AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 883
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Мацки я обяснете какво точно значи това при основните показатели ми пише това Поздравления! Вие сте достигнали Ниво
Активност:   кампании тази година; кампании миналата година.
?
cityofangels часовника изглежда много добре!

Тук обсъждаме продукти, има си тема за представители  Peace

# 151
момичета ще ми хащете ли дали има продукт за махане на спирала и каква му е цената ,доволни ли сте ? Мерси

Двата продукта в дясно. Едното е лосион, другото се води двуфзен продукт за сваляне на дълготраен грим. Аз лично предпочитам двуфазния продукт , който ползвам за сваляне на всякакъв грим. Малко е като количетво но е много икономичен , сваля всичко и то без да ми дразни кожата която е чувствителна. След това обаче изисква измиване на лицето защото прави лек мазен филм. Лосионът го харесва дъщеря ми , тя ползва козметика на ейвън Колор тренд. Но аз имам неща които не се почистват добре с него. Предполагам че е по-щадящ като формула.

cityofangels
часовникът е  страхотен.  Със здраве да го носиш. толкова ми хареса , че нме накара да  се замисля дали имам нужда от нов часовник  Joy

# 152
  • Бургас / София
Мерси и аз не очаквах да е толкова як Simple Smile

# 153
  • София
момичета ще ми кажете ли дали има продукт за махане на спирала ...

Едното е лосион, другото се води двуфзен продукт за сваляне на дълготраен грим.

+1 за двуфазния, не го измивам. Другият ми дразни очите.

# 154
  • Щастлива мама на 3 слънца
момичета ще ми кажете ли дали има продукт за махане на спирала ...

Едното е лосион, другото се води двуфзен продукт за сваляне на дълготраен грим.

мерси много

# 155

Иве не ти ли мазнее след това ? Аз получавам нещо като лек мазен филм под очите където трябва да обработвам заради спиралата, сякаш съм се мазала с мазен крем ли, нещо такова  newsm78- не ми е свежо...

# 156
  • София
Да, мазнее ми. Но обикновено свалям грима вечер или следобед и не ми пречи - бързо попива при мен, а и много рядко слагам отново грим, за да влияе на поставянето. Но това може да е проблем за някой с по-"тежък" социален живот, който налага гримиране по 2-3 пъти за деня    Mr. Green
Разбира се, мия си лицето по някое време, но не е свързано с мазния филм.

# 157
Да, мазнее ми. Но обикновено свалям грима вечер или следобед и не ми пречи - бързо попива при мен, а и много рядко слагам отново грим, за да влияе на поставянето. Но това може да е проблем за някой с по-"тежък" социален живот, който налага гримиране по 2-3 пъти за деня    Mr. Green
Разбира се, мия си лицето по някое време, но не е свързано с мазния филм.

Разбирам сега. Просто различни темпове на живот . Аз каквото сложа по лицето си  съм цял ден с него. А когато вечер влизам с банята, първо свалям грима и после се къпя. Затова така се получава. Ако го изпозлвах през деня щях да правя като теб.
 Hug

# 158
  • София
Момичета, да ви запитам - някой взе ли комплектите с различни камъни за всеки месец (стр. 128)? Обковът много ли простее? На картинката изглежда твърде бял

# 159
  • Бургас / София
Изпробвах всичко от серията с бял чай. Ексфолианта не е нищо особено, добре измива горе долу, частичките му са нормални, не много груби. Маската много трудно се отлепя и не издържах и измих, чувствам кожата си по суха след нея. Крема е хубав попива бързо, прави кожата гладка, хидратира и не е подходящ за много мазна кожа. Моята е комбинирана и леко лъсвам, но ако се слага по малко количество е добре.

# 160
  • София
Да попитам за ФДТ на Luxe - дали е покривен и става ли за смесена кожа? Доволни ли сте и от техния гланц - до сега съм най-доволна от Plump Pout и се чудя дали ще е толкова траен, не ми се иска да е от тези мазните, които бързо се изтриват...

# 161
Момичета, да ви запитам - някой взе ли комплектите с различни камъни за всеки месец (стр. 128)? Обковът много ли простее? На картинката изглежда твърде бял

А.л.е.н.а постваше снимка преди много много месеци. В светлосиньо, пишеше че си е взела поне още 3-4 различни цвята. Тя беше доволна а и на сникта изглеждаха на нея  изглеждаха много хубави.

Снимки от руските колежки

# 162
  • София
Ре, много благодаря! Тъкмо синичкото ми трябваше!

# 163
Да попитам за ФДТ на Luxe - дали е покривен и става ли за смесена кожа?

Моя приятелка е очарована от него, аз не ползвам и не мога да дам лично мнение, но на нейния вкус мога да се доверя  Peace

# 164
  • София
raja_nikol  права си объркала съм темата  Grinning ама кой да чете, че е за обсъждане на продукти Joy
От комплектите бижутата са ми поръчвали червено и светло зелено хубави са, но лично на мен са ми малко по уголемени и на малки уши не стоят добре обиците.

Общи условия

Активация на акаунт