ЮНИ чакаме с нетърпение, да си видим малкото творение - тема 3

• 22 348
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Оооо момичета ще ме панирате вече... ooooh! Ще говоря пак с нея уж в плд е най добрата... и имам вяра много хора са доволни от нея. Ще и се обадя тия дни и ще го обсъдим.

# 436
Здравейте и от мен.Добре дошла на новото мамче,пожелавам и само   положителни моменти.
Относно ТСХ вече и мен ме объркахте,аз знам от моята ендокриноложка,че при бременност трябва да е около 2 и под 3.Но не и под 1.Предния месец при мен беше 0,52 и съответно ми намали дозата,за да може да се вдигне.То пък взе, че скочи ма 5,40 и сега пак съм на по висока доза.Ще видя как ще е на 07.12 при контролата.
Аз в четвъртък съм на БХС и ФМ и ще пиша като се прибера как е минало всичко,дано да е ОК.
Лека и спокойна на всички. Hug Hug Hug

# 437
моите стойности за ТСХ също са различни от вашите :
Мин. / Макс. реф. ст-ст - 0.34 ÷ 5.60 , моите излязоха 5.89 и сега съм на еутирокс по 1 на ден.Тази седмица ще имам контрола да видим дали е паднало

# 438
  • София
Дубрутруууууууу
с тия разговори за ТСХ, така ме засрамихте, че днес зарязвам всичко и отивам на преглед да видим какво ще ми кажат Rolling Eyes
желая Ви спокоен, усмихнат и позитивен ден и само хубави новини Praynig Peace Hug

# 439
Добро утро  Mr. Green

Наистина има значение от самата лаборатория - някои дават едни референтни граници, други - други. Мисля, че това е заади различните реактиви, които се използват. Затовае хубаво винаги да се следиш в една и съща лаборатория, за да няма обърквания.

Мога да дам пример с едно друго изследване - правила съм го на места, където макс трябва да е 5,6 например, а на друго място като ми излезе 5,2 и казаха, че е над нормата.

# 440
В първия триместър е добре ТСХ да бъде под 1. Досега съм го мерила 2 пъти - беше около 0,7, и двата пъти докторите ми казаха - перфектно е.
emeka, твоето е твърде високо! Съветвам те да пуснеш контрола 45 дни след като си започнала с еутирокса, за да видиш дали нямаш нужда от по-висока доза на лекарството.

# 441
Добро утро момичета!
Вчера мина БХС всичко е наред, бебето е 66 милиметра Simple Smile)) толкова бях развълнувана да го видя, че едва не се    разплаках. Беше се разиграло, риташе и мърдаше много, хвана си крака с ръката, а другия крак изпъна... много съм впечатлена. Има нос каза доки Simple Smile и пак вървим със седмица напред явно добре го гледам Simple Smile ще чакам резултатите от кръвта, но останалото е ок Simple Smile

Със сигурност ще се сетя и още да разкажа после в офиса, но сега изчезвам, че съм в един сервиз и ми сменят гумите, просто нямах търпение да ви разкажа и пиша през телефона Simple Smile

# 442
Не мисля , че е мн високо Мин. / Макс. реф. ст-ст - 0.34 ÷ 5.60  а моето е 5.89 малко над нормата е , но аз така или иначе ще пускам изследване да видя какво е положението, ако трябва да ми увеличат дозата.Във всяка лаборатория стойностите са различни , в тази са малко по-високи

# 443
Не искам да плаша, просто много съм чела и много съм говорила с доктори - това дете го чакаме от 3 години. Има теми, по които нямам информация и съответно не се обаждам, но тази определено не е от тях. Консултирай се с добър доктор, прочети малко в интернет, ще се убедиш, че съм права  Peace
Не искам да съм на всяка манджа мерудия, спирам да говоря по темата, достатъчно много казах и би трябвало всяка една от нас да има акъл в главата си, за да прецени какво да направи за себе си и детето си  Hug

# 444
Добро утро и от мен. Не се сдържах и рано рано се обадих на ендокриноложката ми. Питах я така и така, малко ме насмете ама....   Embarassed
Отговора и беше- Всяка лаборатория дава различни стойности и граници. Ти не може да ми викаш че не си в норма като имаш перфектни резултати. Още преди години съм ти казвала че паднеш ли под 1 или минеш 3 не е добре. Има лаборатории който дават резултат 0.10 - 5.00 и много други.
Ти си ходиш в една от най добрите лаборатории и всичко ти е на ред.
Ето така ми отговори и още малко неща си казахме, аз и имам доверие защото е много добра специалистка и си разбира много от работата. Обясняваше че по медицински има някакви други числа за моя резултат и по тях като гледа съм в норма. Каза ми още, че може всичко да повлияе на резултатите все пак ядем ядки, риба, пилешко и т.н. който влияят на жлезата. Каза да бъда спокойна всичко е добре.

# 445
Добро утро момичета!
Вчера мина БХС всичко е наред, бебето е 66 милиметра Simple Smile)) толкова бях развълнувана да го видя, че едва не се    разплаках. Беше се разиграло, риташе и мърдаше много, хвана си крака с ръката, а другия крак изпъна... много съм впечатлена. Има нос каза доки Simple Smile и пак вървим със седмица напред явно добре го гледам Simple Smile ще чакам резултатите от кръвта, но останалото е ок Simple Smile

Със сигурност ще се сетя и още да разкажа после в офиса, но сега изчезвам, че съм в един сервиз и ми сменят гумите, просто нямах търпение да ви разкажа и пиша през телефона Simple Smile

Hug Браво за хубавите новини и емоции!

krissity - ето, че няма място за притеснения, наистина има значение от самата лаборатория. И също така е много важно да вярваме на лекарите си, защото ако взаимно с тях си нямаме доверие, няма как да се получат нещата.

Хубав ден на всички  Peace

Последна редакция: ср, 20 ное 2013, 10:18 от little afternoon

# 446
И аз да се запиша в списъка с бъдещите мами Simple Smile макар че незнам дали все още не е рано....но се надявам не...и всичко да мине добре и безпроблемно.
Иначе термина ми е на 23ти юни Simple Smile Heart Eyes

# 447
Малко съм притеснена - отново ми се появи бледо кафяво течение от вчера вечерта. Подобно имах и миналия месец по същото време - нямаше отлепяне, но все пак вземах Утрогестан, Но-шпа и Спазмалгон. Само за протокола около 20-21 Септември ми бе овулацията.
Надявам се да е някаква цикличност на организма, но за всеки случай след работа ще отскоча до гинеколожката ми, пък и да видим как си играе малкото човече.
Стискайте палци всичко да е ОК.

# 448
Ха така, сега имам малко повече време да се обяснявам за БХС вчера. Мериха главата, от едната до другата страна, мериха CRL, мериха FL, което е най-дългата кост, тоест на бедрото и е 19мм Simple Smile и разни други неща мериха, но вече не ги помня, носа и такива неща. За пола, каза, че е много рано да ми каже, не знам на мамите, които вече знаят как са видяли, но доктора каза, че и с уговорката да не е сигурно, пак не може да ми каже какво е. Все пак му говореше в мъжки род, аз пък си му говоря в женски, ще видим какво ще излезе. Взеха ми и кръв от вената.

Следващия ми преглед е на 12 декември, което ми се вижда тооолкова далече, но тогава ще съм в 16г.с. и сигурно вече ще се види дали е момче или момиче. Бях много развълнувана да го видя как мърда, толкова е по-различно от предишния преглед, ръце, крака, и не спираше да мърда. Даже попитах ама защо толкова мърда и доки вика Ами защото така му е кеф хехехе Simple Smile И съм удивена колко е пораснало за 3 седмици - от 2,9см на 6,6см  Crazy живи и здрави на следващия преглед кой знае колко ще е Simple Smile

И, понеже нали много хубаво не е на хубаво, тази сутрин ми изби херпес над горната устна. Направо ужасно. И досега винаги ми е избивало на самата устна, а сега е на кожата отгоре Sad Ако някой се е сблъсквал с това през този период, дали може да сподели с всичко ли мога да се мажа?

Ами, толкова от мен. Прекрасен ден на всички  Hug

# 449
Момичета,не искам да излизам в постоянен болничен все още от АГ ,но ми се иска поне 2седмици да си остана вкъщи.Говорих с ЛЛ каза,че може само една седмица да ми даде диагноза бронхит.2 седмици давали за пневмония ,но трябвало и снимка.Какъв вариант имам?

Общи условия

Активация на акаунт