам лека бременност(като изключим притесненията покрай зацапването)  Peace

Songi,добре дошла и от мен ,дано всичко при теб е наред докрая   bouquet

# 419
Червенокоса, видях сайта, но няма бутон за поръчка, писах им в чата и казаха, че в момента няма наличност на Огестан. Така че не се чудете защо не може да се поръча  Peace

Aко си от София, по-горе писах откъде можеш да си го вземеш. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт