AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 478
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
За първи път успявам да се добера до стъклените играчки за елха (3 за 9.90 лв.) - прекрасни са! Особено ангелът.
Надявам се да останат и докъм края на кампанията, за да си взема още 1-2 комплекта.

Много са красиви. Ето моите снимки от миналата Коледа. Открих че на елхата се губят , по добре да висят някъде където има светлина.

# 91
  • София
_re_ge гланца с розичка твой ли е? Можеш ли да ми кажеш дали мирише на пластмаса, защото моят определено е такъв.... Да не говорим, че не се и затваря хубаво.

http://bbrillliantt.blogspot.com/2013/11/avon-rose-kisses-passion.html

Най-много обаче ме притеснява аромата.

# 92
_re_ge гланца с розичка твой ли е? Можеш ли да ми кажеш дали мирише на пластмаса, защото моят определено е такъв.... Да не говорим, че не се и затваря хубаво.

http://bbrillliantt.blogspot.com/2013/11/avon-rose-kisses-passion.html

Най-много обаче ме притеснява аромата.

За съжаление не е мой , бяха ми поръчани към коледните подаръци за момичета. Така че няма как да получа отзиви за него в скоро време. Дамата ми разреши да го снимам в кутийката обаче не съм го отваряла - все пак неудобно.
НО
ако смяташ че наистина има аромат на пластмаса ( четох за този вой отзив !) можеш да го върнеш именно с този мотив. Аз бих го направила .

# 93
  • Стара Загора
Момичета, някоя от вас взе ли Celebre Ice?
Чудя му се, но исках да чуя някакви отзиви дали си заслужава.

Прощавайте, ако е коментирано, но напоследък нямам много време и минавам набързо.  bouquet

# 94
Искам да похваля зелената спирала на Колор тренд. Записвам си я в списъка на сполучливите продукти  Peace

# 95
  • София
_re_ge Бих, но честно казано не ми се занимава с рекламации отново. Тъкмо привърших една която бях споменала с фон дьо тен и червило, а за някакви 4-5 лв в случая няма смисъл. Просто ми е интересно дали и другите глосове от тази серия са такива, но предполагам никоя от дамите тук не е купила за да сподели Simple Smile

# 96

Прощавайте, ако е коментирано, но напоследък нямам много време и минавам набързо.  bouquet

И мен ме вълнува, по- рано споменахте, че бил хубав, ама беше рано и много не го взех насериозно  Embarassed Ох и това ново Кати как ме изкушава, ама изобщо не личи аромат на страничката  #2gunfire

# 97
  • Стара Загора

И мен ме вълнува, по- рано споменахте, че бил хубав, ама беше рано и много не го взех насериозно  Embarassed Ох и това ново Кати как ме изкушава, ама изобщо не личи аромат на страничката  #2gunfire

Да и на мен на нищо не ми миришеше. Снощи ми попадна каталог и търках, но уви... За сметка на това Лукса ми допадна, знам че реално няма да ухае, както на страницата, но все пак ми хареса. Ще го пробвам от мостра.

# 98
На мен никак не ми хареса  Stop, от мостра, ужасно бабешки за мен, тежък и гаден, вече писах, същ Инканденс Люмиер  Sick

# 99
  • Стара Загора
На мен никак не ми хареса  Stop, от мостра, ужасно бабешки за мен, тежък и гаден, вече писах, същ Инканденс Люмиер  Sick

Ееее, че той Люмиера хич не е тежък бе. На мен дори лек ми се видя, приятен е, но не заприпадах по него. Mr. Green

# 100
  • София
Eдна позната си взе лукса и е във възторг и от него и от бижуто Grinning аз лично имам мостра на парфюма и просто...твърде тежък и твърде сладникав /даже и за мен, макар да обичам сладникави/. Бижуто подарък също видях - не ми хареса, но е доста масивно и тежко. Кръгла топчица с размер колкото монета от 50 ст горе-долу.

# 101
_re_ge Бих, но честно казано не ми се занимава с рекламации отново. Тъкмо привърших една която бях споменала с фон дьо тен и червило, а за някакви 4-5 лв в случая няма смисъл. Просто ми е интересно дали и другите глосове от тази серия са такива, но предполагам никоя от дамите тук не е купила за да сподели Simple Smile

Мисля, че след  твоя отзив никоя от тук списващите не би посегнала към него  Joy.
Така че отзиви едва ли ще има. Руките колежки въобще го нямат в каталога че и от там нищо не може да се прочете.

Хайде малко по леко с отзивите. Всеки си има вкус. Никой тук не критикува с толкова силни епитети твоите предпочитания, "бабешки и гаден"  са си меко казано обидни, а има хора на които им допадат.

# 102
  • София
Е, не е така Grinning някой може да обича миризмата на пластмаса Grinning а пък и повредата може да е само при мен Laughing за парфюма Лукс - вярно, че "бабешки" парфюм принципно е обидно, но моята позната която го взе е на 60 години и и допадна. Няколко приятелки помирисаха парфюма /около 30 год./ и нито една не го хареса. Може би действително понеже е твърде тежък се харесва основно на дами в по-напреднала възраст, в което няма нищо лошо разбира се Simple Smile Аз лично ползвам Кристиан Лакроа /лилавия/, макар по мое мнение да е твърде тежък за моята възраст, но пък майка ми на която исках да го подаря отказа да го използва Grinning та мисля, че подобни понятия са винаги отчасти субективни.

# 103
  • София...........
За гланца с розичка и ние с колежката си поръчахме - и двата на нищо не миришат и по-скоро се усеща леко аромат от самата кутийка. Не съм го слагала на устата си , но пробвах на ръката почти безцветен (моя е цвят Rossette) , а колежката на уста пак почти безцветен и сладичък на вкус. Затварянето е усобено , защото не е на винт Wink
За аромата на Лукса (поръчах си мостричка) всеки има право на лош вкус Wink , НО на мен лично много ми харесва и дори си го поръчах Simple Smile , както каза мъжа ми "мирише на скъп парфюм" ... Определено нито е тежък , нито е много сладък. Цветен аромат със леко сладникъв подклон, има нещо леко мусково. В каталога го пишат - магнолия, жасмин и гардения - и трите цветя имат наситен и екзотичен аромат Wink
Специално за ароматите е нещо много лично и дори може да е моментно, до настроение и тн....

Хубав ден   bouquet

# 104
  • Sofia
Аз само да вметна за Лукса  - и на мен ми се видя доста тейък в началото и се пръснах доста колебливо с него, но мъжът ми като го подуши веднага го определи като "парфюма за секс "  Laughing
И определено и двамата сме далеч от старческата възраст.

Странен е, малко силен, но в последствие взе и на мен доста да ми харесва. Но определено е парфюм за по-специални случаи, а не за всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт